Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Ajánlatkérés
Név
Email
Tel
Üzenet

CultArm3D Robotszkenner

  • Típus 3D szkenner

A CultArm3D projektet a Fraunhofer IGD,a dán Phase One-nal közösen hozta létre. A Phase One síkműtárgy digitalizálásra kifejlesztett kamerarendszerével valósul meg a projekt. A múzeumi világban egyre nagyobb az igény arra, hogy a különböző tárgyakat csúcsminőségben digitalizáljanak. A pandémia jelentős hatással volt a turizmusra, ami kihatott a múzeumok életére is, a járvány megakadályozta a látogatók fogadását. A CultArm3D fejlesztése megoldást jelentett a múzeumok számára, ugyanis a 3D szkennelés lehetővé tette, hogy az intézmények belépjenek a digitális térbe. Így az érdeklődők, anélkül, hogy fizikailag a helyszínre látogatnának, megtekinthetik a csúcsminőségben digitalizált kincseket.


A CultArm3D működtetése egyszerű, a múzeumi dolgozók számára könnyen kezelhető. Az intézet a fejlesztés során célul tűzte ki, hogy a múzeumokban dolgozók önállóan is tudják használni az eszközt. A felhasználók a szoftver kezdeti beállításait követően jutnak el a rövid kalibrációs folyamathoz, amit csak egyszer kell elvégezniük. A digitalizáláshoz ezt követően csak egy gombot kell megnyomni és a tárgyasztalon lévő tárgy el kezd forogni. A tárgy digitális 3D másolatát különböző fájlformátumokban lehet letölteni. A CultArm3D-t már számos múzeumban és archívumban használják.

További specifikáció

Típus3D szkenner
GyártóPhaseone
Garancia12 hónap saját
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!
A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!
Kérem várjon!