Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Inspire 2, Phantom 4 Pro, illetve a Phantom 4 Pro+

2016.11.17. 16:30
Címkék:
Szerző: Attila


A DJI november 16-án jelentette be Inspire 2, Phantom 4 Pro, illetve Phantom 4 Pro+ drónjait. A korábbi Phantom 4-hez képest számos újítást hoz a Pro változat, a Pro+ verzióban pedig egy képernyővel ellátott távirányítóval kapunk többet a pénzünkért. De lássuk miben is újult meg a Phantom 4.

Kamera

A Phantom 4 Pro erőteljesebb videófeldolgozó processzorral és 20 megapixeles szenzorral van ellátva. H.264 4K/60fps vagy H.265 4K/30fps 100Mbps bitrátás videót, valamint Adobe DNG RAW formátumú fotókat képes készíteni. Az egyedi fejlesztésű objektív 8 tagból és 7 csoportból áll, amelyet kimondottan légi felvételekre terveztek.


5 irányú akadályfelismerés

A DJI saját fejlesztésű FlightAutonomy érzékelőrendszerét nagyobb felbontású szenzorokkal egészítették ki, amelyek a drón elején, illetve hátulján kaptak helyet, jobb és bal oldalán pedig infravörös érzékelők segítik a drónt az akadályok elkerülésében. Ez az 5 irányú érzékelőhálózat teszi lehetővé, hogy az új Phantom 4 Pro GPS kapcsolat nélkül is stabilan lebegjen a levegőben.Beépített távirányító

A Phantom 4 Pro távirányító már az új Lightbridge HD adó-vevő technológiával rendelkezik, amely 7 kilométeres hatótávot biztosít. Az 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású DJI monitor minden DJI Phantom 4 Pro távirányítón megtalálható, amelynek kijelzője kétszer olyan fényes (1000 cd/m2), mint a legtöbb hétköznapi okoseszközé. Fényes, jól látható képernyő és élénk színek közvetlen napfényben is.


Még több intelligens repülési mód

Az új Draw funkció a legkomplexebb repülést is leegyszerűsíti, nem kell mást tenni, csak ujjal berajzolni a kívánt útvonalat. Frissült az ActiveTrack, TapFly és Return to Home repülési mód is, ezzel újabb és újabb kreatív lehetőséget nyújtva a felhasználóknak.

Az Inspire 2


Két éve 2014. novemberében mutatta be a DJI az Inspire 1 drónját, amelynek fejlesztése most újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a gyártó bejelentette az Inspire 2-t. A DJI mérnökei nem tétlenkedtek az eltelt két év alatt, számos új fejlesztést építettek be a friss modellbe.

Talán a legfontosabb újítás az új képfeldolgozó rendszer, amellyel 5,2K/30fps, 4,2 Gbps bitrátás videó is készíthető. Ehhez társul még, hogy a drón saját SSD meghajtóval rendelkezik, ismeri a H.264 és H.265 videó tömörítési eljárásokat, valamint a CinemaDNG RAW és Apple ProRes formátumokat is. Újdonság továbbá a két fedélzeti kamera, amelyek közül az egyik a vezetőnek van „fenntartva”, a másikat pedig az operatőr kezelheti, aki a videófelvételért felelős.

Az Inspire 2 repülési tudása is sokat fejlődött, különösen az akadályok elkerülése terén. Sokat csiszoltak az automata repülési módokon is, mint pl. a Spotlight Pro. Ezen felül a drón már mindössze 4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 80 km/h-ra és maximális sebessége eléri a 108 km/h-t. A repülésbiztonságot tekintve fontos előrelépés, hogy az Inspire 2 immár két akkumulátorral rendelkezik, amellyel akár 27 percnyi repülési idő is elérhető, illetve így az egyik akkumulátor esetleges meghibásodása esetén sem zuhan le a drón.

DJI Care Refresh

A DJI az új gépek bejelentésével együtt bővíti a véletlen bekövetkezett sérülések esetére kötött biztosításainak kínálatát. A csomagok által 12 hónapig vállalja a gyártó, hogy baleset esetén a drónt, maximum két alkalommal, a baleset előtti állapotúra vagy újra cseréli. A részletekről érdeklődj a szaküzletben.
  • Extra A távvezérlő beépített érintőkijelzőt tartalmaz
499 900 Ft
Nettó: 393 622 Ft
599 900 Ft
Nettó: 472 362 Ft
1 049 900 Ft
Nettó: 826 693 Ft
Kérem várjon!