Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Csoportok / Atomos V+Pro Kit
Atomos V+Pro Kit


Atomos Hűségakció!
Nyugdíjazd régi Atomos termékeidet és vásárolj 500 EUR kedvezménnyel új Ninja V+ Pro Kit-et! 2021. augusztus 20 - szeptember 30. között.

Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha egy eszköz elöregszik, hiszen – különösen a videós szakmában – a technika megállíthatatlanul fejlődik. Egyre nagyobb felbontásra és egyre jobb minőségre van igény mind a megrendelők, mind a nézők oldaláról. Ebben segít most Nektek az Atomos, hiszen amennyiben rendelkezel régebbi eszközzel, meglehetősen jó üzletet köthetsz velünk!

Először is regisztráld régi eszközödet (Ninja Assassin, Ninja Flame, Ninja Inferno, Shogun, Shogun Flame, Shogun Inferno and Shogun 7) a „myatomos” felületén, a gyártó oldalán. https://my.atomos.com/auth/login

Amennyiben ezt már megtetted, a regisztrált termék oldalán máris letöltheted az 500 EUR értékű voucher-t. Ezután bejössz hozzánk, beszkenneljük a letöltött QR-kódot és máris jóváírjuk az összeget a Ninja V+ Pro Kit árából.FONTOS! A régi termék leadása nem feltétele a promócióban való részvételnek! Az akció időtartama: 2021 augusztus 20. – 2021 szeptember 30.

799 900 Ft
Nettó: 629 843 Ft
Kérem várjon!