Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Új Canon modellek a láthatáron

2017.01.04. 16:38
Címkék: canon
Szerző: Attila


A Canon a mai nap mutatta be haladó fotósok számára tervezett, 2015-ben piacra dobott PowerShot G9 X profi kompakt fényképezőgépének új, Mark II-es típusjelzésű, továbbfejlesztett változatát.

A kompakt kategóriában szintén a mai nap hullott le a lepel három új típusról. Az IXUS 185 és az IXUS 190 a már jól ismert vékony, stílusos IXUS design-t követi, míg a PowerShot SX430 egy apró bridge kamera a superzoom kategóriából. Az előbbi kettő egy farmer, vagy egy kosztüm zsebében is könnyen megbújik, míg az utóbbi szintén kicsi kialakítása ellenére 45× zoomot rejt magában.

A fenti négy gépen túl a gyártó további három videókamerát is bejelentett, melyek a LEGRIA HF sorozat tagjai, név szerint a LEGRIA HF R806, a LEGRIA HF R86 és a LEGRIA HF R88.

Az új termékek 2017 februárjától lesznek megvásárolhatóak a hazai szaküzletekben.I. Canon PowerShot G9 X Mark II

A Canon PowerShot G9 X Mark II továbbra is kompakt kivitelben készül, ám elődjénél gyorsabb, akár 8,2 fps-os sorozatfelvételre képes. Az új kompakt kamera vázában 1.0 formátumú, 20,1 megapixeles képfelbontású szenzor, illetve a Canon DIGIC 7-es képfeldolgozó processzor gondoskodik az élmények tökéletes megörökítéséről.

Elődjéhez hasonlóan a Mark II-es modell is követi a G9 X minimalista dizájnját, ám az új típus alumínium gépháza negyedével kompaktabb az elődnél. Mivel a Mark II-es típus tömege csupán 206 gramm, akár zsebben is kényelmesen hordozható, kezelése pedig a hátoldalon lévő LCD érintőképernyőn keresztül nagyon egyszerű, a záridőt, a rekeszt és a zoomot pedig kényelmesen lehet állítani személyre szabható objektívvezérlő tárcsával.

Még jobb képminőség az új szenzorral és processzorral

A DIGIC 7 processzornak és az új CMOS szenzornak köszönhetően a G9 X Mark II elődjénél is jobb képminőséget kínál még gyenge fényviszonyok között is. Fejlett

képstabilizátora pedig lehetővé teszi s, hogy akkor is éles képeket készítsen, ha nincs mód stabilan kézben tartani a fényképezőgépet, mivel a dupla érzékelős stabilizátor 3,5 fényértéknyi előnyt biztosít az exponálás során.

Az új modell tökéletesen alkalmas spontán pillanatok megörökítésére, hiszen 0,14 másodperc alatt fókuszál, és másodpercenként 8,2 képkockát tud készíteni. A 28 mm-es nagylátószögű objektív és a háromszoros optikai zoom rengeteg szituáció megörökítését teszi lehetővé a PowerShot G9 X Mark II-vel a tájképektől egészen a portréfotózásig.

Gyönyörű képek éjjel-nappal

A gép tervezésekor az is fontos szempont volt, hogy különböző fényviszonyok közt egyaránt jó minőségű képeket rögzítsen: az új képérzékelő szenzor a kevés fénynél készülő fotókon is kisebb képzajt eredményez, megnövelt dinamikatartományának köszönhetően pedig éjjel-nappal tökéletesen működik.

A nagy, f/2.0 fényerejű objektív nagyobb szabadságot biztosít a fotósnak, így alacsonyabb ISO-értékekkel és rövidebb záridővel is nyugodtan lehet kísérletezni, valamint lenyűgőző, elmosódott hátterű fotókat készülhetnek. Látványos lehetőség, hogy az új Auto ND filter (neutrál denzitás szűrő) használatával mesterségesen korlátozni lehet a képérzékelő szenzorra jutó fény mennyiségét, így hosszabb záridő használata is lehetséges a kép túlexponálása nélkül.

