Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Csoportok / nanlite_akció_szeptember
nanlite_akció_szeptember

Nanlite LED áresés


Az abszolút fantáziátlan cím mögött természetesen most is van egy történet:

Sokkal jobb címet találtam ki, de szegény kollégáim könyörögtek, hogy ne ezzel tegyem ki, mert ilyen pusztító szóviccel már tényleg nem lehet mit kezdeni. Lehet igazuk volt, lemondtam róla, de ígérem, egyszer majd, egy jó pillanatban, biztosan el fogom sütni… de térjünk a lényegre. 

Adott két termék, mindkettőt a Nanlite gyártja, felhasználásukat tekintve is egészen hasonlóak és most új közös tulajdonságuk is lett, mindkettőnek kedvezőbb lett az ára!

De kikről, pontosabb mikről is van szó?

Első delikvensünk a Litolite 5C, mely kompakt kis formájával minden fotós vagy videós hátizsákjának alap kelléke lehet, sőt a gyári tokjához kapott kis karabinerével, akár azon kívül is szállíthatjuk. Ha ehhez hozzávesszük még a mágneses vagy állványmenetes (1/4”) rögzítés lehetőségét és a gazdag színeket, a beépített akksit, valamint a személyre szabható fényhatásokat, kijelenthetjük, hogy egészen kompakt méretben juthatunk egy erős RGBWW megvilágításhoz, ami kellően kicsi és fényerős!

Második versenyzőnk a Pavotube II 6C, ami cső formáját tekintve mindenképpen eltér a Litolite 5C-től, mégis sok a hasonlóság közöttük. Szintén mágneses, védőtok is jár hozzá, de cső formája miatt puhább a fénye és nagyobb a derítése, így háttér- vagy effektfényként is kiválóan üzemel. Ez a soft hatás a Litolite-nál is elérhető, de csak a tartozék előtéttel!

Ami mégis összekötni ezt a két formájában teljesen eltérő eszközt, az a kiváló színvisszaadási képesség, a tölthető akksi, a mágneses képesség, az RGBWW LED-ek, a megbízhatóság és most már a kedvezőbb ár!

Kérem várjon!