Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

F, mint follow fókusz

2023.09.14. 14:05
Címkék: , f, mint, fókusz, follow, fokus, smallrig
Szerző: Julie

A világ egyik legjobb találmánya, legalábbis a videótechnikában a follow focus volt. Nem könnyű ugyanis úgy tekerni a fókuszgyűrűt, hogy ne lökdössük a kamerát, nem beszélve arról, hogy kényelmetlen is a nyersanyag szempontjából. Ugyanis ez az “átnyúlkálás” valóban nettó életveszély. Természetesen a Smallrig új terméke igyekszik meghaladni az eddigi follow focus rendszereket, rengeteg apró jó ötletet halmoz fel és ad a kezünkbe.Kezdjük a mechanikus résszel, ami holtjátékmentesen és strapabíró szinkronmeghajtással operál, ráadásul “nyomatéka” is állítható, hogy a lehető legprecízebb mozgást végezhessük vele. Három egyszerű lépéssel akár meg is fordíthajtuk a műveleti irányt, hogy még univerzálisabb legyen az eszköz.
A közvetlen meghajtó kerék is cserélhető, alkalmazkodva a lencséid kialakításához, alátámasztva a szett teljes modularitását. Vásárolhatunk hozzá még ugyanis olyan plate-et (3853) és rod clamp-et (4151) is, amik a rögzítést segítik, illetve lehetőség van a kerék “meghosszabbítására” is egy flexibilis tárcsa formájában (3851).
Ha már a keréknél tartunk, nem elég, hogy maximálisan kézre áll az egész szett, muszáj beszélnünk ennek esztétikumáról is.
Roppant kényelmes fogása a jó anyagválasztásnak (mahagóni) és az igényes kiképzésnek köszönhető. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az egész szett roppant könnyű lett, ami nem elhanyagolható egy egész napi kézben tartós forgatás szempontjából.  • Termékadatok feltöltés alatt
  • Termékadatok feltöltés alatt
  • Termékadatok feltöltés alatt
14 990 Ft
Nettó: 11 803 Ft
18 990 Ft
Nettó: 14 953 Ft
18 990 Ft
Nettó: 14 953 Ft
73 990 Ft
Nettó: 58 260 Ft
Kérem várjon!