Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Három nap a PhaseOne-nal

2018.04.20. 16:30
Címkék: xf, három, nap, a, phase
Szerző: Gergő

Áprilisban három nap kizárólag a PhaseOne-ról szólt: április 11-én és 12-én lezajlott az első magyarországi Phase One Certified Professional képzés, 13-án pedig nyílt napon ismerkedhettek meg az érdeklődők a PhaseOne rendszerekkel.

Phase One Certified Proffessional (POCP)

A két napos oktatásnak a Sidelight Stúdió adott helyszínt. Az első napon részletes információkat kaptak a résztvevők a rendszer felépítéséről és működéséről, amiket a stúdióban ki is próbálhattak éles helyzetben.
A második napon egy kis fejtágítás következett, kezdetét vette a Capture One modul. A levezetésként a nap végén egy filmvetítés keretében azt is megtudhatták a résztvevők, milyen szélsőséges hatásoknak (például extrém hideg és forróság) is képes ellenállni a digitális hátfal, az oktató pedig egy hátfalra állva élőben is prezentálta a tartósságát.Phase One nyílt nap az MM Studio-ban

Az április 13-án megrendezésre került Phase One nyílt nap, melynek az MM Studio adott otthont. A rendezvény Bedő Dániel prezentációjával vette kezdetét, majd bemutatták az új Trichromatic hátfalat is. Az előadás után három munkaállomáson lehetett kipróbálni a Phase One rendszert: modell fotózás és tárgyfotózás során, valamint a Phase One-nal való digitalizálás folyamatába is bepillantást nyerhettek a résztvevők. Öröm látni, hogy egyre többen érdeklődnek hazánkban is a középformátumú rendszerek iránt, hiszen mind a nyílt nap, mind pedig a képzés sok érdeklődőt vonzott.

A nyílt napon készült nyers képeket az alább linken tudod elérni: Phase One nyílt nap nyers képek


Kérem várjon!