Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Videótechnika / Professzionális videokamera / DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo

DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo

DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo

Gyártói cikkszám: CP.RN.00000177.01

Professzionális videokamera

graystargraystargraystargraystargraystar

- Bajonett: DJI DL
- Felbontás: 8K
- Szenzorméret: FullFrame


Megrendelés esetén várhatóan 1 munkanap múlva átvehető

4 770 900 Ft
nettó: 3 756 614 Ft

darabot Kosárba
20072

A DJI Ronin 4D-vel legfejlettebb technológiáinkat integráltuk egyetlen élvonalbeli és átfogó filmes megoldásba, amely áttörő rugalmasságot nyújt önálló filmeseknek, és korlátlan lehetőségeket az összehangolt fényképezéshez.

 • Filmes képalkotó rendszer
 • 4 tengelyes stabilizálás
 • LiDAR fókuszálás
 • Vezeték nélküli átvitel

Integrált és moduláris: mindkettő egyetlen kamerában megvalósítva


A DJI Ronin 4D teljesen egyedi dizájnt nyújt. Szilárd háza, amely szénszálból és alumínium-magnéziumötvözetből készült, a képalkotó, stabilizáló és fókuszáló rendszereket, valamint a vezeték nélküli átvitelt és vezérlést integrálja. Ezzel megelőzhető az időigényes beállítás, és gyorsabb felvételt tesz lehetővé.

Profiknak tervezett

Filmes képalkotó rendszer

Feldolgozási teljesítmény


A Ronin 4D a Zenmuse X9-cel, a DJI zászlóshajó full-frame kamerájával van felszerelve. Tartalmazza a DJI legújabb képfeldolgozó rendszerét, a CineCore 3.0-t is. Ez a rendszer a DJI szabadalmaztatott chipjét használja a fejlett processzorarchitektúra biztosítására, hatalmas számítási teljesítményt kínálva egy kompakt filmes kamerában. A CineCore 3.0 lehetővé teszi a Ronin 4D számára, hogy támogassa az Apple ProRes RAW, ProRes 422 HQ és H.264 videók belső rögzítését. Támogatja az akár 8K/75fps és 4K/120fps videorögzítést is,[3] így többféle lehetőséget nyújt a professzionális szintű alkotáshoz.

 • 8K/75fps (X9-8K) / 6K/60fps 4K/120fps (X9-6K)
  Felvételi specifikációk
 • 14+ fokozatú
  dinamikus tartomány
 • 800/4000 (X9-8K) / 800/5000 (X9-6K)
  Natív ISO

Felbontás


A DCI 8K (8192×4320)/60 képkocka/mp videó minden apró részletet megőriz, a gazdag lomboktól az inspiráló architektúráig, a bőr textúráján át a hajszálakig, mindezt hibátlan minőségben. Azoknak, akiknek 4K kimenetre van szükségük, a 8K-ban történő rögzítés soha nem látott kreatív lehetőségeket nyújt, nagyobb rugalmassággal a videók utólagos kivágásához, újrakomponálásához és stabilizálásához.

Magas ISO


A Zenmuse X9 támogatja a kettős natív ISO-t (X9-8K: 800/4000; X9-6K: 800/5000), amely kiváló részletességgel és minimális zajjal rögzít képeket, még akkor is, ha esti városképet vagy tengerpartot, vagy gyenge gyertyafénnyel megvilágított jelenetet vesz fel.

A 14+ fokozatú dinamikatartománnyal a Zenmuse X9 természetes átmenetet biztosít a csúcsfények és árnyékok között összetett megvilágítási viszonyok között is, mint amilyenek a háttérvilágított jelenetek és a közvetlen napfény. Ezek a hagyományosan nehéz jelenetek most könnyen és magabiztosan rögzíthetők.

Színtudomány


A DJI Cinema Color System (DCCS) és a CineCore 3.0 által biztosított robusztus számítási teljesítmény révén a Zenmuse X9 képes moziszerű megjelenést tud adni a képeknek, megtartva az autentikus és pontos színeket. Támogatja az ipari szabványnak megfelelő ACES munkafolyamatot is, hogy problémamentesen kompatibilis legyen más filmes kamerák színárnyalataival.

