Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Számítástechnika / Mobiltelefon / Apple iPhone 12 mini 128GB (PRODUCT)RED

Apple iPhone 12 mini 128GB (PRODUCT)RED

Apple iPhone 12 mini 128GB (PRODUCT)RED

Gyártói cikkszám: MGE53GH/A

Mobiltelefon

graystargraystargraystargraystargraystar

- Kijelző méret: 5,4 "
- Kijelző felbontás: 2340 x 1080 pixel
- Kamera felbontása hátul: 12 + 12 megapixel


353 399 Ft
nettó: 278 267 Ft

darabot Kosárba
987

Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

Az iPhone SE (PRODUCT)RED megvásárlásával közvetlenül hozzájárulhatsz a Global Fund COVID-19 elleni küzdelméhez.

Elit brigád.


5G-vel hasít. Az A14 Bionic, a leggyorsabb okos­telefonchip hajtja. Teljes előlapos OLED-kijel­zője van. A Ceramic Shield négyszer jobban állja az esést. Minden kameráján ott az Éjszakai mód. Ez az iPhone 12 – két ütős méretben.

Dizájn

A mini nagymenő.


iPhone 12 mini

5,4 hüvelykes
Super Retina
XDR‑kijelző

A világ legkisebb, legvékonyabb, legkönnyebb 5G-s mobilja.


Ceramic Shield. Kristálytisztán erősebb bármelyik okostelefon-üvegnél.


Négyszer erősebb védelem, ha leejted


Űrtechnológiai minőségű alumíniumszegély.


H2Oké


Még jobban bírja, ha leöntöd vagy összevizezed


5G‑s sebesség

Hű, ez hasít.


Az 5G-vel észbontóan gyorsan megy minden az iPhone-odon. Akár útközben is letölthetsz vele filmeket, jobb minőségű videókat streamelhetsz, és mobilneten is HD-ben FaceTime-ozhatsz. Sokkal kevesebb akadozással. Mindezt ráadásul még több helyen élvez­heted, mert az iPhone 12-nek van világszerte a legnagyobb 5G-lefedettsége.4

Az iPhone maximálisan kihasználja az 5G-t


11 billió művelet másodpercenként


Az A14 Bionic a leggyorsabb okos­telefonchip.

A lehetőségek határait feszegeti. A Neural Engine például több billió műveletet végez el másodpercenként. Dolby Visionben is videózhatsz vele – erre még a profi filmes kamerák sem képesek. Emellett szuperhatékony, hogy az aksid tovább bírja. Sőt már olyasmik futtatására is felkészült, amik még a kanyarban sincsenek.

Ez az iPhone 12 Pro chipje is


Super Retina XDR‑kijel­ző

Gyönyörű. OLED.


Káprázatosan jobb kontrasztot produkál, elképesztő színhűséggel rendelkezik,
és hatalmas ugrást tett képpontsűrűségben.5 Csak ámulsz azon, amit látsz. Az OLED-kijel­zőn élénkebbek a színek, sötétebb a fekete, és minden nagyobb felbontásban jelenik meg. Ez az eddigi legjobb iPhone-kijel­zőnk – és csak a telefon széle szab neki határt.

Az eddigi legjobb iPhone‑kijel­zőnk


Duplakamera-rendszer

Besötétedett. Ragyogó!


Az Éjszakai mód már a széles és az ultraszéles látószögű kamerán is munkába állt – így minden eddiginél lenyűgözőbb képeket lőhetsz vele félhomályban. Az új széles látószögű kamera 27 százalékkal több fényt enged be. Az eredmény: a lehető legrészletgazdagabb és legszínesebb fotók, akár nappal, akár holdfényben kattintgatsz.

Este is képben van.


Az Éjszakai mód érzékeli, ha gyengék a fény­viszonyok, majd auto­ma­ti­ku­san bekapcsol. A képeid így minden körülmények között tiszták és élénkek lesznek. Neked nincs más dolgod, mint fotózni.

Mostantól hihetetlenül éles képeken mutathatod meg az eddig csak nehezen elkapható pillanatokat – például egy filmbe illő, holdfényes jelenetet.

A Deep Fusion több eltérő expozíciójú felvételt elemez, hogy a közepes vagy gyenge fénynél készült fotók legapróbb részletét is a lehető legjobban kiemelje. Nézd, milyen szépen kirajzolódik ezen a képen a fafelület, a textil és a kristályok textúrája. Az ultraszéles látószögű kamerával pedig izgalmas szögből láthatod a jelenetet.

Tiéd a pálya, övé a munka.