Amilyen kicsi olyan nagy videóban

A DIGIC 7 processzor a full-HD felbontású videó rögzítésekor is kiemelkedő teljesítményt nyújt, mivel továbbfejlesztett témakövető algoritmusának köszönhetően a váratlan mozdulatok és az arckifejezések is élesek, jól kivehetőek lesznek a felvételen.

A dinamikus képstabilizátor a mozgófilm felvétele során is segíti a felhasználót és kompenzálja a kéz remegését. A PowerShot G9 X Mark II már beépített time lapse funkciót is kínál egy sor egyéb kreatív mód mellett.

Wifin és Bluetoothon át is kommunikál

A Canon PowerShot G9 X Mark II dedikált wifi-gombot találunk, amellyel azonnal bekapcsolható a fotók vezeték nélküli átvitele akár a Canon Connect Stationre, akár okostelefonra vagy táblagépre. A gép támogatja a dinamikus NFC-t, ezért

egyszerűen össze lehet párosítani mobil eszközzel, tudása pedig Bluetooth-támogatással bővült: ez utóbbi funkció révén a fotókat akkor is el lehet érni mobil eszközről, ha a fényképezőgép mondjuk a táskában van. Természetesen lehetőség van az okostelefonról való távexponálásra is, az USB-n keresztüli töltés pedig utazás során praktikus.

A CANON POWERSHOT G9 X MARK II legfontosabb újdonságai:

• Prémium képminőség szinte bármilyen fényviszony mellett, a gép kompakt mérete ellenére

• Fejlett képstabilizátor, nagy fényerejű objektív

• 28 mm-es nagylátószög és 3-szoros optikai zoom

• Pazar minőségű full-HD videók felvétele

• Wifi-, NFC-, és Bluetooth-támogatás

• pített time lapse funkció


II. Apróságok, melyekkel mindenhez közel kerülhetsz: IXUS 185, IXUS 190 és a PowerShot SX430

Valamennyi fényképezőgépben egy-egy 20 megapixeles érzékelő gondoskodik a részletgazdag felvételekről, kameraként 720p HD filmfelvételek készítésére alkalmasak és a beépített zoomjuk igazán közel visz minden fontos pillanathoz. Az IXUS 185-ben 8×, az IXUS 190-ben 10× zoom áll rendelkezésre, ami megduplázható a ZoomPlus digitális technológiával. Ha pedig nagyon távolra szeretnénk fotózni, akkor a PowerShot SX430 45× optikai zoomja a jó választás, mely digitálisan szintén megkétszerezhető.

Az Easy Auto funkció abban segít, hogy valóban csak a kép megkomponálására kelljen figyelni. Ebben az üzemmódban a készülék lezár minden más gombot és maga választja ki a megfelelő beállításokat. Az Auto Zoom funkció abban segít, hogy mindenki a képre kerüljön egy nagyobb társaság esetén is. A Canon intelligens képstabilizátora minden

egyes exponáláskor segít, hogy éles képek készüljenek a lehető legminimálisabb elmosódással. A gép 8 különböző beállítás közül választja ki a megfelelőt attól függően, hogy épp állványról fotózunk, vagy egy szaladgáló gyereket akarunk követni. A dinamikus képstabilizátor pedig filmezéskor aktiválódik.

Alkoss, oszd meg, idézd fel

A készülékeken található dátum gombbal hozzáadhatjuk a kép elkészítésének dátumát a fotókhoz. Wi-Fi-n, illetve az IXUS 190 és PowerShot SX430 IS esetében NFC-n keresztül is azonnal átmásolhatóak a képek egy mobil eszközre, ahonnan megosztásuk csak egy pillanat műve.

