Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Digitalizálás
Digitalizálás

A kereskedelmi tevékenység mellett cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kulturális örökség digitalizálási, múzeumtechnológiai és tartalomszolgáltatási tevékenységünket is folyamatosan fejlesszük. Saját stúdiónkban korszerű berendezésekkel digitalizálunk, digitális archívumunkkal pedig publikálási lehetőséget adunk ügyfeleinknek.

DOKUMENTUM– ÉS MŰTÁRGYDIGITALIZÁLÁS

A Phase One kamerarendszereivel a legmagasabb szintű digitalizálási szolgáltatást nyújtjuk stúdiónkban vagy külső helyszíneken. Kameráink hatalmas felbontása, kivételesen széles dinamika tartománya és a tökéletes színvisszaadása lehetővé teszi, hogy minden eddiginél részletesebb –a látás észlelési képességeit felülmúló–, kutatásra alkalmas felvételeket készítsünk műtárgyakról, legyen szó a fotográfia hőskorából származó negatívról, több százéves szoborról vagy páratlan értékű festményről.

A különböző műtárgyakra vonatozó árjegyzékünket itt találja

TRANSZPARENS ÁLLOMÁNYOK DIGITALIZÁLÁSA

Eszközeikkel bármilyen típusú pozitív, rollfilm, dia vagy üvegnegatív digitális leképezésére lehetőségünk van professzionális eszközeinkkel. Fotótípusokra vonatkozó részletes árjegyzékünket itt találja.

KÖNYVDIGITALIZÁLÁS

Nagy teljesítményű Treventus ScanRobotunk segítségével kötött állományokat digitalizálunk gyorsan és pontosan a felhasználó igényeinek megfelelő kimeneti formátumban. A könyvek állapota és kora jelentősen befolyásolja a digitalizálás költségeit, részletes árjegyzékünket itt találja.

MULTISPEKTRÁLIS VIZSGÁLATOK

Phase One Rainbow rendszerünkkel kutatási és ipari feladatokat végzünk számos felhasználási területen egyetemek, kutatóhelyek és piaci partnereink közreműködésével. A festmények rétegvizsgálataira különösen alkalmas technológia árjegyzékét itt találja.

TARTALOMSZOLGÁLTATÁS

A Heritázs elektronikus könyvtár, archívum és publikációs rendszer az egyik legkorszerűbb search/view motort használja, amely alkalmas titkos és nyilvános dokumentumok, könyvek, képek és más multimédia fájlok kezelésére, megjelenítésére, kutatására, megosztására, publikálására, sőt a programból közvetlen értékesítés is lehetséges. Tájékozódjon a szolgáltatás típusairól ás vonatkozó árainkról itt.

Digitalizálási információs katalógus

Olvassa el katalógusunkat, amely az részletesen mutatja be digitalizálási megoldásainkat.

Elolvasom

Digitalizálási árjegyzék

Tekintse meg árjegyzékünket és tájékozódjon digitalizálási szolgáltatásunk árairól.

Elolvasom

KAPCSOLAT

Phase One szakértő

Bedő Dániel

Telefon: +36 30 740 44 88
E-mail: daniel.bedo@tripont.hu

Tartalomfejlesztő specialista

Klinger Gábor

Telefon: +36 30 462 2340
E-mail: klinger.gabor@tripont.hu

Kérem várjon!