Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Két új stabilizátort mutatott be a DJI

2018.01.09. 10:09
Címkék:
Szerző: BumbleBee

A napokban két új stabilizátort jelentett be a DJI: az OSMO 2 mobile-t és a Ronin-S-t; míg előbbi okostelefonokhoz, utóbbi tükörreflexes fényképezőgépekhez használható.


Ronin-S

A Ronin-S DSLR és tükör nélküli gépekhez készült gimbal a márka első stabilizátora, mely akár egy kézzel is kezelhető. Két keretmérettel lesz kapható: a nagyobb típus a DSLR gépekhez, míg a kisebbik tükör nélküli gépekhez készült. A háromtengelyű stabilizátor teljes mértékben kompatibilis a fényképezőgépek, illetve objektívek beépített stabilizáló rendszereivel.


A Ronin-S tartozéka egy állvány is, ami stabilan egy helyben tartja a gimbalt a kalibrálás ideje alatt. A beállítás folyamata a DJI szerint kimondottan könnyű és gyors lett.
Több funkció is elősegíti, hogy a komplex kameramozgásokat automatizálhassuk, ilyen például a CamAnchor, a Panorama, Hyperlapse, Smooth Track és az Active Track is. A dedikált vezérlők segítségével a fényképezőgépet és a stabilizátort is irányíthatjuk (felvétel indítása, beállítások közti váltás, stb.). A vezérlőalkalmazás a Push Mode segítségével lehetővé teszi, hogy bekapcsolt állapotban is elvégezhessük a beállításokat a stabilizátoron.
A Ronin-S várhatóan 2018 második negyedévében fog megjelenni.


Osmo Mobile 2

Az Osmo Mobile 2 elődjéhez, az Osmo Mobile-hoz nagyon hasonló, de több hasznos újítással is büszkélkedhet. Pillekönnyű súlyával (csupán 485 gramm), intelligens funkcióival, hosszú életű beépített akkumulátorával (körülbelül 15 órányi munkát tesz lehetővé) kifejezetten azoknak készült, akik folyamatosan mozgásban vannak.


Szabványos USB aljzattal rendelkezik, így töltéshez nem lesz szükség átalakítóra, sőt, akár az okostelefon is tölthető róla munka közben. Állványra az alján található 1/4”-os állványmenettel csatlakoztatható. Az újítások közé tartozik a korábbinál könnyebben használható, rugós telefonbefogó keret, a hosszabb nyakrésznek köszönhetően az elődjéhez képest nagyobb, 160°-ban elforgatható gimbal és +/-155°-ban elforgatható fej is. Az új gimballal akár portré módban is videózhatunk, ami hasznos újítás azoknak, akik főként mobil eszközökre készítenek tartalmat.


Kérem várjon!