Az IXUS 190 főbb tulajdonságai:

• Stílusos, ultravékony zsebrevágható fényképezőgép

• Vezeték nélküli, egyszerű csatlakoztathatóság

• Point&Shoot: fotók egyszerűen, gyorsan

• HD filmezés egyetlen gombnyomással


Az IXUS 185 főbb tulajdonságai:

• Stílusos, ultravékony fényképezőgép

• Point&Shoot: fotók egyszerűen, gyorsan

• Kreatív beállítások a különleges képekhez

• HD filmezés egyetlen gombnyomással


A PowerShot SX430 IS főbb tulajdonságai:

• 45× zoom a közeli képekért

• Csodálatos élmények csodás minőségben

• Vezeték nélküli, egyszerű csatlakoztathatóság

• Point&Shoot: fotók egyszerűen, gyorsan

• HD filmezés egyetlen gombnyomással

III. LEGRIA HF R806, a LEGRIA HF R86 és a LEGRIA HF R88

Az új sorozat megtartotta a korábbi modellek kedvelt funkciót, ugyanakkor sok újdonságot is tartogatnak, mint például a gyorsítás vagy lassítás lehetősége, a gyenge fény mellett is még tisztább és színesebb képek készítése, nem is beszélve a tovább tökéletesített vázról. Az új készülékek elsősorban azon családok igényeit elégítik ki, akik egy könnyen használható HD kamerát keresnek legszebb emlékeik megörökítésére.

Kreatív tulajdonságok és vezető technológia

Valamennyi kamerán felvétel közben is át lehet állítani a felvétel sebességét, így például egyszerűen lelassíthatjuk egy gyertya elfújásának a pillanatát, vagy fel lehet gyorsítani, ahogyan a felhők futnak az égen. Felvétel közben kiválasztható „Backlight Correction”, azaz háttérfény korrekció funkcióval még kifejezőbb, természetesebb felvételek készülhetnek. A háttérfény korrekció és a „Highlight Priority” mód együttes alkalmazásával a nagyon kontrasztos jelenetek esetében a kamera kielemzi a képet és így minden részlet szépen megjelenik a sötét és a világos felületeken egyaránt.

Az új kamerák 7,5 cm-es nagy felbontású érintőképernyője a felvételek ellenőrzésén túl egy könnyen használható kezelőfelületként is szolgál. Az „automata jelenet-felismerés” mindig a felvenni kívánt szituációhoz állítja be a készüléket. Az akkumulátorok megnövelt teljesítménye és a LEGRIA HF R86, valamint a LEGRIA HF R88 beépített tárolókapacitása még több szabadságot ad az utazások során.

A teljes LEGRIA HF sorozat intelligens képstabilizátorral kerül piacra, mely korrigálja a kéz remegését még közeli zoom-állás esetén is. A 32× optikai és 57× továbbfejlesztett zoom, valamint az Auto Zoom Framing beállítás garantálja, hogy a távoli történések is egy egészen közeli képen jelenjenek meg, illetve ne fussanak ki a képről. A felvételek egyik nagyon fontos eleme a hangminőség. Automata felvétel közben a kamera mindig kiválasztja azt a beállítást, mely a lehető legjobban adja vissza azt az atmoszférát, amit a fülünk hall a helyszínen.

A LEGRIA HF R88-hoz tartozik még egy széles látószögű adapter is (WA-H43), mely alkalmas tájak, városok vagy nagy baráti, családi összejövetelek megörökítésére.

Még könnyebb adatátvitel

Az új csatlakoztatási lehetőségeknek köszönhetően a felvett filmek azonnal megoszthatóvá válnak. A LEGRIA HF R86 és LEGRIA HF R88 beépített Wi-Fi-vel és dinamikus NFC csatlakoztatási lehetőséggel könnyen csatlakoztatható a Canon Camera Connect applikáción keresztül mobil készülékekhez, illetve kompatibilis a Canon Connect Station CS100-zal. A LEGRIA HF R806 FlashAir kártyával is használható.

 

A LEGRIA HF R806 főbb tulajdonságai:

• Full HD, 57x Advanced Zoom

• Intelligens optikai képstabilizátor

• FlashAir kártya kompatibilis

• Gyorsított és lassított felvétel

 

A LEGRIA HF R86 főbb tulajdonságai:

• Full HD, 57x Advanced Zoom

• Intelligens optikai képstabilizátor

• Wi-Fi és NFC, 16GB belső memória

• Hosszú élettartamú akkumulátor

 

A LEGRIA HF R88 főbb tulajdonságai:

• Full HD, 57x Advanced Zoom,

• széles látószögű adapter

• intelligens optikai képstabilizátor

• Wi-Fi és NFC, 16GB belső memória

Kérem várjon!