Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Megérkezett a Nikon kiterjesztett funkciójú teleobjektíve sport-és természetfotózáshoz

2018.01.09. 11:08
Címkék:
Szerző: BumbleBee

A Nikon ma bemutatta az AF-S NIKKOR 180–400mm f/4E TC1.4 FL ED VR objektívet, az első teleobjektívet a NIKKOR sorozatból, amely beépített 1,4x telekonverterrel rendelkezik. A mindig éles és mindig stabil zoomobjektív 560 mm-es elérést biztosít az olyan események fényképezéséhez, amelyek ezt megkövetelik.

Az AF-S NIKKOR 180–400mm f/4E TC1.4 biztosítja, hogy minden lehetőséget kiválóan kihasználhassunk a terepen. A masszív, jól elhelyezett karral könnyen és kényelmesen aktiválható a telekonverter. A 180–400 mm (f/4) gyújtótávolság-tartományt 560 mm-re (f/5,6) anélkül növelhető, hogy változtatni kellene a fényképezőgép fogásán, vagy el kellene venni a szemünket a keresőtől. A korszerű optikai felépítés biztosítja, hogy kiterjeszthetssük az elérési távolságot az élesség bármilyen romlása nélkül. A Nikon rázkódáscsökkentő (VR) rendszere négylépcsős előnyt nyújt akkor is, ha a telekonverter be van kapcsolva. A SPORT VR megbízhatóan követi a gyorsan mozgó tárgyakat, a korszerű autofókusz pedig villámgyorsan élesre állítja a témát. A még jobb ergonómia érdekében a zoom- és fókuszgyűrűk megszokott sorrendje felcserélődőtt a jobb kiegyensúlyozás érdekében. A fluorit objektívelemnek köszönhetően kisebb lett az objektív súlya.Ez a teleobjektív a sport- és természetfotósok igényei szerint készült, akik nagy távolságból szeretnek fotózni. Az optikai technológiában bekövetkezett fejlődésnek köszönhetően nagyobb sokoldalúság és nagyobb távolságok érhetők el a súly és teljesítmény terén szükséges kompromisszumok nélkül. Nem kell olyan gyakran objektívet cserélni, így kevesebb lesz a kihagyott fotózási lehetőség is a terepen.Főbb jellemzők
  • Beépített 1,4x telekonverter: a 180–400 mm (f/4) gyújtótávolság-tartomány 560 mm-re növelhető (f/5,6). 
  • Minden gyújtótávolságnál éles: a kép teljes területén és a teljes zoomtartományban remek képélességet biztosít még maximális rekesznyílás mellett is. 
  • Stabil működés gyors mozgásnál is: a VR lehetővé teszi akár négy lépésközzel rövidebb záridők alkalmazását is. A SPORT VR megbízhatóan követi a gyors mozgású témákat.
  • Mindig a célon: a továbbfejlesztett AF-követés lépést tart a gyors mozgású témákkal. Az elektromágneses rekesz pontos expozíciót biztosít nagy képkockasebességgel készített felvételek mellett is.
  • Terepre kész: az objektívváz minden mozgó része időjárásálló tömítéssel van ellátva. A fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.
Kérem várjon!