Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Csoportok / fotos_kihivas_nyeremenyjatek
fotos_kihivas_nyeremenyjatek


Csatlakozva a #MARADJOTTHON mozgalomhoz a Tripont egy kis játékra invitál Titeket. A „Fotós Kihívás” nyereményjáték azzal a céllal jött létre, hogy egy kicsit kizökkentsünk a bezártság okozta unalmas hétköznapokból. Nyerj hetente 20.000Ft értékű ajándékutalványt, vagy nyerd meg a fődíjat, ami nem más mint egy 100.000 Ft értékű szabadon felhasználható ajándékutalvány.

8 hét, 13 nyeremény és számtalan remek fotó!
Szóval izzítsd a vakukat, lámpákat, és pattintsd fel a kedvenc objektívedet, mert szükséged lesz rá!


A nyereményjáték időtartama: 2020.04.13-06.22.

A nyereményjáték menete:
A játék során 4 kihívást szervezünk nektek. Minden második héten az adott kihívást kell teljesíteni, és az előre megjelölt témában kell fotózni, szigorúan otthon. A fényképeket minden héten hétfő 13:00-tól következő hét péntek 13:00-ig várjuk a marketing@tripont.hu e-mailcímre.

A kihívások részleteit mindig kéthetente hétfőn 12:00-kor az előző kihívás nyerteseinek nevével együtt fogjuk kihirdetni.
A kapott fényképeket minden második pénteken feltöltjük Facebook oldalunkra, és kezdődhet a Like gyűjtés egészen a következő hét hétfő 12:00-ig. Az első 3 legtöbb reakciót kapott fotó megnyeri a fejenként 20.000 Ft értékű szabadon felhasználható ajándékutalványt.

A heti nyertesek közül kerül ki az a szerencsés, aki megnyerheti a fődíjat. A 4. kihívás végén kihirdetünk egy utolsó feladatot, majd a beküldött képeket a szakmai zsűri véleményezi, és kihirdet 1 nyertest. A szakmai zsűri tagjai: Lénárt Gábor, Varga Benedek, Láng Péter.

A fődíj pedig nem más, mint egy 100.000 Ft értékű, szabadon felhasználható ajándékutalvány. Valamint A Tripodcast felajánlásával, egy 1x2 órás online konzultáció, Láng Péterrel, Lénárt Gáborral és Varga Benedekkel a podcast három tehetséges fotósával. A konzultáció során segítséget kérhetsz a portfólióddal kapcsolatban, ha esetleg eszközvásárlás előtt állsz vagy eszközhasználattal kapcsolatban merült fel kérdésed, ők szívesen tanácsot adnak neked. Különféle retus és utómunkával kapcsolatos kérdéseidet is megválaszolják és hasznos tippekkel látnak el.

A nyertesek kihirdetésének időpontjai:

1. kihívás: 2020. április 27. 12:00
2. kihívás: 2020. május 11. 12:00
3. kihívás: 2020. május 25. 12:00
4. kihívás: 2020. június 8. 12:00
5. hét: 2020. június 22. 12:00

A fotód akkor érvényes, ha:
- Az adott heti témának megfelelő fotót küldesz.
- A fényképen valamilyen kreatív módon fel van tüntetve a fotó készítésének dátuma. Ez kizárólag az adott heti kihívás hétfő 13:00 és péntek 13:00 közti dátum lehet. A fényképek hitelességét jelző dátum bármilyen utólagosan rászerkesztett változata azonnali kizárást von maga után a teljes "Fotós Kihívás" elnevezésű játékból.
- Továbbá azt is elfogadjuk, ha a kép beküldésekor a Játékos tudja bizonyítani, hogy a Játékba nevezett képe, az adott kihívás játékideje alatt készült.


Hivatalos játékszabály és adatkezelési útmutató: itt!


Az első kihívás címe: Ezt reggelizemA második kihívás címe: Domináns narancsA harmadik kihívás címe: Az ablakombólA negyedik kihívás címe: Restart | Újrakezdés a karantén után

Kérem várjon!