Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Pehelykönnyű páncélököl

2017.07.17. 13:05
Címkék: sigma, hsm, dc
Szerző: Wolf

A kisebb, 70-300mm-es objektívek kompakt mérete, kis tömege és jó ár-érték aránya egyesül ebben az objektívben a 400mm-es ultratele tudásával.


Ezeknek a tulajdonságoknak a révén a Sigma 100-400mm kedvező ultratele-alternatívát kínál a fotósoknak. A minőség és a funkcionalitás kiemelkedő kombinációját hordozza magában, így remek választás profiknak és amatőröknek egyaránt.
A látószög gyors változtatása érdekében a zoomgyűrű a szokásos elforgatás mellett tolózoomként is működik. A napellenző is úgy lett kialakítva, hogy segítse a tolózoom és az objektív gyors használatát.

Ultrateleobjektív makrófunkcióval? A 160 cm-es minimális tárgytávolsággal és 1:3.8-as maximális nagyítással ez az objektív távoli és közeli témák fotózásához egyaránt alkalmas.

Az objektívhez használhatóak az új sorozathoz tervezett telekonverterek is. A TC-1401 révén ez az objektív MF 140-560mm F7-9 re bővül, a TC-2001 konverter segítségével pedig MF 200-800mm F10-12.6 hiper-telezoom objektívként használható. Természetesen a Sigma új MC-11 átalakítójával Sony gépeken is tökéletesen működik.
A frissen fejlesztett giroszkóp szenzornak és az új, egyedülálló algoritmusnak köszönhetően az optikai képstabilizátor (OS) még jobb teljesítményt nyújt.A HSM (Hyper Sonic Motor) gyors és csendes, automatikus élességállítást biztosít. Az új vezérlés még finomabb élességállítást tesz lehetővé.

A becsillanás és a szellemképek minimalizálásának érdekében a Sigma a Super Multi-Layer Coating technológiát alkalmazta.

A bajonett gumiszigeteléssel lett ellátva, ami védi a fényképezőgépet és az objektívet a portól és a vízcseppektől. A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A bajonett kezelt felülete és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

Az USB-dokkoló segítségével akár otthon is elvégezhetjük az objektív finomhangolását.

További információk itt.

Kérem várjon!