Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ajánlataink


Tabletek
Samsung Galaxy Tab S8 Wi-fi 8GB 128GB Grafit
  • - Operációs rendszer típusa: Android
  • - Kijelző mérete: 11 "
329 159 Ft
Objektív
Panasonic Lumix S Pro L-Mount 70–200 mm objektív
  • - Típus: Zoom-objektív
  • - Szerkezet: 17 csoport, 23 tag
719 700 Ft
Ön itt van: Tripont / Események / Versenyezz profi keretek között!

Versenyezz profi keretek között!

Maximális létszám: 40 fő
Esemény időpontja: 2022.12.20. 13:00
Esemény helyszíne: 1044 Budapest, Váci út 83
Belépő ára: Ingyenes
Eddigi jelentkezők: 20 fő
Regisztráció


Egy utolsó buli még karácsony előtt?

Szeretettel meghívunk legújabb SmallRig eseményünkre, mely workshop jellege mellett más érdekességet is rejt! Eseményünkön rátok bízzuk a munka egy részét: a regisztrált résztvevők a helyszínen nevezhetnek egy riggelő versenyre, ahol egy kamera-szettet kell a megadott alkatrészekből felépíteni. A leggyorsabb jutalma egy Smallrig VB50 V-Mount akkumulátor lesz!


Helyszín, időpont


Az esemény helyszíne a FIRST Craft Beer Brewery & Taproom lesz, mely Budapest egyik legpatinásabb sörfőzdéjének vendéglátóterme. A sörfőzde és vendéglátóterem a 1044 Budapest, Váci út 83. szám alatt található.

 FIRST Taproom  |   @firstcraftbeer

Időpont: 2022. december 20. 13:00 - 17:00

Verseny és workshop


Természetesen a kevésbé kompetitív látogatókra is gondolunk: nem csak versenyezni lehet eseményünkön, hanem az új eszközeinket is ki lehet próbálni! Több újdonsággal is készülünk: bemutatkozik a vezeték nélküli mikrofon-szett, a Forevala FW-60, de itt találkozhattok először a - fentebb már nyereményként is említett - VB-sorozatú akkumulátorokkal és a MagicFIZ motoros fókusszal is. Emellett persze megjelennek a helyszínen az új RC COB LED fényforrások, praktikus fényformálóikkal és klasszikus RIG-szettek - a legnépszerűbb kamerákkal! 

Érdemes ezen felül videó rögzítésére alkalmas eszközökkel érkezni, hiszen aki a legjobb, 30 másodperces videót vágja össze az eseményünkről, továbbá azt visszaküldi nekünk december 31-ig, egy 20.000Ft értékű SmallRig vásárlási utalványt kap ajándékba!

Cégünk törekszik az egyenlő feltételek biztosítására, így mindenki, aki a Riggelő versenyben részt vesz ugyanazon eszközökből fog építkezni és ezen eszközöket nem kommunikáljuk a verseny kezdete előtt. Érdemes azonban korán érkezni, mert a versenyen legfeljebb 10 fő tud részt venni!

Amiért semmiképp se hagyd ki az eseményt

 

  • ajándékok
  • újdonságok
  • versenyek
  • nyeremények
  • kedvezmények

Regisztráció

Az esemény ugyan nyitott és ingyenes, de regisztrációhoz kötjük, regisztrálni pedig a Tripont weboldalán tudsz az oldal tetején található Regisztráció gombra kattintva! Hozd magaddal memóriakártyádat, hogy a workshopon készített képeket hazavihesd és büszkélkedhess velük! Mindenképp látogass el, mert most mindenki aki részt vesz az eseményen kedvezményben részesül, a legügyesebbek pedig nyerhetnek is! Az esemény oldalát folyamatosan frissítjük, további információkért látogasd gyakran az oldalt!

Az eseményen készített képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! Bármilyen social media felületen való megosztásnál kérjük megjelölni a Tripontot, a First Craft Beert és a SmallRiget!
 Az eseményen kizárólag 40 látogató vehet részt, ennél több embert sajnos nem tudunk vendégül látni!

Várunk egyedi SmallRig kedvezményekkel és nyereményekkel!

Üdvözlettel:

A Tripont csapata
Kérem várjon!