Beépített 9 fokozatú ND-szűrők


Az X9 9 fokozatú beépített kiváló minőségű ND szűrőkkel rendelkezik (ND 2-től ND 512-ig vagy ND 0,3-tól ND 2,7-ig), amelyek a belső motoros rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen bekapcsolhatók. Ezeket a szűrőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a Ronin 4D színtudományának, és kiegészítsék azt.

DL objektívek


Az X9 szabványos DL foglalata három kompakt full-frame alapobjektívet támogat. Ezek könnyű, monocoque szénszálból készültek, így mindössze 180 g-ot nyomnak. A jövőben több DJI objektív is elérhető lesz.

Cserélhető objektívtartók


Az X9 támogatja a cserélhető objektívtartókat (bajonetteket), beleértve a DJI szabadalmaztatott DL-tartóját, valamint a harmadik féltől származó tartókat, például a Leica M-et. Azok az ultraszéles, f/0,95-ös nagy rekesznyílású, nagy teljesítményű zoom-, makró- és anamorf objektívek[5], amelyek kompatibilisek a hagyományos filmes kamerákkal, az X9-en is működnek,[6] így rugalmas objektívopciókat biztosítanak.

Vezeték nélküli irányítás


Akár manuális, akár autofókuszos objektíveket használ, az X9-re szerelt dedikált modulok vezeték nélküli objektívvezérlést és akár automatikus élességállítást is biztosítanak.[6]

Ajánlott objektívek

Minden helyzetben stabil

4 tengelyes stabilizálórendszer

4 tengelyes stabilizálás


A DJI Ronin 4D egy Z-tengelyt ad a hagyományos 3 tengelyes gimbalhoz, amely hatékonyan csökkenti a kamera függőleges rázkódását, és a dolly-éval megegyező stabilizációs teljesítményt nyújt. A négy tengely egy lefelé irányuló ToF (Time-of-Flight) érzékelővel, előre és lefelé irányuló kettős vizuális érzékelőkkel, beépített IMU-val és barométerrel, valamint egy fejlett új algoritmussal működik együtt, hogy az általános stabilizálást teljesen új szintre emelje.

Ha ezt a kompakt vázat erőteljes stabilizáló képességekkel kombinálja, akkor az olyan összetett kameramozgások, amelyek megvalósítása korábban nagyon költséges volt, most könnyen elérhetők.

Integrált Gimbal kamera


A Ronin 4D integrálja a képalkotó és stabilizáló rendszereket, miközben csak az érzékelőt és a szükséges optikai alkatrészeket tartja a gimbal kamerában. A gimbal billenő(tilt-)tengelye kettős szimmetrikus motort használ, míg mind a pásztázó(pan-)tengely, mind az orsózó(roll-)tengely további merevségi pufferrel van kialakítva.

A kompakt és hordozható gimbalrendszer lehetővé teszi a fényképezés megkezdését anélkül, hogy fáradságos kézi egyensúlyozásra lenne szükség. Ez is stabil felvételt biztosít, még olyan objektívekkel is, amelyek súlypontja használat közben eltolódik.

A rendkívül integrált ház, és a robusztus motorerő révén a Ronin 4D a teljes Ronin sorozat eddigi legjobb stabilizáló és követési teljesítményét nyújtja hihetetlenül alacsony súly mellett. Ezenkívül egy gombnyomással átválthat sport módba, így a gimbal gyorsan reagál az operatőr mozdulataira.

Támogatja a vezeték nélküli gimbalvezérlést és a sokoldalú rögzítési konfigurációkat is a különféle fényképezési szcenáriókhoz.[7]

ActiveTrack Pro


A DJI szabadalmaztatott számítógépes látásmódja, mélytanulási technológiája és a CineCore 3.0 robusztus számítási teljesítménye egyesül az ActiveTrack Pro-ban, amely lehetővé teszi a filmekben szabványos követési felvételeket, akár egyetlen menetben. Ez a technológia lehetővé teszi a témák nagyobb távolságból történő követését is, és folyamatos automatikus élességállítással biztosítja a kompozíció beállítását, hogy a követési felvételek során a téma fókuszban maradjon.

