Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Csoportok / Orangemonkey Foldio
Foldio 2

A Foldio2 egy összecsukható és könnyen hordozható fotóstúdió, amely tartalmazza az összes szükséges felszerelést (fény, háttér és teljesítmény). A forradalmi Foldio360-val párhuzamosan ez az egyedülálló stúdió készlet tökéletes választás lesz mind az amatőr, mind a profi számára egyaránt!

Foldio 360

A Foldio360 egy intelligens forgatóasztal, amely lehetővé teszi 360 °-os képek készítését csak okostelefon segítségével. Készíts saját lenyűgöző 360 fokos képeket a Foldio360-mal.

Automatikus rendszer

A Foldio 360 Bluetooth és IR érzékelőkkel közvetlenül kapcsolódik az okostelefonhoz és a DSLR kamerához. Miután rákattintottál a Start gombra, automatikusan elforgatja, fényképeket készít és összekapcsolja őket egy végső 360 kép elkészítéséhez. Igazán egyszerű.

Halo Edge™

Emeld 360 fokos képeket a következő szintre. A Foldio360 egy egyedülálló funkciója, a Halo Edge fényrendszer, amely tovább növeli a 360°-os képminőségét. Ez segít megszüntetni a határvonalat, és kiváló minőségű 360 képeket hozhatsz létre.

Foldio APP

Használd alkalmazást a Foldio 360 használatához. Az alkalmazást úgy tervezzük meg, hogy az egyszerűségre és hozzáférhetőségre összpontosítva mindenki számára hasznos legyen. Szabályozza a képfelbontást, a fényerőt, a színhőmérsékletet, a fókuszt és a nagyítást. Kapcsolja be a Halo Edge fényt és irányítsa a Foldio 360 készüléket. Közvetlen szerkesztheted 360˚-os képeidet közvetlenül az alkalmazáson.


Kérem várjon!