Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Phaseone bérlés

PhaseOne

80 megapixeles felbontás, elképesztő szín- és dinamikai tartomány, Wi-Fi adatátvitel, távvezérlés. A Phase One IQ280 a középformátumú digitális hátfalak csúcsmodellje.

Középformátumú csúcstechnológia a Tripontban

A Tripont a PhaseOne IQ280-as kamerarendszerét és a magyar alkalmazott fotográfus és feltörekvő minőségi fotós társadalom szolgálatába állítottuk. A PhaseOne 645DF+ kamerával, a 28, 80 és a 120 mm-es (Macro funkciós) objektívekkel a legszélesebb igényeket is ki tudjuk szolgálni. A bérlési feltételeket a magyar viszonyokhoz igazítottuk, így világ a legkedvezőbb kondícióival veheted igénybe ezt a csúcsmodellt.

Ha szeretnéd kipróbálni vagy fotózáshoz, pályázathoz, diplomamunkához használni, látogass el a Tripont üzletébe és egyeztesd a bérlési feltételeket és az időpontot kollégáinkkal!

Kérj teszt fotózást!

3 óra tesztfotózás a Tripont műteremben Profoto vakukkal. Ereszd el a fantáziád, ne csak nézegessük a gépet! Legyen sikeres már az első találkozás!

Készítsd diplomamunkád középformátummal!

A felsőfokú fotográfusképzés végzőseinek felajánljuk, hogy vizsgamunkájukat a Tripont PhaseOne IQ280 kamera rendszerével készítsék. A kamerán kívül felajánljuk a Profoto stúdiónk eszközeit is.

Bérelj! Dolgozz profiktól elvárható minőségben!

Teljes rendszer bérleti díja Budapesten és 20km körzetében:
20 ezer forint (asszisztencia) plusz óránként 8 ezer forint + Áfa,
például: 6 órára 68 ezer forint + Áfa, azaz 86 360 forint.

További tájékoztatást kaphatsz az info@tripont.hu e-mail címen vagy a +36 30 922 1097 telefonszámon.

 

Kérem várjon!