Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Cooph- Fotósokra szabva

2018.11.05. 11:01
Címkék: cooperativeofphotography, cooph
Szerző: Karina

Stílus és funkcionalitás. Ezzel a két szóval tökéletesen definiáltuk a Cooperative of Photography, röviden COOPH filozófiáját. Ez az első olyan cég, ami kifejezetten a fotós közösségre fókuszálva tervezi innovatív ruháit, kellékeit és kiegészítőit. Minden termékükre terveznek egy sajátos elemet, amely megkönnyíti a fotózást.


A termékeik között minden megtalálható amire szüksége lehet a hivatásos vagy hobbi fotósoknak, ugyanakkor a ruhák és kiegészítők stílusa a hétköznapokon is megálja a helyét. A fejlesztések mellett a divatot is követi a cég, így tudnak valóban egyedi és igényes stílust kialakítani.
A ruhák közt vannak pólók amelyeknek zsebei mikroszálas anyagból készültek, így kiválóan alkalmasak a lencse törlésére, vagy akár az objektívsapka gyors tárolására. 

Személyes kedvencem a minőségi Stotz Eta Proof ® pamutvászonból készült Cooph esőkabát. Speciális cipzárral ellátott zsebbel rendelkezik, ami gyors hozzáférést biztosít az eszközünkhöz. A kapucni személyre szabottan bővíthető és formázható. Tágas belső zsebbel rendelkezik, amelyben elfér az objektív vagy egy tablet. 


Ezzel együtt kiemelkedő termékük a bőrkesztyű. Az egyedi tervezésű varrás a hüvelykujj és a mutatóujj felületén lehetővé teszi a teljes érintőképernyős vezérlést. Emellett a tenyér felszínén szilikon Cooph lenyomatok találhatók a jobb tapadás érdekében.


Számos kiegészítőik közül fontos bemutatni a pántokat, amelyek mindegyike magyar termék. Erős, kézzel varrt, növényi cserzett valódi bőrvégződés párosul a kiváló minőségű hegymászó kötéllel. Mindezek mellett a cég forgalmaz sapkákat, karkötőket, késeket, nyakláncokat, táskákat, mellényeket és pulóvereket is. Ezek mindegyikét megtalálhatod a Tripont webáruházban, vagy gyere és tekintsd meg őket a Tripont üzletben!


Kérem várjon!