A Smart HDR 3 kiegyensúlyozza a felvétel elemeit. Ezen a fotón például úgy hozza ki a fotóalany és a fák részleteit, hogy közben az ég kékje még déli napfényben is ugyanolyan élénk marad.

Az arcokon kívül már a jeleneteket is képes gépi tanulás segítségével felismerni, majd szükség szerint módosítja az élességet, a színeket és a fehéregyensúlyt.

Még erős fényben is fantasztikus teljesítményt nyújt, ahogy visszaadja a textúrákat, a bőr tónusát, a színek telítettségét és a többi részletet – így lesz minden képed szenzációsan élethű.

Portré mód. A legjobb arcoknak.


Portré módban még művészibben elhomályosíthatod a hátteret, hogy minden figyelem a kép alanyára irányuljon. Elég jól néz ki, nem?

Hatféle kreatív megvilágítási effekt – például a Monó high-key fény, a Természetes fény és a Stúdiófény segítségével a fotóid több mint nagyszerűek lesznek.

Videók

Félhomály.
Kamera.
Felvétel.


Mivel lehet még tovább fokozni az eddigi legjobb minőségű okos­telefonos videókat? Például azzal, hogy javítjuk a gyenge fénynél készült felvételek minőségét – nekünk ez nem kevesebb mint 27%‑kal sikerült. Így nincs többé napszak, amit ne jeleníthetnél meg a legapróbb részletekig gyönyörű videókon. Az Éjszakai módban készült time-lapse-felvételekről nem is beszélve. Csak rögzítsd egy állványra az iPhone-odat, és kezdődhet a fényfestés.

És ennyi. Van egy filmstúdiód.


Már 4K‑s HDR‑videókat is készíthetsz Dolby Vision techno­lógiával. Szerkesztheted őket a Fotókban vagy az iMovie-ban. A kész filmet pedig átlőheted a tévédre AirPlayjel,6 hogy elmerülhess a gazdag színekben és részletekben. Hamisítatlan mozis élmény a felvételtől a filmnézésig – csak az iPhone‑on. Ez nagyon jól jöhet akkor is, ha a kutyád épp valami cukiságot csinál.

Az első kamera, ami Dolby Vision techno­lógiával rögzít


Szelfik Éjszakai módban

Sötétben is szeret a kamera.


Eljött az éjszakai szelfik ideje. Már az előlapi kamerával is használható az Éjszakai mód és egy csomó másik szuper funkció, például a Deep Fusion, a Smart HDR 3 és a Dolby Vision-felvétel. Jöhet a mosoly!

MagSafe kiegészítők

Egymásra kattannak.


Szépen összejönnek.


Pattints az iPhone-odra egy új MagSafe tokot, tárcát vagy akár mindkettőt. (Ne aggódj: a tárca le van árnyékolva, így nem tesz kárt a bankkártyád mágnescsíkjában.)

Turbótöltés vezeték nélkül.


A mágnesek mindig tökéletesen a helyükre pattannak, hogy még gyorsabb lehessen a vezeték nélküli töltés.

Mixeld és maxold ki.


Ugorj a lényegre.


Az iOS 14 számos gyorsparanccsal segít több mindent egyszerűbben megoldani, amikor csak szükséged van rá.

A Rögzített beszélgetések funkcióval a lista élén tarthatod azokat, akikkel a leg­többet beszélgetsz az Üzenetekben.

Az áttervezett widgetek egy szem­pillantás alatt megmutatják az összes információt, ami érdekel – közvetlenül a főképernyőn.

Az Apprészletek az appok adott feladatokra használható kis részei, melyek­kel gyorsan elintézhetsz olyasmiket, mint a parkolójegy­váltás vagy az étel­rendelés.

Beépített adatvédelem.


Az iPhone-t úgy terveztük, hogy adataidat teljes biztonságban tudhasd rajta. A Face ID által gyűjtött adatok soha nem hagyják el az iPhone‑odat, és biztonsági másolat sem készül róluk az iCloudba vagy más tárhelyre. Az iOS még azelőtt tájékoztat az appok adatvédelmi gyakorlatáról, hogy letöltenéd őket. Amikor Apple Payjel fizetsz, a bankkártyád számát nem osztjuk meg a kereskedővel. És még sorolhatnánk.

A dobozon kívül is találkozhatsz remek innováció­inkkal: csökkentettük karbon­láb­nyomunkat.


