Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Csoportok / cyberclean
cyberclean


Óvd, tisztítsd, fertőtlenítsd az eszközeidet!

Most semmi sem fontosabb annál, hogy a használati tárgyaidat, eszközeidet biztonsággal használhasd! Ebben segít a Cyber Clean tisztító-fertőtlenítő gyurma, mely alkohol tartalmánál fogva nagyban hozzájárul a védekezéshez! Ráadásul olyan tisztító képessége van, ami más, hagyományos tisztítóknál elképzelhetetlen!

Nézzük, mit is tud a Cyber Clean!

Anyagából adódóan - ami egy lágy gyurmához hasonló - behatol olyan, más tisztítók által elérhetetlen területekre is, mint például a klaviatúrák billentyűi közötti rések, és a le nem tapadt koszt mind magába zárja. Ezzel azonnal, és jelentősen tisztább, szennyeződés mentesebb lesz a felület, melyre rányomjuk a gyurmát, méghozzá mindenütt, nem csak a felső felületen, mintha egy kendővel törölnénk át!

Ráadásul, mivel a gyurma alkoholtartalmú, amivel érintkezik, ott az alkohol kifejti fertőtlenítő hatását! Ezzel biztonságossá téve az eszköz további használatát! Gondoljunk csak a banki terminálokra! Mindenki pötyögteti egymás után a pin-kódot, növelve az esetleges fertőzés átadásának kockázatát! Ha Cyber Clean gyurmával áttapogatjuk a kezelőfelületet, azon túl, hogy tiszta lesz, a teljes felületen kifejti az alkohol a hatását, és megtisztítja a kórokozóktól!

A Cyber Clean rengeteg helyen alkalmazható! Nézzünk pár példát:

• mindenféle billentyűzet, melyeket az ujjunkkal érintünk
• mindenféle otthoni, irodai eszköz, melyeket megfogunk
• táskák, ruhák külseje, belseje, melyeket nagyon hatékonyan tisztít a Cyber Clean
• autók kezelői, gombok, kormány, de akár az ülések, kárpitok is kiválóan tisztíthatók a gyurmával
• személyes eszközök, mint például kulcsok, pénztárcák, tollak, stb
Légkondicionáló hűtőrácsai, ahol a szennyeződések mellett a fertőtlenítés is fontos
• hajszárítók, porszívók szűrői, ahol a szennyeződések eltávolításán túl a kellemetlen szagok is megszűnnek a fertőtlenítés hatására
• cipők belseje, ahol a szintén duplán hatékony a Cyber Clean.

A többi területnek csak a fantázia szabhat határt, a Cyber Clean rendkívül sokoldalúan alkalmazható tisztító-fertőtlenítő szer!

TÜV tesztek bizonyítják hatékonyságát.
Kérem várjon!