Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Irina Skripnik nemzetközi fotóművész Budapesten tart workshopot!

2017.11.09. 11:04
Címkék: tripont
Szerző: BumbleBee

November 17-19-ig Irina Skripnik három napos gyakorlati workshopot tart Budapesten, melynek fő témája az esküvői és artfotózás illetve az ehhez kapcsolódó utómunkák technikájának elsajátítása lesz.


Irina Skripnik több díjjal kitüntetett esküvő-rendezvény-art- és kreatív fényképész, aki jelenleg Ukrajnában él és dolgozik. Több, mint 10 éve a régió legjobb fotósai között tartják számon különleges projektjei és egyedi útómunka technikáinak köszönhetően.

Most a háromnapos workshop keretében bárki betekinthet az esküvői-és kreatív fotózás rejtelmeibe. Olyan hasznos „műhelytitkokat” tudnak majd meg a résztvevők, melyeket akár mindennapi munkájuk vagy kreatív fotózás során hasznosítani tudnak majd.


A workshop programja:

1. nap (17:00-20:00): A fotóművész bemutatkozása, korábbi projektjeinek bemutatása, majd ezek kielemzése. Az előadó megosztja a résztevőkkel, hogy milyen felszerelést, technikákat használt a fotók elkészítésekor. Végül a projekt tervezésbe vezeti be a hallgatóságot: hogyan készüljünk elő egy különleges fotózásra és hogyan valósítsuk meg az elképzeléseinket.

2. nap (10:00-18:00): A második nap teljes egészében a gyakorlati megvalósításról szól: két teljes fotósorozatot készítenek a résztvevők, két teljesen különböző stílusban. Minden részvevőnek lehetősége lesz a fotóművész segítségével, technikáinak felhasználásával lenyűgöző képeket készíteni, melyet a portfóliójukban is felhasználhatnak majd.
A fotózás során többek között kiderül, hogy hogyan válasszunk a körülményeknek és a tervezett végeredménynek megfelelő felszerelést, hogyan válasszuk ki a tökéletes helyszínt, milyen fényforrásokat használjunk, mely kiegészítők segíthetnek a kreatív ötletek életre keltésében. Megtudhatjuk, hogy a fotózás során milyen speciális effekteket alkalmazhatunk, és tippeket kapunk a modellek beállításához.

3. nap (10:00-17:00): A harmadik napon az utómunkáé lesz a főszerep. Irina megosztja ezzel kapcsolatos trükkjeit, saját technikáit. A cél, hogy minimális idő befektetésével a lehető legjobb eredményeket érjük el. Szó lesz az előadó által használt szoftverekről és kiegészítőkről, az elkészült anyagok leválolgatásáról, emberi test plasztikáról, bőrtónus javításról, színkorrekcióról. Megtudhatjuk többek között, hogy hogyan adjunk tónust, speciális effekteket (pl. füst, köd, fények, ragyogás, bokeh, álomszerű hatások) a képekhez, hogyan hangsúlyozzuk ki a lényeges részeket egyszerű eszközökkel és hogyan szabaduljunk meg a szükségtelen részletektől.

(17:00-19:00):  Az előző napok során történtek összegzéséről, tapasztalatokról lesz szó, a résztvevők feltehetik kérdéseiket. Végül közösen értékelik a workshopon készült képeket és a tanulókmegkapják a tanfolyam elvégzéséről kiállított oklevelüket.


Az esemény további részletei:

Budapesti szervező: Haraszti Judit
Tel: +36203711294
E-mail: info@harmonyartfoto.hu

Az előadás nyelve: Angol/orosz/igény esetén magyar
Az előadás ára: 400€ (foglaló: 100€)

Az előadás kezdő és haladó fotósok számára is érdekes lehet. 

A résztvevőknek az alábbi felszerelést javasolt magukkal hozniuk:


  • fényképezőgép
  • objektívek (célszerű portrézáshoz használt, tele-és nagylátószögű objektívet is hozni)
  • vaku
  • a jegyzeteléshez füzet és toll vagy laptop

A rendezvényről szóló angol leírást és a képek forrását itt találjátok.

Kérem várjon!