Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Élje át a kalandokat az új időjárásálló COOLPIX W300 fényképezőgéppel

2017.05.31. 10:41
Címkék: nikon, coolpix, kompakt
Szerző: Attila

nikon-w300-banner

A Nikon a mai nap bemutatta a minden időjárásnak ellenálló kompaktját, az új COOLPIX W300 fényképezőgépet, amely mély vízben is használható. Kalandkeresők számára tökéletes, könnyen kezelhető fényképezőgép, amely készen áll szabadtéri, városi, és minden más tevékenység megörökítésére.

A COOLPIX W300 könnyen készít 16 megapixeles fényképet és 4K-/UHD-videót akár 30 m mélységben is – külön tokozás nélkül. A szárazföldön is megbízható teljesítményt nyújtó, porálló kompakt gép, mely –10 °C-ban is ugyanúgy készít fényképeket. Az ütésálló váznak köszönhetően akár a 2,4 méteres magasságból való leejtést is kibírja. A nagy fényerejű, nagy látószögű NIKKOR zoomobjektív elsőrangú felvételek készítését teszi lehetővé mozgó téma esetén is, gyenge fényviszonyok mellett és a víz alatt egyaránt. A Makró mód a vízfelszín alatti és feletti apró csodákról rendkívüli közeli felvételeket rögzít. A GPS-, GLONASS- és QZS-támogatás egyszerűvé teszi a fényképek ellátását földrajzi koordinátákkal (geotag-felvételek) és a megtett útvonal naplózását. Továbbá a SnapBridge-csatlakozásnak köszönhetően a felhasználók valós idejű szinkronizálást hajthatnak végre egy okoseszközzel, vagy használhatják az okoseszközt távolról való fényképezéshez.

Inês Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere a következőket mondta: „Ha szereti a kalandokat, ezt a kompakt fényképezőgépet Önnek találták ki. Keljen útra a COOLPIX W300-assal, és megörökítheti az önfeledt szórakozást a medencében, a merülés során látott szépséget, vagy felvételt készíthet arról a merülésről, amelyért Advanced Open Water minősítést kap! Akár egy terepjáró hátsó üléséről készíthet is tájképet, vagy videóban örökíthet meg egy lesiklást – mindezt anélkül, hogy a fényképezőgépért kellene aggódnia. Ezen felül a SnapBridge-csatlakozással egyszerűen és azonnal megoszthatja kalandjait.”


nikon_w300_color_variations 

Főbb jellemzők

- Strapabíró kialakítás. Remek teljesítmény. Valódi szabadság. 30 méterig vízálló külön tokozás nélkül.1 Akár 2,4 méteres magasságból való leejtés esetén is ütésálló.2 Fagyálló akár –10°C-ig, valamint porálló is.3 

- Lenyűgöző pillanatok. Kivételes képek. Érzékeny, 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő és f/2,8 fényerejű objektív 5x-ös optikai zoommal. A 10x-es Dynamic Fine Zoom4  megkétszerezi az objektív látótávolságát, és képes még közelebb hozni a történéseket. 

- Többet mutat a világból. Készítsen 4K/UHD felbontású és 30p sebességű felvételt vagy Full HD (1080p) felbontású videókat szárazföldön vagy víz alatt. Az új AE-rögzítés segítségével tökéletes minőségű videófelvételeket készíthet, ahogy a fényviszonyok változnak, amely a víz alatti felvételek készítésekor különösen hasznos.

- Éles és biztos. A gyors autofókusznak és a Nikon lenyűgöző öttengelyes hibrid rázkódáscsökkentésének köszönhetően gyors, stabil, precíz felvételeket készít – szárazföldön és víz alatt.

- Tudja, merre jár. Mutatja, merre járt. A fényképezőgép új Eszköz gombja azonnal megjeleníti a GPS-koordinátákat, a megtett lépések számát, a magasságot/mélységet vagy a légköri nyomást/víznyomást a kijelzőn.

- Könnyen kezelhető a kalandokban gazdag élet során. Mély markolattal, nagy monitorral rendelkezik, és még víz alatt vagy kesztyűt viselve is egyszerűen működtethető.

- A világ várja Önt. Találjon rá. A fényképezőgép állványmenete ugyanolyan hasznos a kiegészítők használatakor – mint például a Nikon SB-N10 víz alatti vakuja –, amennyire az időzített videók készítésekor.

- SnapBridge-kompatibilitás. A fényképezőgép Bluetooth® és Wi-Fi® funkciói csak a SnapBridge használata esetén állnak rendelkezésre. A SnapBridge fényképezőgéppel történő használat előtt a kompatibilis okoseszközre telepíteni kell a Nikon SnapBridge alkalmazást.

1 Vízállóság: a Nikon saját tesztkörülményei között, amelyek megfelelnek a JIS/IEC 8. védettségi osztálynak (IPX8). Az akár 30 méteres mélységben való fényképezés körülbelül 60 percig lehetséges.
2 Fagyállóság/porállóság: a Nikon saját tesztkörülményei között, amelyek megfelelnek a JIS/IEC 6. védettségi osztálynak (IPX6). 
3 Ütésállóság: a Nikon saját tesztkörülményei között, amelyek a MIL-STD 810F Method 516.5-Shock szabvánnyal kompatibilisek (5 cm vastagságú furnérlemezre ejtve 240 cm magasságból). 
4 A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó-pozícióval, miközben megmarad a kép teljes felbontása.

Mintaképek:

nikon-w300-sample-image1

nikon-w300-sample-image2

nikon-w300-sample-image3

Videó:


Kérem várjon!