Az iPhone 12 kompatibilis a már meglévő hálózati adapterekkel, Lightning csatlakozós EarPods fülhallga­tókkal és USB-A – Lightning kábelekkel. Mivel ezekből már több milliárd került a felhasz­nálókhoz, az újak gyakran kihasználat­lanok maradnak. Éppen ezért mostantól az iPhone-termékcsalád egyetlen tagjához sem mellé­keljük őket. Ezáltal csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátásunkat: elkerüljük az értékes alapanyagok kibányászását és felhasználá­sát, valamint a kisebb méretű csomagolásnak köszönhetően több doboz fér egy szállít­mányba, így azokból kevesebb is elég ugyanannyi termék elszállításához. Emellett beszállítóinknál is folyamatban van az áttérés a megújuló energiát használó gyártásra. Mindez több mint 2 millió tonnával csökkenti éves szén-dioxid-kibocsátásunkat.

Új iPhone-od töltéséhez továbbra is használhatod a meglévő USB-A – Lightning kábeled, vagy kihasználhatod a dobozban található, a meglévő USB‑C hálózati adapterekkel és a számítógépek portjaival kompatibilis USB-C – Lightning kábel gyorstöltési képességét.

Ez a szén-dioxid-csökkenés olyan a bolygónknak, mintha egy év alatt 450 000 autóval kevesebb lenne az utakon.

Még az apróságokra is nagyon figyeltünk.


Világszerte a legjobb lefedettség

Az iPhone 12 akár 20 5G-sávot és akár 32 LTE-sávot is képes kezelni – többet, mint bármely más okostelefon. Így tudja biztosítani a világ legtöbb helyen használható roamingját.4

Kiterjesztett valóság

Az A14 Bionic chipben rejlő teljesítmény szinte életre kelti a legújabb AR-élményeket. Ismerkedj meg ókori régiségekkel, boncolj békát – de akár egy új kanapét is kipróbálhatsz az AR‑gyorsnézettel.

Több kép, gyorsabb feldolgozás

Gyorsan lőnél pár képet? Az iPhone intelligensen alkalmazkodik, és a feldolgozás felgyorsításával teszi lehetővé, hogy teljes egészében elkapd a pillanatot.

Használj két számot

Az eSIM funkcióval két SIM lehet a telefonban, így ugyanazon az iPhone-on használhatod a magán- és az üzleti számodat is.7

Térhangzás Dolby Atmos techno­lógiával

A hang 3D‑ben körülölel – mintha benne lennél a jelenetben.

Újrahasznosított ritka­földfémek a mágnesekben

Az iPhone 12 mágneseiben – és a MagSafe kiegészítőkben is – 100%‑ban újrahasznosított ritkaföldfémeket használunk.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Apple iPhone 12 mini 128GB (PRODUCT)RED Apple iPhone 12 mini 128GB (PRODUCT)RED Apple iPhone 12 mini 128GB (PRODUCT)RED Apple iPhone 12 mini 128GB (PRODUCT)RED Apple iPhone 12 mini 128GB (PRODUCT)RED
GyártóApple
Processzor típusaApple A14 Bionic, Új generációs Neural Engine
Memória4096 MB
Tárhely128 GB
Kijelző méret5,4 "
Kijelző felbontás2340 x 1080 pixel
Pixelsűrűség476 ppi
Panel típusaOLED
Kamera felbontása hátul12 + 12 megapixel
Kamera felbontása elöl12 megapixel
Vaku hátulIgen
Vaku elölNem
AutofókuszIgen
HelymeghatározásBeiDou (BDS)
Galileo
GLONASS
GPS
QZSS
ÉrzékelőkArcfelismerő (Face ID)
Barométer
Fényérzékelő
Giroszkóp
Gyorsulásmérő
Közelségérzékelő
Magnetométer (digitális iránytű)
3GIgen
4G LTEIgen
5GIgen
Wi-FiIgen
BluetoothIgen
NFC-támogatásIgen
EllenállóságPorálló
Vízálló
Operációs rendszeriOS 14
Akkumulátor2815 mAh
Vezeték nélküli töltésIgen
CsatlakozóLightning
Méret131,5 x 64,2 x 7,4 mm
Súly133 g
Garancia24 hónap saját
Termék színePiros
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Mobiltelefon
Apple iPhone 12 mini 128GB lila
  • - Kijelző méret: 5,4 "
  • - Kijelző felbontás: 2340 x 1080 pixel
349 359 Ft
Mobiltelefon
Apple iPhone 12 mini 64GB fekete
  • - Kijelző méret: 5,4 "
  • - Kijelző felbontás: 2340 x 1080 pixel
327 139 Ft
Mobiltelefon
Apple iPhone 12 mini 64GB fehér
  • - Kijelző méret: 5,4 "
  • - Kijelző felbontás: 2340 x 1080 pixel
316 029 Ft
Kérem várjon!