Páratlan pontosság

LiDAR fókuszáló rendszer

LiDAR hullámforma


A DJI Ronin 4D minden eddiginél egyszerűbbé teszi a kézi élességállítást. A megjelenített fókuszsegéd technológia egyszerűsített felülről lefelé nézetben jeleníti meg a távolsági pontokat a fő és a távoli monitoron. Ez innovatív és intuitív LiDAR hullámformát biztosít a fókuszpontok gyors megtalálásához, és rendkívüli pontossággal teszi lehetővé a fókusz beállítását. Még a kevés tapasztalattal vagy tapasztalattal nem rendelkező kezelők is gyorsan ügyessé válhatnak a kézi fókuszálásban.

LiDAR távolságmérés


43.200

A LiDAR távmérő akár 43.200 távoli pontot is képes követni 10 méteres érzékelési tartományon belül.[8] A fázisérzékelős autofókuszhoz (PDAF) képest a Ronin 4D LiDAR fókuszrendszere gyorsabban tud fókuszálni, anélkül, hogy a képminőség rovására menne, vagy a téma felületi textúrájára hagyatkozna. Ez különösen hasznos gyenge fényviszonyok mellett, és kivételes élességállítási képességeket eredményez a többi filmes kamerához képest.

Autofókusz


Az új LiDAR fókuszrendszerrel a Ronin 4D még akkor is képes megtartani az élességet, ha a gyorsan mozgó témák súlyos elmosódást okoznak. A beépített fókuszmotorral az automatikus élességállítás még kézi objektíveken is elérhető.[6] Az ActiveTrack Pro-val együtt engedélyezhető a folyamatos automatikus élességállítás a témákra, így különösen kényelmes az egyéni kezelők számára.

Automatizált kézi fókusz


Az automatizált kézi élességállítás (AMF) mód[9] a kézi élességállítás pontosságát és rugalmasságát biztosítja az automatikus élességállítás kényelmével. Az élességállító tárcsa a fókuszpont változásával szinkronban forog, de a operatőrök bármikor átvehetik a kézi vezérlést. A jobb markolaton lévő fókusztárcsa még dinamikus csillapítást is tartalmaz elektromágneses technológiával. Ezáltal az operatőrök fizikailag érzékelik a fókuszváltást, intuitívabb és modernebb fókuszálási élményt biztosítva, amely ma páratlan az iparágban.

A képzeleten túli sokoldalúság

Vezeték nélküli átviteli és vezérlőrendszer

Videoátviteli teljesítmény


A Ronin 4D a vadonatúj DJI O3 Pro Video Transmission technológiát használja, amely 6 km-es átviteli tartományt[10] nyújt, amely elképzelhetetlen lenne hagyományos megoldásokkal. A 2,4 GHz és 5,8 GHz mellett támogatja a DFS frekvenciasávot és a 256 bites AES titkosítási algoritmust, amely 1080p/60 fps FHD-adatfolyamot képes továbbítani több távoli monitorra egyidejűleg, jelentősen megnövelt biztonság, stabilitás és interferenciamentességi képesség mellett.

A DJI szabadalmaztatott chipje hajtja a Ronin 4D képalkotó rendszerét, videoadóját, videovevőjét és távoli monitorát. Ezek az összetevők együtt egy áramvonalas vezeték nélküli átviteli rendszert alkotnak, amelyben minden kapcsolat kifejezetten a végpontok közötti ultraalacsony átviteli késleltetés biztosítására van optimalizálva.

