Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Phaseone bérlés

PhaseOne

150 megapixeles felbontás, elképesztő szín- és dinamikatartomány. Az emberi szemhez hasonló látáshoz sosem állt még ennyire közel digitális eszköz. A 150 megapixel és a széles dinamikatartomány szürreális élménnyé teszi a fotózást és az utómunkát egyaránt. Tökéletesen visszadott színek és megdöbbentő részletgazdagság. A Phase One nem véletlenül állítja magáról, hogy övé a világ legjobb fényképezőgépe: senki sem fogja azért beperelni, hogy ez az állítás nem igaz. Az IQ4 a középformátumú digitális hátfalak csúcsmodellje.

Középformátumú csúcstechnológia a Tripontban

A PhaseOne XF rendszerrel és az IQ4 hátfallal, a 55, 80 és a 120 mm-es (Macro funkciós) Schneider-Kreuznach BlueRing objektívekkel a legszélesebb igényeket is ki tudjuk szolgálni. A bérlési feltételeket a magyar viszonyokhoz igazítottuk, így világ a legkedvezőbb kondícióival veheted igénybe ezt a csúcsmodellt.

Ha szeretnéd kipróbálni vagy fotózáshoz, pályázathoz, diplomamunkához használni, látogass el a Tripont üzletébe és egyeztesd a bérlési feltételeket és az időpontot kollégáinkkal!

Bérelj! Dolgozz profiktól elvárható minőségben!

Teljes rendszer napi bérleti díja Budapesten és 20km körzetében asszisztenciával együtt:
180.000 Ft + Áfa,

További tájékoztatást kaphatsz az info@tripont.hu e-mail címen vagy a +36 30 740 4488 telefonszámon.

 Kérem várjon!