Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Összefoglaló a 2017-es Photoexpo-ról

2017.11.07. 11:40
Címkék: a
Szerző: BumbleBee

Minden évben egyre több érdeklődőt vonz a fotós szakma legnagyobb hazai eseménye, a Photoexpo. Idén is a megszokott helyen, a Millenárison ismerhették meg és próbálhatták ki a fotósok a szakma legizgalmasabb újdonságait, részt vehettek fotózásokon és szakmai előadásokon is. Természetesen idén sem maradhattunk le az év legfotósabb napjáról.

A hétvégén lezajlott a fótós szakma legfontosabb hazai rendezvénye, a Photoexpo, ahonnan természetesen a Tripont sem hiányozhatott. Öröm volt látni, hogy egyre többen látogattatok ki az Expora, és az ismerős arcokon kívül jó pár új érdeklődővel is beszélgethettünk a két nap alatt.

Nem kis munkánk áll az előkészületekben, szervezésben, ráadásul több kolléga nem csupán kiállítóként, hanem előadóként is szerepelt a rendezvényen. A visszajelzések alapján megérte a sok befektetett munka, mivel az előadásokon és a standoknál is nagy volt az érdeklődés, sokan látogattátok meg standjainkat, próbálgattátok a kiállított termékeket. Külön köszönettel tartozunk Tóth Balázsnak, aki előadóként a Tripont csapatát erősítette.

Igyekeztünk idén is a legizgalmasabb újdonságokat összeválogatni nektek, ami úgy tűnik, ismét sikerült! A már megszokott márkákon kívül megismerkedhettetek a Peak Design táskákkal és nagy sikert arattak a szintén újdonságnak számító Tripont fotóalbumok is. A régi kedvencekkel, legnépszerűbb termékekkel is találkozhattak a kilátogatók; kipróbálhattátok a különleges effektjeiről ismert Lensbaby objektíveket, Profoto újdonságokat, többek között az A1-et (ami több, mint egy rendszervaku), B1X, B2 és D2 rendszereket, Sekonic fénymérőket, Phottix led paneleket, megnézhettétek a Lume Cube vízálló világító kockát „akcióban”, de nem maradtak ki a kínálatból a VanguardQuadralite és DJI termékek sem, hogy csak párat említsünk a kiállítottak közül.
Remélhetőleg sok új ismerettel, élménnyel gazdagodva tértetek haza és jövőre is találkozunk majd a Photoexpon! 

Kérem várjon!