Integrált dizájn


A 4D Video Transmitter[1] közvetlenül a Ronin 4D-re szerelhető, és a fő ház akkumulátoráról táplálható. A beépített vezeték nélküli videovevővel a magas fényességű távoli monitor[1] 7 hüvelykes, 1500 nites, nagy fényerejű, széles színskálájú érintőképernyővel rendelkezik, amely HDMI és SDI jeleket is képes kiadni a bővítőmodulon keresztül.[1] Kompakt és könnyű háza optimális hordozhatóságot és hatékony beállítást biztosít, így a felhasználók azonnal elkezdhetik a fényképezést.

Összehangolt fényképezés


A nagy fényerejű távoli monitor egyetlen adót támogat több vevővel a videó- és hangátvitelhez. Két átviteli mód áll rendelkezésre. Az első a Broadcast mód, amely nem szab határt a vevők számára, és alkalmas nagy létszámú stábokkal történő monitorozásra. A második a Control mód, amely két vevő összehangolt működését támogatja.

A nagy fényerejű távoli monitor a Ronin 4D, a DJI Master Wheels, a DJI Force Pro[11] vagy az új DJI háromcsatornás Follow Focus fogantyúihoz csatlakoztatható.[12] Ez lehetővé teszi a fókusz és gimbalmozgások nagy pontosságú távvezérlését, a felvétel indítását és leállítását, valamint a kamerabeállítások módosítását, hogy megfeleljen a legszigorúbb összehangolt felvételkészítési szabványoknak. Ezenkívül a beépített giroszkóp érzékelő a monitort a Ronin 4D gimbal távirányítójává változtatja.[11]

Tükörvezérlési mód[11]


A Mirror Control Mode a nagy fényerejű távmonitornak a fő monitoréval azonos vezérlőfelületet biztosít, beleértve az összes fejlett funkciót, például a forrásklip lejátszását, valamint a kamera és a gimbal beállításokat, amelyek most már akkor is távolról állíthatók, ha a Ronin 4D bővítőplatformokra van szerelve. például jibre, cable camra vagy járműtartóra.

Független felvétel és lejátszás[11]


A nagy fényerejű távoli monitor beépített microSD-kártyanyílással rendelkezik, amely támogatja a független videórögzítést akár 1080p/60fps sebességgel. Ha több távoli monitort használ együtt, mindegyik monitor külön-külön lejátszhatja a klipeket anélkül, hogy zavarná a többi monitort.

Minden téren túlteljesít

Minden a részletekben van

Nagy fényerejű fő monitor

Az 5,5 hüvelykes, 1000 nites állítható képernyő a fő ház különböző pontjaira rögzíthető.

Expozíciós segítség

Expozíciós hullámforma, hamis szín és zebra.

Fókuszálási segítség

LiDAR hullámforma,[13] csúcsérték (rekesznyílás és színcsúcs) és fókusznagyítás (2x és 4x).

Eszközök Overlay

Testreszabható keretvezetők, biztonsági zóna és középjelző.

Színes előnézet

Támogatja a testreszabható LUT bemenetet.

Többkapcsolatos független megfigyelés

A videórögzítés, a fő monitor, a központi HDMI,[11] és a távoli monitor feedjei független LUT-okat tölthetnek be.

Tárolás


A Ronin 4D rendelkezik egy beépített CFexpress Type-B bővítőhellyel, valamint egy USB 3.1 Type-C bővítőporttal a közvetlenül külső adathordozó lemezre történő rögzítéshez.[14] A legmagasabb specifikációjú videók belső rögzítését is kínálja 1TB-os DJI PROSSD-vel, amely USB-C kábelen keresztül közvetlenül csatlakoztatható a számítógéphez, így hagyományos SSD-olvasó nélkül is hozzáférhet a médiához. Ezek a tárolási lehetőségek magas költséghatékonyságot biztosítanak azoknak, akik a teljesítmény és a stabilitás páratlan kombinációjára vágynak.

