Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Bemutatkozik az új Phase One XC: utazásbarát fényképezőgép, páratlan képminőség

2023.06.27. 16:06
Címkék: phase one, phaseone
Szerző: Joli

A Phase One 2023. június 27-én, Koppenhágában mutatta be új XC kameráját, amelyet azoknak a fotósoknak terveztek, akiknek fontos a legmagasabb képminőséget biztosítaniuk utazásaik során. Az XC a Phase One eddigi legkompaktabb digitálisan integrált fényképezőgépe.

"Az XC kamerát társ-fényképezőgépként terveztük. Kompakt mérete, egyszerű kezelése és széles látószöge miatt mindig a közeledben lehet, és mindig készen áll a felvételekre" - mondta Drew Altdoerffer, a Phase One Digitizálási alelnöke.


Az XC kamera ötvözi a Phase One IQ4 150 megapixeles teljesítményét és képességeit (a legjobb minőségű valódi full-frame középformátumú érzékelőre építve) a teljesen integrált Rodenstock HR Digaron-S 23 mm f/5.6 objektívvel. Az XC elsődlegesen páratlan képminőségre összpontosít egy egyszerűsített és kompakt kialakításban. Kényelmes méretű és rendkívül intuitív használatra tervezték. A Phase One XC egyszerű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy a fotós leginkább a pillanat megörökítésére koncentrálhasson, kevésbé a kamera beállításaira.

"Engem az fogott meg az XC-ben először, hogy csak be kellett pakolnom a legkisebb táskámba és már indulhattam is a fotós túrámra." - mondta Thomas Biasotto, hivatásos fotós, alpinista és író.


Az ésszerű, dán tervezésnek köszönhetően a Phase One kamerák adott igényekre és elvárásokra szabva ötvözik a fejlett technológiát és a kivételes képminőséget, ezzel – és precíziós mechanikájával – tökéletes alapot biztosítva az utazó fotósok számára.


Kiváló technológia

Az XC kamera a legmagasabb minőségű komponensek köré épül:

  • Az XC kamerát kizárólag a Phase One IQ4 150 megapixeles (vagy IQ4 150 MP Achromatic) készülékekhez építették - az Infinity Platformot támogatva, amely innovációt és fejlődő technológiát nyújt. Elegáns ergonómiát és egyszerű kezelhetőséget kínál.
  • Az XC kamera tartalmaz egy integrált Rodenstock HR Digaron-S 23 mm f/5.6 objektívet, amelyet a Phase One stratégiai partnere, a Rodenstock gyárt. Az X-Shutterrel van integrálva - egy intelligens vezérelt elektromágneses zárral, amely a Phase One Geospatial rendszeréből született.

Elérhetőség és ár

Bár az XC kamera jelenleg korlátozott mennyiségben kapható a Phase One partnereknél, várhatóan július végén a Tripontba is megérkezik az első tesztelhető darab

Az ajánlott fogyasztói ára az XC kamerának 62 490 dollár. Öt éves limitált garanciával értékesítik, amely időszak korlátlan objektívfelvételeket is tartalmaz.


A Phase One A/S vezető kutatója, fejlesztője és gyártója közép- és nagyformátumú digitális kameráknak és képalkotó rendszereknek. A Phase One 1994 óta úttörő a digitális fotótechnológia fejlesztésében. A cég olyan alapvető képalkotó technológiákat és különböző digitális kamerákat és képalkotó modulokat fejlesztett ki, amelyek a világ legnagyobb képminőségét kínálják felbontás, dinamikatartomány, színhűség és geometriai pontosság tekintetében. A Phase One a legmagasabb minőségű képalkotó technológiát kínálja számos igényes üzleti szegmensben, mint például a térképezés, légi felvételek, ipari ellenőrzés és örökségvédelmi digitalizálás, valamint a világ legigényesebb professzionális fotósainak.

A központja Koppenhágában, Dániában található, és regionális irodákkal rendelkezik New Yorkban, Denverben, Kölnben, Tel-Avivben, Tokióban, Pekingben, Sanghajban és Hongkongban. A Phase One hosszú távú kapcsolatot ápol ügyfeleivel, technológiai partnereivel és globális viszonteladói hálózatával, gyakran digitális képalkotási partner szerepét játszva az egyedi igényekkel rendelkező ügyfelek számára. Az ilyen szolgáltatási szenvedély segítségével a Phase One folyamatosan felülmúlja az elvárásokat, és előre viszi a képalkotó iparágat.

További részletekkel kapcsolatban és demo teszt foglalásért keresd Phase One szakértőnket az alábbi elérhetőségein:

Bedő Dániel
Telefonszám:  +36 30 740 44 88
Email: daniel.bedo@tripont.hu


  • Termékadatok feltöltés alatt
0 Ft
Nettó: 0 Ft
Kérem várjon!