Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Akciós termékek


Objektív
Fujifilm XF23mm f/1.4 R LM WR
  • - Típus: Fix-objektív
  • - Szerkezet: 10 csoport, 15 tag
263 500 Ft

Ajánlataink


Billentyűzet
RAPOO V500 Alloy mechanikus gamer billentyűzet
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB
  • - Kiosztás: Angol
19 786 Ft
Tápegység
Fractal Design Ion SFX-L 650W Gold
  • - Teljesítmény: 650 W
  • - Kábelezés: Moduláris
42 319 Ft
Objektív
Samyang 12mm / f2.0 NCS CS (Sony E) Fekete
  • - Típus: Nagylátószögű-objektív
  • - Szerkezet: 10 csoport, 12 tag
183 900 Ft
Ön itt van: Tripont / Események / Canon Pro Gokart esemény

Canon Pro Gokart esemény

Maximális létszám: 48 fő
Esemény időpontja: 2022.11.09. 10:00
Esemény helyszíne: 1088 Budapest, Blaha-Lujza tér 5.
Belépő ára: Ingyenes
Eddigi jelentkezők: 48 fő
Az esemény betelt!

Facebook esemény
Canon PRO tesztnap a FlashKartban!

Memóriakártyád mellett a jogosítványodat se felejtsd!

Legújabb eseményünkön a Canon PRO partnerségünket ünnepeljük! Tesztnapunk keretein belül lehetőséged lesz kipróbálni a legkiválóbb CANON gépeket, legyen szó akár az R3, R5, R6 vázról vagy a legkülönbözőbb telékről. Nem csak tesztelheted a gépeket, lehetőséget biztosítunk, hogy gokartozz is, mégpedig Budapest első elektromos gokartpályáján, így nem csak a képkészítésben mérheted össze tudásodat a többi fotóssal, hanem a versenypályán is! Az esemény 2022. november 9-én lesz megtartva, a helyszínt pedig a FlashKart gokartpálya biztosítja. Lényeges, hogy mivel zárt pályáról beszélünk, így korlátozzuk a résztvevők számát. Maximálisan 48 fotósnak tudunk lehetőséget biztosítani a rendezvényen! Ne csak a memóriakártyádat, a jogosítványodat is készítsd!


A tesztnap helyszíneAz esemény helyszíne a FlashKart lesz, amely Budapest első elektromos gokartpályája. Központi helyszín, ugyanis a pálya a 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 5. szám alatt található, megközelíteni pedig az Europeum bevásárlóközponton keresztül lehet. Az Europeumba beérve a liftet kell használni, a pályát a -5. szinten lehet elérni. 

 FlashKart  |   @flashkart_insta

Az esemény menete

48 fő számára tudunk biztosítani tesztelési lehetőséget, viszont lényeges kiemelni, hogy ennyi ember egy időben nem tud fotózni, sajnos nincs elég hely ennyi fotós számára. Azonban mi mindenképp szeretnénk, hogy sokan látogassatok el az eseményre, ezért úgy döntöttünk, hogy két 24 fős turnust szerveznénk. Nincs kőbe vésve természetesen, hogy mindenkinek kötelezően kell versenyeznie, de szeretnénk, ha mindenki kipróbálná a Canon gépek mellett az elektromos gokartokat is.

10:00 - 12:00 I. Idősáv

  • Az első idősávban legfeljebb 24 fővel tudunk foglalkozni. Úgy gondoljuk, hogy a legjobb időbeosztást úgy érhetjük el, ha 8 fős "csapatokra" bontjuk a résztvevőket. Egyszerre maximálisan nyolcan tudnak versenyezni, így lesz 8 fő, aki gokartozni fog, lesz 8 ember, aki beöltözik/felkészül, tehát ahogy véget ér a futam, időveszteség nélkül, szinte egyből indulhat a következő nyolcas. A harmadik 8 fő pedig értelemszerűen fotózik, ezeket a nyolcasokat nyilvánvalóan folyamatosan rotáljuk, így mindenkinek lesz lehetősége versenyezni és fotózni is. 

12:00 - 14:00 II. Idősáv

  • Az első két órás turnus után következik a második, ami lényegében ugyanaz, mint az első, tehát szintén, legfeljebb 24 fő tud jelen lenni egyszerre a rendezvényen. Ahogy az első idősávban, úgy a másodikban is nyolc fős csapatokat alakítunk, az első nyolcas gokartozik, a második beöltözik/felkészül, a harmadik pedig teszteli a Canon gépeket és objektíveket.

Ezeket a termékeket próbálhatod ki...

Canon


Az eseményen lehetőséged lesz kipróbálni a legjobb Canon gépeket dinamikus, akciódús helyzetben! Habár nem a legvilágosabb környezetet választottuk, de célunk jól bevilágítani a pályát, hogy a létező legjobb képeket készíthesd!

Vázak

  

A Canon zászlóvivőit egytől egyig kipróbálhatod, többek között olyan, sport- és akciófotózásra kifejlesztett vázakat tesztelhetsz, mint az EOS R3, R5 vagy éppen az R6.

Objektívek


Természetesen az objektívek terén is olyan eszközöket próbálhatsz, amik gyors folyamatokhoz, sportfotózáshoz lettek optimalizálva. Többek között a Canon RF 100-500mm f/4.5-7.1, valamint az RF 70-200mm f/2.8 is tesztelhető lesz az eseményen! Mivel alapvetően sötét a gokartpálya, ezért mindenképp ajánljuk a magas fényerejű teleobjektíveket a teszteléshez!

 Canon Magyarország  |   @canonmagyarorszag

DJI

Nem csak fényképezőket lesz lehetőséged tesztelni, a DJI is kitelepül széles választékkal az eseményünkre. Kipróbálhatod a DJI professzionális videókameráját, a RONIN 4D 6K-t, de lehetőséged lesz tesztelni a DJI Transmissiont is. Emellett a DJI RS3 képstabilizátor segítségével készíthetsz kristály tiszta képeket!Regisztráció

Regisztrálj, a Tripont weboldalán, az oldal tetején található Regisztráció gombra kattintva, hogy részt vehess az ingyenes Canon Pro tesztnapon! Hozd magaddal memóriakártyádat, hogy a workshopon készített képeket hazavihesd és büszkélkedhess velük! Mindenképp látogass el, mert most mindenki aki részt vesz az eseményen egyedi ajánlatban és kuponban részesül! Az esemény oldalát folyamatosan frissítjük, további információkért látogasd gyakran az oldalt!


Az eseményen készített képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! Bármilyen social media felületen való megosztásnál kérjük megjelölni a Tripontot, a FlashKartot, a Canont, továbbá a DJI-T!
 Az eseményen kizárólag 48 látogató vehet részt, ennél több embert sajnos nem tudunk vendégül látni!


Várunk számtalan Canon Pro és DJI termékkel!

Üdvözlettel:

A Tripont csapata!
Kérem várjon!