Hangfelvétel


A Ronin 4D beépített mikrofonokkal van felszerelve, amelyek támogatják a kétcsatornás 24 bites hangrögzítést. 3,5 mm-es jack csatlakozókkal és XLR mikrofonportokkal is rendelkezik a több audiobemeneti megoldás érdekében.[11]

Üzemidő


Csakúgy, mint a Ronin 2 és az Inspire 2, a DJI Ronin 4D is TB50 intelligens akkumulátorokat használ, amelyek akár 2,5 órányi felvételi időt[15] kínálnak, és mindössze 1,5 óra alatt teljesen feltölthetők.[16] Az automatikus fűtés is támogatott, hogy megbízható működést biztosítson rendkívül hideg körülmények között.[17]

Lábjegyzetek


1. Külön vásárolható meg.
2. A 4D Expansion Plate később jelenik meg, és külön is megvásárolható.
3. 2,39:1 képarányban támogatott.
4. Minden dinamikus tartományadatot teljes képkocka szupermintavételezéssel mértünk 4K/24fps sebességgel.
5. A Ronin 4D jelenleg nem támogatja az anamorf skálázást, ami szoftveres utólagos szerkesztést igényel.
6. Az X9-nek vannak bizonyos korlátai az objektív méretét, súlyát és szerkezetét illetően. Lásd a DJI Ronin 4D objektívek kompatibilitási listáját.
7. 4D videoadó és nagy fényerejű távoli monitor szükséges.
8. Nem minden távoli pont érheti el a 10 m-t. 3 m-en kívül a távolsági pontfelhő függőleges látómezeje szűkül, míg a vízszintes látómezőt ez nem érinti.
9. Kézi fogantyú szükséges.
10. Vezérlési módban működő videoátviteli rendszerrel mérve, akadálymentes környezetben, az FCC-megfelelőséggel való interferenciától mentesen.
11. Egy későbbi időpontban lesz támogatva.
12. A DJI Master Wheels, a DJI Force Pro és a DJI háromcsatornás Follow Focus mindegyike külön kapható.
13. Bizonyos videospecifikációk esetén a LiDAR hullámforma és az expozíciós hullámforma a fő monitoron nem engedélyezhető felvétel közben.
14. Egyes adathordozók korlátozzák a videó specifikációit. Kérjük, tekintse meg a Specifikáció oldalt.
15. Teljesen feltöltött TB50 akkumulátorral mérve 26°C-os környezetben, a gimbal kiegyensúlyozott, a berendezés vízszintes és álló állapotban, a Z-tengely
le van tiltva, és folyamatosan rögzít RAW-ban. A működési idő csökken, ha a Ronin 4D mozgásban van, vagy a Z-tengely engedélyezve van.
16. A szabványos 86 W-os hálózati adapterrel mérve.
17. A legalacsonyabb üzemi hőmérséklet -10°C.
18. Előfordulhat, hogy a Z-tengely nem használható külső tápegység használata esetén.
19. A port a külön megvásárolható 4D bővítőlemezen található.
* Megjegyzés: 2022. február 16-tól a DJI Ronin 4D már nem támogatja az Apple ProRes RAW belső rögzítését.

DJI Ronin 4D-8K


A fő ház és az X9-8K full-frame gimbal kamera mellett a 8K kombó tartalmaz LiDAR távmérőt, magas fényerejű fő monitort, 1TB-os PROSSD-t, kézi fogantyúkat, és felső fogantyút

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo DJI Ronin 4D Cinema Camera 8K Combo
GyártóDJI
BajonettDJI DL
Felbontás8K
SzenzorméretFullFrame
FPS75
Bázis ISO800
ISO érzékenység800
Kijelzőméret5,5 "
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

Ehhez a termékhez nem tartozik hitelkalkulátor!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Professzionális videokamera
DJI Ronin 4D Cinema Camera 6K Combo
 • - Bajonett: DJI DL
 • - Felbontás: 6K
2 870 900 Ft
Router
Mikrotik hAP ac²
 • - Sebesség: 10/100/1000 Mb/s
 • - Típus: Vezeték nélküli
34 239 Ft

Akciós termékek


Router
Mikrotik hAP ac²
 • - Sebesség: 10/100/1000 Mb/s
 • - Típus: Vezeték nélküli
34 239 Ft
Kérem várjon!