Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Nikon Z9-ed van? Na akkor van egy jó hírünk.

2023.06.22. 14:17
Címkék: , nikon, na, egy
Szerző: Péter

A frissítés több új lehetőséget ajánl mind az fényképezéshez, mind a videófelvételhez, valamint a felhasználói igényeknek megfelelő, továbbfejlesztett kezelhetőséget és kijelzőfunkciókat kínál.

Az új automatikus felvétel funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról, valamint a különböző szögekből történő fényképezést anélkül, hogy közvetlenül a fényképezőgéphez kellene érniük. Az új funkció az előkioldó felvétel funkcióval együtt is használható lesz a fontos pillanatok biztonságosabb rögzítése érdekében

A firmware frissítés tovább javítja a Z 9 videófunkcióit azáltal, hogy a minimális ISO érzékenységet N-Logban alacsony 2-es értékre növeli, lehetővé téve az árnyéktónusok tiszta megjelenítését. A nagy felbontású zoomsebességre vonatkozó beállítások száma is emelkedett, így a fotósok pontosabb vezérléssel dolgozhatnak.

A Z9 állóképfelvételi funkciói is frissültek, így a 3D-követés használatakor a kivételes témabemérési tulajdonságok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kisebb és gyorsan mozgó tárgyakról is nagyobb pontossággal készítsenek képeket.

A firmware frissítés az egyéni beállítások menübe egy expozíciós késleltetési módot is beillesztett, amely segít csökkenteni a fényképezőgép rázkódása okozta elmosódást állványon vagy hasonló használat esetén.

A Z9 kezelhetősége és kijelzőfunkciói is javításokat kaptak, beleértve az egyéni vezérlőkhöz rendelhető funkciók megemelt számát, a fókusztávolság-jelző hozzávetőleges távolságkijelzéssel való kiegészítését, valamint az egyedi igényekhez hangerőben igazítható zárkioldó hangok választékát.

LETÖLTŐ LINK>>

Kérem várjon!