Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?
Bérlés | Termékek | Videók | Problog

A KÖZÉPFORMÁTUMÚ VÁZAK, HÁTFALAK, OBJEKTÍVEK ÉS KÉPFELDOLGOZÓ SZOFTVEREK DÁN GYÁRTÓJA

Történet

A Phase One-t egy dán feltaláló alapította 1993-ban, aki abban az időben scannereket gyártott. Számára egyértelmű volt, hogy a képek digitalizálásának a legfontosabb módja a jövőben az lesz, hogy már az elkészülésük pillanatában digitálisan rögzítjük őket, és így nem lesz szükség a filmek használatára.

1994-ben a Phase One-t megvásárolta az egyik vezető kockázati tőke cég Dániában. 2006-ban megváltozott a Phase One tulajdonosi szerkezete: a menedzsment 4 tagja és egy pénzügyi befektető, a Dansk Erhvervsinvestering vették át a Phase One tulajdonjogát. A Phase One központja Dániában, Koppenhágában van.

A business

A Phase One vezető a direkt digitális képalkotásban – vagyis a képek rögzítésében, az átvitelben, a szerkesztésben és a tárolásban. Elkötelezettek a folyamatos fejlesztés mellett, a digitális képalkotásban számos szabadalommal rendelkeznek.

Pár éve a Phase One már nem csak a hardverről szól. Kiterjesztették a céget a szoftverek irányába is, és még nagyobb figyelmet fordítanak a képfeldolgozó szoftverekre, amelyek digitális hátfalakhoz vagy DSLR gépekhez is alkalmazhatóak.

A munkatársak

A Phase One csapata egy színes keverék – profi szakemberek különböző tapasztalatokkal. Ez a sokszínűség az erősségük. Munkatársaik között van fotográfus, programozó, 3d-s színtér szakértő és még egy szobrász is.

A vevők

Vevőik professzionális fotográfusok. Stúdióktól egyfős vállalkozókig, ambiciózus amatőröktől profi fotósokig.

A jövő

A piacvezető szerep megőrzéséhez állandó fejlesztésekre van szükség, arra, hogy folyamatosan kutassanak a jövő technológiája után. Szoros együttműködésben dolgoznak CCD-, fényképezőgép-, kamera- és monitorgyártókkal, hogy biztosítsák az állandó legmagasabb szintű technológiát.

BŐVEBBEN
Kérem várjon!