Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Miért ne használnánk Airtaget fényképezőgépünkön is?

2023.08.17. 09:54
Címkék: követés, lopás, fényképezőgép, smallrig, airtag, ne
Szerző: Julie

Mindannyian rettegünk, hogy drága, féltve őrzött eszközeinknek lába kél és soha többé nem látjuk viszont. A telefonokat már lehet követni, sőt a telefonnal, az Apple-nek hála már más eszközünket is, amibe elrejtettünk egy AirTag-et. Innen már egyenes út vezet ahhoz, miért ne rejtenénk el egy ilyen kütyüt a fényképezőgépünkön, vagy kameránkon? A Smallrig fel is ismerte a piaci rést és kiváló rejtekhelyeket talált ki, két termék formájában!

SmallRig gyorscseretalp AirTaghez (MD4150)


Az MD4150 egy Arca-Swiss kompatibilis talp, melyet használhatunk a szabványak megfelelő állványokon, sőt akár gimbalokon is. Az aljában azonban ott lapul a rejtekhely, ami megviccelheti az illetéktelen kezek tulajdonosát. Gumírozott felületei kíméletesek az eszközeinkhez, az AirTag “fészke” pedig EVA anyaggal van párnázva.
Azok számára, akiknek szükségük van az AirTag gyors fel- és leszerelésére, a SmallRig gyorscseretalp Airtaghez (MD4150) megváltoztatja az eddigi hozzáállásod a tömegben és rendezvényeken való fotózásokhoz. Ez a termék azoknak készült, akik állandóan úton vannak, és megbízható, mégis gyors módszerre van szükségük a holmijuk elhagyása esetén azoknak megtalálásához.
Gyorskioldó jellege ellenére az MD4150 rögzítőlemez nem köt kompromisszumot a biztonság terén sem. Az okosan megtervezett zárrendszer biztosítja, hogy az AirTag a használat során szilárdan a helyén maradjon, így még dinamikus környezetben is biztonságban tudhatjuk, hogy ha bármi történik is a tömegben kedvenc eszközünkkel a betonbiztos rögzítőlemezben az airtag biztosítja felszerelésünk megtalálását.

Az MD4150 kialakítása számos rögzítési pontot tartalmaz, az 1/4"-20-as csavarfuratoktól az ARRI-stílusú csavarodásgátló rögzítőkig. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy az AirTag-et minimális erőfeszítéssel integrálhassa a különböző beállításokba, a kamera kiegészítőktől a táskákig.
SmallRig AirTag tartó (MD4149)Másik versenyzőnk a tolvajkergetésben a 4149-es tok, ami már kevésbé rejtegeti célzott mivoltát, azonban az avatatlan szemeknek egy jól felépített rig-en nem biztos, hogy szemet szúr és hát lássuk be, jellemzően nem a szakmán belül történnek ezek az “akciók”. A tok itt is EVA párnával lett kibélelve, ami szinte teljesen illeszkedik az AirTag méretére.

A Smalrig AirTag tartó (MD4149) egy jól megtervezett, de annál is inkább egy nagyon praktikus eszköz, ami lehetővé teszi, hogy az AirTag-et biztonságosan rögzítsed a felszereléseid széles köréhez. Akár fotós, filmkészítő vagy, vagy egyszerűen csak valaki, aki szeret forgalmas helyeken fotózni vagy sokszor figyelme elterelődik és valamit mindig elhagy, akkor ez a sokoldalú kiegészítő mindenképp neked lett tervezve.

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ellenáll a mindennapi használat viszontagságainak, legyen szó nyári záporról vagy napsugarakról a fényképezőgépedhez úgy fog ragaszkodni akárcsak a mágnesek ellenkező pólusai. Minimalista kialakítása nem növeli feleslegesen felszerelésednek tömegét, így biztosítva azt, hogy elegáns és funkcionális maradjon. Az univerzális 1/4"-20-as csavarfurat lehetővé teszi a könnyed rögzítést olyan felszereléseidhez is, mint a fényképezőgépek, állványok és táskák, így egy-egy drágább cuccodnak amire mondjuk hónapokig spóroltál sem kél lába vagy nem kell törnöd a fejedet hol is hagyhattad csak elég előhúznod telefonodat zsebedből és utókövetned segítségével.
Telepítését az AirTag ragasztó hátlapjával biztonságosan kivitelezheted a rögzítőlemezéhez. Ez az egyszerűség teszi problémamentes megoldássá a technikai rajongók és a szakemberek számára egyaránt.

Az MD4149 rögzítőlemez biztosítja, hogy az AirTag biztonságosan a helyén maradjon, csökkentve a véletlen leválás kockázatát. Ez kulcsfontosságú azon személyek számára, akik gyors tempójú környezetben használják felszerelésüket, mivel biztosak lehetnek abban, hogy felszerelésük és annak nyomkövető tartozéka nem fog eltűnni egy kritikus pillanatban sem.Kérem várjon!