Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Lehetséges-e házhoz szállítást?

Igen, erről a szolgáltatásról részletesebben az alábbi linken olvashat.

http://www.tripont.hu/tartalmak/szallitas

2. Azonosak-e az árak a bemutatóteremben és a webáruházban?

Igen, nincs külön díjszabás online áruházunkban.

3. Elfelejtettem a jelszavamat, mi ilyenkor teendő?

Jelszó emlékeztetőt webáruházunkban a jobb oldalt felül, a "Belépés" menüpont alatt igényelhet.

4. Lehetséges bakkártyával fizetni a bemutatóteremben?

Igen, bemutatótermünkben van lehetőség a bankkártyával történő fizetésre.

5. Hol tekinthetem meg a bemutatóterem telefonszámát?

Szaküzletünk telefonszáma +36-1/808-9888, email címűnk info@tripont.hu

6. Kell-e fizetnem házhozszállítási díjat a megrendelt termékekért?

Amennyiben 100.000 Ft alatti értékben vásárol nálunk terméket, 1.990 Ft a házhoz szállítási díj. 100.000 Ft felett cégünk átvállalja a házhoz szállítási díjat.

7. A rendelhető állapotú termék mikor érkezik meg?

"Rendelés" állapotú termékeink várható szállítási ideje nem egységes. Részletes információért szíveskedjen felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk elérhetőségein.

8. Elállhatok-e a vásárlástól?

Igen erre a termék átvételét követően 14 napja van. Elállási nyilatkozatát ügyfélszolgálatunknak írásos formában az info@tripont.hu email címre kell megküldenie. A nyilatkozat az alábbi linkről tölthető le: Elállási nyilatkozat

Az elállási jogot kizárólag fogyasztók gyakorolhatják. Fogyasztónak minősülnek az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személyek.

Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a fogyasztó viseli (visszaszállítás költsége), azonban a fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Társaságunk azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megfizetését. Ha a fogyasztó a nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből adódó többletköltséget a vállalkozás nem köteles megtéríteni.

Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy az elállás nem gyakorolható a joggal való visszaélés tilalmába ütköző módon. Ennek megfelelően csak akkor gyakorolhatja jogszerűen elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiánymentesen juttatja vissza Társaságunkhoz. A teljes vételárat csak valamennyi megrendelt és átvett termék hiánytalan visszaszolgáltatása esetén áll módunkban visszafizetni. Társaságunk követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenését, illetve ésszerű költségeinek - ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés teljesítését a fogyasztó kifejezett kérésére határidő előtt megkezdte és gyakorolja felmondási jogát - megtérítését.

Az elállás a következőkre nem vonatkozik:
 - bontott szoftverekre
 - nem rendeltetésszerűen használt, vagy sérült termékekre
 - olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a  fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak; (pl. egyedi konfigurációk, vagy nagy mennyiségű egyedi megrendelések

9. Elakadtál? Kérdezz bennünket, segítünk!

Ha elakadtál, kérdésed van, vagy nem tudod, melyik termék számodra az ideális, segítünk!

Személyesen:Tripont bemutatótermében, 1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 132/J, hétköznap 10 és 18 óra között.

Telefonon: (06-1) 808-9888 számon, hétköznap 10 és 18 óra között

Skype: tripont

Emailen: info@tripont.hu

Kérem várjon!