Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Ajánlatkérés
Név
Email
Tel
Üzenet

Eladó a Tripont Phase One IQ3 100 megapixeles, trichromatikus demó kamerarendszere, 3 optikával. Kivételesen újszerű állapotban van, hiszen alig használtuk: Mindössze 46.071 expozíció van a kamerában, a hátfalban pedig 17.391. (A Phase One 1.000.000 expozíciót garantál.)

A szett tartalma:

-Phase One XF váz + pentaprizma
-Phase One IQ3 100 megapixeles, digitális hátfal
-Schneider-Kreuznach 28mm LS f/4.5 Aspherical
-Schneider Kreuznach 120mm LS f/4.0 Macro
-Schneider Kreuznach 80mm LS f/2.8
-Phase One gurulós, kemény koffer
-Capture One


A színek tudománya


A Sony-val szorosan együttműködve a Phase One új technológiát vezetettt be, hogy egy lépéssel tovább fejlessze a digitális színképeket. az IQ3 100MP Trichromatic digitális hátfal a színeket elképesztő ragyogással adja át. Az emberi szemhez hasonló látásához sosem állt még ennyire közel hasonló eszköz. Az új CMOS érzékelővel és a Bayer Filter színtechnológiával, amely csak a Phase One-nál elérhető, a fotósnak olyan 101 megapixeles kreatív lehetőséget nyújtunk, ami eddig lehetetlen volt a színek definiálásában.

Több mint technológia – ez inkább filozófia

A Phase One Trichromatic filozófia jóval több, mint csak technológia, ami segít a valós látásban. Ez kifejezetten fotográfia, a művészet és a kép minősége. Ez a filozófia egy ígéret, ahol a színek és a minőség kiteljesedhet, míg mások megelégedhetnek azzal, hogy a Phase One mindig is a tökéletességre fog törekedni.


Autófókusz és Újrakomponálás (AFr)

Az XF kamerarendszer 3D-s érzékelői lehetővé teszik az AFr módot, amely lehetővé teszi az fókuszbeállítás utáni újra komponálást, megtartva a kívánt fókuszpontot.

Automatikus fókuszléptetés számítás

A fokuszálni kívánt távolság, az érzékelő felbontása és a rekesznyílás értékelése után a Focus Stack Calculator automatikusan megajánlja azoknak a képeknek a számát, amit biztosan rögzíteni kell a tökéletes végső kép elkészítéséhez.

Focus Trim Tool

Egy egyszerű automatizált eszköz a lencsék igazításához. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy mindig személyre szabott fókuszkalibrációs eszközzel rendelkezzünk.

Rezgéselemzés
A 4. számú frissítés biztosítja a külső fizikai erők vizuális rezgéselemzését az expozíciók alatt. Ez a vizuális visszajelzés segíthet a felhasználónak, hogy az adott expozíción belül történt-e külső erő által ráhatás a végső kép elkészülése közben.

További specifikáció

GyártóPhaseone
Felbontás100 MP
BajonettPhaseOne/Mamiya Leaf
Pixelek mérete4.6 x 4.6 micron
Érzékenység35 - 12800
Dinamikatartomány15 F-stops
Színmélység16 bit bit
Garancia12 hónap saját
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!
A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!
Kérem várjon!