Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Peak Design-Travel Tripod

2019.05.24. 10:42
Címkék:
Szerző: Karina

A hagyományos állványok legfőbb hibája, hogy rengeteg holtteret tartalmaznak, így olyan eszközt kapunk, ami nehezen szállítható és rögzíthető. A Peak Design 4 évet töltött azzal, hogy a holtteret megszüntetve a lehető legkisebb méretben megalkossa a tökéletes állványt.


Megtervezték azt az eszközt, amelyet közel kétszer olyan gyors és könnyű felállítani és elcsomagolni, mint a hagyományos állványokat. Professzionális teljesítményt és stabilitást kapunk.

Számos funkciót adtak hozzá a termékhez, hogy minden helyzetben megállja a helyét, legyen szó bármilyen felszerelésről, környezetről, vagy nézőpontról.

Kompakt méret 

A Travel Tripod méreteit tekintve fele akkora, mint egy hagyományos fotós állvány. A kiálló gombok, és rögzítő csavarok eltávolításával bármely vizes palacknak kialakított zseb egy táskán, Travel Tripod tárolására alkalmas helyé változott. Gyors 

Egy hagyományos állvány felállítása több időt vesz igénybe, így elmúlaszhatjuk a fotózás pillanatát. A Travel Tripod erős, könnyen használható teleszkópos lábakkal rendelkezik, amelyek kihúzása és rögzítése csupán néhány másodperc. Felülre pedig egy olyan rendszert tervezek, amellyel hihetetlenül gyors a kamera rögzítése. 


Öröm használni 

Nincs több találgatás, hogy melyik tárcsával kell a kamerát megfelelően rögzíteni vagy a helyzetét változtatni. Egy precízen megtervezett állítógyűrű biztosítja a teljes mozgást. Továbbá egy zárógyűrű ad megfelelő stabilitást és rezgéscsökkentést a kamerának, de enélkül is biztonságosan rögzíthető az eszköz. Ez az egyedülálló kialakítás több szabadságot ad, hiszen 1 kamera állás helyett 3 különböző helyzetbe állíthatjuk eszközünket a mechanikus alumínium gömbfej segítségével. 


A te fényképezőgépedhez tervezve 

Megtévesztő méretei ellenére a Peak Design rendkívül stabil és strapabíró állványt készített. Kiváló minőségű anyagok és a precízen tervezett alkatrészek ellenállnak a terhelésnek, stabilitást adnak a gépnek és csökkentik a rezgéseket. A Travel Tripod-ot úgy tervezték, hogy a profi és kezdő felszereléssel is egyaránt kompatibilis legyen. 


A te telefonodhoz tervezve 

Manapság a telefonokkal hihetetlen képeket lehet készíteni, és az újonnan érkező modellek egyre jobbak lesznek. Óriási előny, hogy a mobiltelefonok mindig nálunk vannak, ezért a Travel Tripodot úgy tervezték, hogy a mobiltelefonokkal is kompatibilis legyen egy rejtett,univerzális rögzítő segítségével.Különböző nézőpontok, különböző környezet 

Csupán néhány másodperc alatt könnyedén átállítható Inverted módba, ami tökéletes macro- vagy termékfotózáshoz. Egy mellékelt hatszögletű kulcs segítségével néhány mozdulattal Low módba használhatjuk az állványt. A Travel Tripod alacsonyabbra állítható mint bármely más termék ebben a kategóriában.  • Típus Háromlábú
  • Méret 79 x 394 mm
166 900 Ft
Nettó: 131 417 Ft
284 900 Ft
Nettó: 224 331 Ft
Kérem várjon!