Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Phaseone bérlés

PhaseOne

100 megapixeles felbontás, elképesztő szín- és dinamikai tartomány; az emberi szemhez hasonló látáshoz sosem állt még ennyire közel hasonló eszköz. Az új CMOS érzékelőnek és a Bayer Filter színtechnológiának köszönhetően most új határokat tapasztalhatunk meg a profi fotózás világában. A Phase One IQ3 100MP a középformátumú digitális hátfalak csúcsmodellje.

Középformátumú csúcstechnológia a Tripontban

A Tripont a legújabb PhaseOne IQ3 kamerarendszerét és a magyar alkalmazott fotográfus és feltörekvő minőségi fotós társadalom szolgálatába állítja. A PhaseOne XF kamerával, a 28, 80 és a 120 mm-es (Macro funkciós) objektívekkel a legszélesebb igényeket is ki tudjuk szolgálni. A bérlési feltételeket a magyar viszonyokhoz igazítottuk, így világ a legkedvezőbb kondícióival veheted igénybe ezt a csúcsmodellt.

Ha szeretnéd kipróbálni vagy fotózáshoz, pályázathoz, diplomamunkához használni, látogass el a Tripont üzletébe és egyeztesd a bérlési feltételeket és az időpontot kollégáinkkal!

Kérj teszt fotózást!

3 óra tesztfotózás a Tripont műteremben Profoto vakukkal. Ereszd el a fantáziád, ne csak nézegessük a gépet! Legyen sikeres már az első találkozás!

Készítsd diplomamunkád középformátummal!

A felsőfokú fotográfusképzés végzőseinek felajánljuk, hogy vizsgamunkájukat a Tripont PhaseOne IQ3 100MP kamera rendszerével készítsék. A kamerán kívül felajánljuk a Profoto stúdiónk eszközeit is.

Bérelj! Dolgozz profiktól elvárható minőségben!

Teljes rendszer bérleti díja Budapesten és 20km körzetében:
20.000 Ft (asszisztencia) plusz óránként 15.000 Ft + Áfa,
például: 6 órára 110.000 Ft + Áfa.

További tájékoztatást kaphatsz az info@tripont.hu e-mail címen vagy a +36 30 922 1097 telefonszámon.

 

Kérem várjon!