Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Csoportok / Nanguang PAVOLITES
Nanguang PAVOLITES


NANGUAN PAVOLITE RGB FÉNYCSŐ

Pavolites RGB lágy fényű fénycső professzionális LED-eket tartalmaz, hogy teljes RGB+W színhatást nyújtson. Nem csak kétszínű (bi-color) fényhatással rendelkezik, amely 2700K és 6500K között szabályozható CRI(Ra)>9 és TLCI>95 értékekkel, de teljes színhatással is, és a telítettség is szabadon állítható.

Annak érdekében, hogy megfeleljen a különböző fényképezési követelményeknek, a fénycső olyan különleges hatásokkal is rendelkezik, mint pl. a gyertyaláng, rendőrautó, vihar, vaku, SOS, színkörzés, így különböző jelenetek szimulálhatók. A vezérlőpanelről minden különleges hatás könnyen kiválasztható és beállítható. Különböző sebességek is definiálhatók. A Pavolites fénycsövek lehetővé teszik varázslatos és színekben gazdag fényhatások könnyű beállítását.

Szabványos 1/4-es csattal van felszerelve, így kényelmesen rögzíthető különböző kiegészítőkre. A szalag alakú fények könnyen beállíthatók film/videó/fotókészítésnél, de a fényképezett jelenetben is mutathatók a kicsi és hordozható méretüknek köszönhetően. Segít a filmkészítőknek / fotósoknak több időt megtakarítani kreatív munkájuk során.

Kérem várjon!