Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Páratlan képminőség a legzordabb körülmények között.

2023.05.31. 16:38
Címkék: phase one
Szerző: Fanny

A Phase One valami igazán egyedit alkotott. Egy kamerát, amely képes kezelni az űr zord környezetét, miközben egyedülálló képminőséget biztosít. Sikerült áttörni egy olyan határt, amit eddig sokan feszegettek, de nem tudtak igazán megugrani.

A Phase One mindig is elkötelezett volt az innováció és a minőség iránt. Az űralapú képalkotási alkalmazásokhoz tervezett iXM-SP150 széles területet, nagy felbontást, nagy érzékenységet és alacsony zajszintű képalkotást kínál, amely példátlan az iparágban. Az iXM-SP150 bizonyítja elkötelezettségét a kiváló minőségű képalkotási megoldások létrehozása iránt, amelyek megfelelnek a legigényesebb ügyfelek egyedi igényeinek is.

Az iXM-SP150-et az űrben alacsony Föld körüli pályán történő működésre tervezték és építették, az iXM-SP150 egy olyan mátrix kamera, amely készen áll az űrteleszkópokkal és a műhold hardverével való integrációra.
Az iXM-SP150 nagy területű, nagy felbontású, nagy érzékenységű és alacsony zajszintű képalkotási képességeket kínál a Föld-megfigyelési és az űrtartomány-felismerő alkalmazásokhoz, akromatikus és színes változatokkal.

A 150 MP felszabadítja a zökkenőmentes képrögzítés erejét. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén, pixel-tökéletes pontossággal készítsen nagy területű képeket. Érzékelői kis pixelméretének köszönhetően kialakításuk lehetővé teszi kisebb és költséghatékonyabb alkatrészek, például kompakt teleszkópos lencsék használatát, hogy ugyanolyan jó minőségű képalkotási eredményeket érjünk el. 

A kamera rendelkezik azzal a képességgel, hogy több képet is rögzíthetünk ugyanazon a nagy területen, és teljes mozgású videót készíthetünk 4 képkocka/mp-es rögzítési sebességgel. A technológia jelentősen megnöveli a jel-zaj arányt és az általános képminőséget az igazán magával ragadó képalkotás érdekében.

A Phase One térálló burkolata egy érzékelőt és képalkotó motort, valamint opcionális szenzorigazítást űrteleszkópokkal kombinál. A száloptikai 10G Ethernet adatinterfésszel nagy sebességű és megbízható adatátvitelt biztosít a felhasználók számára.

Az iXM-SP150-et eredetileg űrben való használatra tervezték, rendszerredundanciával és sugárzásálló elektronikus alkatrészekkel. Egy korai egység 2022 közepe óta működik az űrben, bizonyítva kiváló minőségű Föld-megfigyelési képalkotó képességeit, megbízhatóságát és tartósságát az alacsony Föld körüli pályán. 

Kérem várjon!