Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Rode Wireless Pro

2023.09.06. 11:37
Címkék: , rode, wireless, mikrofon
Szerző: Tifi

A szinkronszínész


A Rode ismét magasabb szintre emelte a vezeték nélküli slágertermékét, a Wireless sorozat legújabb darabjával.
A GO kivitelhez hasonlóan egy vevő, két adó konfigurációban vásárolható Wireless PRO igazi csemegének számít a videósok körében, hiszen amellett, hogy kiváló minőségű átvitellel dolgozik, olyan extra tudást halmoz fel apró egységeiben, amire sokáig vártak a mozgóképes világ.


Kezdjük mindjárt a kiszereléssel. A GO-hoz képest mindenképpen előrelépés, hogy már beépített akkumulátorral rendelkező, USB-C dokkolós töltőtok is jár hozzá, amivel egy egész napos forgatás is könnyen lehozható, ugyanis kétszer is teljesen fel tudja tölteni a teljes, három darabos szettet. Védelmi szempontból is hasznos a kis dobozka, könnyű mégis strapabíró anyagból készül.


A legnagyobb újdonság, ami minden videós lázba hoz azonban, egy olyan funkció, ami eddig a vezeték nélküli mikrofonoktól idegennek számított és külön eszközt kellett hozzá használni. A Rode azonban úgy gondolta, hogy spórol egy kicsit nekünk és egy meglehetősen fejlett timecode funkciót implementált a Wireless PRO-ba. Sokféle konfigurációban képes timecode jelet szolgáltatni jack kimeneten, vagy USB-C portján, amit bárki tud illeszteni meglévő rendszeréhez, ezzel szinkronba hozva a teljes setup-ot!


Aki mélyebben is belemászna a specifikációkba, annak ajánlom a gyári oldalt: https://rode.com/en/user-guides/wireless-pro ,
illetve aki már a vásárlást fontolgatja, ne késlekedjen, a termék minden hivatalos Rode forgalmazónál, ahogy a Tripont-nál is, elérhető lesz szeptember végére!

209 901 Ft
Nettó: 165 276 Ft
34 900 Ft
Nettó: 27 480 Ft
Kérem várjon!