Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Feiyu Tech AK4500

2019.06.27. 11:34
Címkék: tech, feiyu, ak4500, feiyu tech
Szerző: Szalay Gábor

A Feiyu Tech nem csak a teherbírást növelte meg új gimbal stabilizátoránál, de e lehetőségeket is jelentősen kitágította.

Feiyu Tech AK4500

Az AK4500 két fő újdonsága a megnövelt teherbírás a moduláris felépítés. A korábbi nagy terhelhetőségű AK4000-hoz képest 600 grammal 4,6 kilogrammra növelték a teherbírást, további lehetőségeket adva profi kamerák és objektívek használatára. A gimbal saját tömege ugyanakkor mindössze 1,65 kilogramm, ami a legkönnyebb a kategóriában. A másik fontos újdonság, hogy immár kényelmes lehetőséget kapunk a földközeli felvételek készítéséhez. Az új moduláris kar segítségével ez jóval kevesebb erőkifejtéssel jár, mert az AK4500-at és a kamerát felülről tudjuk tartani és nem oldalról vagy alulról, mint a korábbi modellek esetében. Innovatív újdonság, hogy ez a kar a távvezérlésre is szolgál, így beépített mozgásérzékelője segítségével távolról is mozgathatjuk az AK4500-ra rögzített kamerát. Az egész rendszerre egyébként is jellemző a modularitás, számos különféle kialakítást hozhatunk létre, mindig az adott feladatnak megfelelően. Nem maradt ki a forgatógomb, amellyel akár follow focus motort is vezérelhetünk és a finoman működtethető joystick, amellyel precízen irányítható a kamera.

Feiyu Tech AK4500

A beépített érintésérzékeny LCD segítségével az AK4500 csaknem összes paraméterét és beállítását elérhetjük. Nem csak a különböző követési módokat, hanem a kamera felvételi beállításait is. A rendszer Canon, Nikon és a Sony kamerákkal kompatibilis (részletes lista a gyártó honlapján található), amelyekhez a rögzítő talpon elhelyezett USB aljzatok segítségével csatlakoztatható. A kamera rögzítése kompatibilis a Manfrotto és az Arca Swiss rendszerekkel. A hagyományos üzemmódok, (pl. egy és többtengelyes stabilizálás) mellett újakat is kapunk, mint amilyen a gombnyomásra 360 fokos fordulás, vagy a gyors kameramozgások kezelése, valamint a fejlett és számos paraméterében programozható time lapse mód. Ez utóbbinál lehet érdekes, hogy az AK4500 akár 12 órát is képes működni egy akkutöltéssel. Az energiáról négy darab 18650-es Li-ion akku gondoskodik, a takarékos működéshez pedig az is hozzájárul, hogy a rendszer automatikusan állítja be a motorok teljesítményét mindig a terhelés és a kiegyensúlyozás függvényében.

Feiyu Tech AK4500

259 900 Ft
Nettó: 204 646 Ft
Kérem várjon!