Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Csoportok / Lume Cube termékek
Lume Cube termékek
MEGÉRKEZTEK A LUME CUBE FOLYAMATOS FÉNYEK


Teljesen szabályozható villanási idő és fényességvezérlés a tenyeredben. A vezeték nélküli Bluetooth-szinkronizálással egyszerre több Lume Cube-ot irányíthatsz, hogy teljesen megvilágítsad, amire a szíved vágyik. Kompatibilis az Androiddal és az iOS-sel is, így tiéd az irányítás.

AA Lume Cube kicsi, és rögzíthetőnek és a kedvenc eszközödhöz, pl. a GoPro-hoz párosíthatónak lett tervezve. Készíts lenyűgöző éjszakai fotókat és videókat függetlenül attól, hogy éppen hol vagy: a gördeszkaparkban, egy hegy csúcsán, vagy az óceánban. Ne legyél a napfényhez kötve - fényképezz éjjel!

Vidd magaddal a fotóstúdiódat, mindegy, hol vagy. A Lume Cube-bal professzionális szintű fotókat és videókat készíthetsz bárhol, bármikor. Mivel a villanások között nincs feltöltési idő, és folyamatos világítás is lehetséges, a kreatív lehetőségek végtelenek.

Készülj fel arra, hogy a táskád egy kicsit könnyebb lesz. A Lume Cube gyorsan nélkülözhetetlen eszközzé válik minden kirándulásához. Ne hagyd, hogy lehúzza a nehéz és terjedelmes felszerelés, amelynek a károsodásáért aggódnod kellene. Ehelyett hagyd, hogy a kalandjaid a napfény után is kitartsanak, egészen az éjszakáig. Nem számít, hogy legközelebb mi a célod, legyen a Lume Cube az alapcsomagod része.


Kérem várjon!