Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Professzionális fotónyomtatás 90%-kal olcsóbban!

2014.07.01. 16:01
Címkék: epson
Szerző: AlexA fotósok számára különösen kedvező előnyöket kínál az Epson forradalmian új nyomtatócsaládja: akár tizedannyiért nyomtathatnak 10x15 cm-es fényképeket labor minőségben, mint korábban.  2012-ben a gyártó a felhasználók visszajelzéseit figyelembe véve a korábbi kis töltöttségű patronos készülékek helyett külső tintatartályos nyomtatókat dobott piacra. Az Epson kimondottan fotósoknak szánt megoldásairól Fábián Miklóst, a cég magyarországi fióktelepének vezetőjét kérdeztük.Miért ajánlja fotósok számára az Epson külső tintatartályos fotónyomtatóit?

A válasz egyszerű. Mert jelenleg nincs még egy olyan gyári megoldás a piacon, amellyel eredeti kellékanyagok használata mellett 9 Ft-os nyomatköltségen lehet kinyomtatni egy laborminőségű, 10x15 méretű fotót. A külső tintatartályos fotónyomtatóinknak köszönhetően a fotósok költséghatékonyan bővíthetik professzionális szolgáltatásaikat és kiváló minőségű fotókat nyomtathatnak akár otthon is, a nap bármely szakában.


Miben mások ezek a készülékek, mint a hagyományos tintasugaras nyomtatók?  

A hagyományos tintasugaras nyomtatóktól és a többi utántöltős rendszertől eltérően ezek a készülékek integrált, ultranagy kapacitású, 70 ml-es tintatartállyal rendelkeznek, amely zökkenőmentes, nagy volumenű nyomtatást és ritkább tintafeltöltést biztosít, mindezt persze a megszokott Epson minőségben és rendkívül kedvező áron. A tintát a tintatartállyal megegyező űrtartalmú palackokban szállítjuk és egy teljes töltöttségű szettet mellékelünk már a kezdőcsomagba is. Továbbá, a nyomtatókon található egy fojtószelep, amely a tinta áramlását szabályozza, és lehetővé teszi, hogy a nyomtatót tintaszivárgás vagy tintaveszteség veszélye nélkül könnyen és biztonságosan lehessen szállítani.
Végül pedig a garancia. A tintatartályos készülékeinkre 12 hónapig jótállást vállalunk és teljeskörű szerviztámogatást biztosítunk.

Melyik típust ajánlja leginkább és mit kap a felhasználó a készülék áráért?

A hobbi fotósok, fotóstúdiók, műhelyek, digitális laborok, nyomtató szolgáltatók számára elsősorban az Epson L800 külső tintatartályos tintasugaras nyomtatót és az új A3+-os L1800 készüléket ajánlom. Az Epson L800 az Epson első beépített tintatartály-rendszerrel rendelkező készüléke, amellyel a nagy kapacitású (6 x 70 ml) tintakészletnek köszönhetően – amelyet a csomagban mellékelünk – akár 1800 db 10 × 15 cm-es fényképet is nyomtathatunk, kiváló minőségben, 9 forintos fotónkénti áron. Az L800 további különlegessége, hogy a négy alapszín (CMYK) mellett világos cián és világos bíbor színeket is használ a magasabb színhűség és szebb végeredmény érdekében és akár A4-es méretű, szegély nélküli fotónyomtatásra is lehetőséget kínál. A felhasználók a nyomtatóval közvetlenül CD-re vagy DVD-re is nyomtathatnak, így igazán egyedi lemezeket tudnak készíteni ezzel is bővítve szolgáltatásaikat.Milyen lehetőségeket kínál az L1800-as nyomtató?

Ez a készülék az L800-as modell „nagytestvére”, mely 2014. júliustól elérhető a felhasználók számára.  A3+-os méretben tud szegély nélkül fotót nyomtatni az L800-al azonos nyomatköltségen és ugyan úgy hatszínű tintatartállyal rendelkezik. Ez a készülék újratöltés nélkül akár 1500 színes kép nyomtatására képes , így azoknak a fotósoknak is ideális választás, akik nagy mennyiségű nyomatot szeretnének előállítani és szükségük van A4-nél nagyobb méretre alacsony üzemeltetési költségek mellett.Ajánlott cikkek


Problog magazin

Kérem várjon!