Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Keleti fények

2017.08.22. 11:33
Címkék: combo
Szerző: Wolf

A stúdiófények világa sosem tartozott az olcsó és könnyen megfizethető kategóriába. A ledes világítás fejlődésével mindez megváltozhat. Találtunk egy olyan márkát, ami korábban elképzelhetetlen ár-érték arányú termékeket kínál a piacon, és rögtön el is hoztuk nektek Magyarországra.

A NanGuang néhány év alatt a professzionális stúdiólámpák piacának egyik legmeghatározóbb cégévé nőtte ki magát. Amikor kipróbáltuk a termékeiket, bemértük a lámpák színhőmérsékletét és fényerejét, rájöttünk, hogy valóban sokat változott a világ az elmúlt pár évtizedben. A NanGuang nem olyan vállalat, amilyennek a kínai cégeket képzeltük egy-két évtizeddel ezelőtt. Azon túl, hogy az összeszerelés minősége kifogástalan, a lámpákban olyan csúcstechnika van, ami sok nagy múltú gyártónak sem áll még rendelkezésére.

Röviden: A NanGuang olyan pontosan kalibrált színhőmérsékletű, folyamatos fényű ledlámpákat kínál, amik szinte minden jó tulajdonságával rendelkeznek az elődeiknek, de egy nagyságrenddel kisebb az áramfelvételük, nem igényelnek külső hűtést, és sokkal kevesebbe kerülnek.

Az apró led panelektől kezdve a nagy fresnel optikás reflektorokig a NanGuangnak mindenre van ledes megoldásra, és mi nem nagyon találtunk érveket ellene. A NanGuang feladta a leckét az iparág többi versenyzőjének, mi csak ajánlani tudjuk ezeket a termékeket.

Kérem várjon!