Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Canon EOS R6 Mark II szakmai nap – Beszámoló

2023.06.22. 13:39
Címkék: canon, eos, r6, mark ii
Szerző: Joli

A Holiday Stúdióban megrendezett Canon R6 Mark II Szakmai nap egy igazán inspiráló esemény volt. Ahogy összegyűltünk, ahogy felfedezzük a Canon népszerű R6 Mark II gépét és egyéb MILC gépeit.

Bemelegítésként Krenács Péter, a Canon Hungária Kft. termékmenedzsere bevezetett minket az R6 Mark II világába. Megismerhettük a gép tulajdonságait és sokoldalúságát, hogy milyen kreatív lehetőségeket rejt magában.

Majd kiváló fotográfus vendégünk, Láng Péter inspiráló történeteivel és tapasztalataival tovább lendítette a hangulatot, fokozta az érdeklődést. Megosztotta velünk a fotózás iránti szenvedélyét, hogy hogyan fedezi fel a világ és az emberek szépségeit, és hogyan nyújt ebben segítséget a – még neki is újdonságnak számító – Canon R6 Mark II rendszer.

Természetesen nem csak hallgathattunk és nézelődhettünk, hanem teszteltük is a gépet, illetve az új RF objektíveket. A fényképezőgép nagyszerű lehetőségeket kínált mind állóképek, mind pedig mozgóképek készítéséhez, hiszen full-frame CMOS érzékelővel és 4K 59.94p videofelvételi képességgel rendelkezik.

A stúdió adta lehetőségeket is igyekeztünk kihasználni és egy modellfotózás is segített felfedezni a gép kreatív alkalmazásait.


Várunk a következő eseményünkön, ahol megoszthatjuk egymással és a Tripont fotósok közösségével az izgalmas technológiai újdonságokat!Kérem várjon!