Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Fujifilm GFX50R Fekete váz
FujiFilm
1467000 HUF
Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Középformátumú fényképezőgép / Fujifilm GFX50R Fekete váz

Fujifilm GFX50R Fekete váz

Fujifilm GFX50R Fekete váz

Gyártói cikkszám: GFX50R

Középformátumú fényképezőgép

graystargraystargraystargraystargraystar

- Felbontás: 51,4 megapixel
- Zársebesség : Mechanikus 1/4000 s, Elektronikus 1/16000 s


régi ár: 1 599 000 Ft
1 467 000 Ft
netto: 1 155 118 Ft
Akció vége: 2019. 07. 31.

darabot Kosárba
7777

Rendelésre

Stílus

A korábbi, filmes készülékekhez hasonlóan a FUJIFILM GFX 50R is könnyű és kompakt rendszernek készült, kiemelkedő képminőséggel, legyen szó akár mindennapos fotózásról, akár utcai fényképezésről. Az új modell minden eddiginél többet hoz ki a GFX rendszerből, és még könnyebben elérhetővé teszi a filmes formátumot.

Képkereső stílusa

A képkereső kialakításának köszönhetően mindig a témán tarthatja a szemét. Így jobban felmérheti a téma körüli, az EVF-ben látható jelenet hangulatát.

Porálló, időjárásálló, és -10 °C-ig üzemképes.

A FUJIFILM GFX 50R magnézium-ötvözet burkolata por- és vízálló, és alacsony hőmérsékleten is használható. A nagy méretű képérzékelő ellenére a készülék kompakt, könnyű, és rendkívül tartós. A GFX 50R távolságmérő mindössze 775 g tömege annak ellenére, hogy középformátumú digitális gép, hihetetlenül kompakttá és könnyűvé teszi a készüléket, különösen kompakt objektív használata esetén. A burkolaton belül elhelyezett tömítéseknek köszönhetően a készülék ellenáll a pornak, nedvességnek és hidegnek. Ez kiválóan alkalmassá teszi nehéz terepen és stúdióban való fotózáshoz egyaránt.

Textúrás burkolat és tárcsás beállítások

A kompakt, könnyű GFX készülék kialakításánál a legapróbb részletekre is ügyeltünk, hogy a fejlett funkciók eleganciával párosuljanak. Ilyen tervezési szempontok például az alkotóelemek optimalizált formája, a magnézium-ötvözetből készült burkolat felületi textúrája, és a kényelmes, gumis markolat. A szabályozó tárcsák, beleértve a zársebesség tárcsát is, kiváló minőségű mart alumíniumból készültek. Különös figyelmet fordítottunk a belső felépítésre és a finomabb beállításokra, többek között a gomb kattanásában. Minél többet használja a készüléket, annál kényelmesebbé válik.

Fő jellemzők

A FUJIFILM 50R egy 51,4MP film formátumú CMOS érzékelővel és X-Processor Pro képfeldolgozó egységgel rendelkezik.

FUJIFILM G formátum képérzékelő

A FUJIFILM GFX 50R egy 43,8x32,9 mm CMOS közép formátumú érzékelő: a Fujifilm hosszú és sikeres pályafutásának legújabb eredménye, a legkorszerűbb digitális technológiával és a középformátumú filmes kamerák beható ismeretével. Az 51,4 millió pixeles felbontással és nagy teljesítményű GF objektívekkel az érzékelő kiemelkedő minőségű tónusokat és képélességet biztosít, amely még a reklám, divat- és tájfotósok különleges igényeinek is tökéletesen megfelel.

Optimalizált érzékelő

A fénygyűjtő mikrolencsék és a fénydiódák feldolgozásának optimalizálásával kiváló képélességet és dinamikus tartományt értünk el. A legalacsonyabb, 100-as ISO érzékenység és a 14 állásos dinamikai tartomány, melyet 14 bites RAW adatokkal értünk el, minden körülmények között minőségi nagy felbontású képeket készít, gazdag bőrtónusokkal, és a növényzet részleteinek megörökítésével.

X-Processor Pro

A FUJIFILM GFX 50R X-Processor Pro képfeldolgozó egysége a lehető legtöbbet hozza ki az 51,4 megapixeles érzékelőből. A fejlett feldolgozó algoritmusok felgyorsítják és optimalizálják a készülék teljesítményét számos területen, többek között lélegzetelállítóan élethű színeket biztosítva a Fujifilm egyedi filmszimulációs üzemmódjaival, illetve 8 bites, TIFF formátumú RAW konvertálást, pontos kontraszt AF-et, gyors bekapcsolást és minimális zárkésést tesznek lehetővé.

FUJIFILM G bajonett

A FUJIFILM GFX 50R G bajonettet használ, 65 mm-es átmérővel, 26,7 mm-es hátsó peremtávolsággal, és 16,7 mm-es minimális hátsó fókusztávolsággal. Az egység 12 elektronikus érintkezési pontot használ az adatok küldésére és fogadására, és számos különböző objektívet és tartozékot támogat. A rövid hátsó fókusztávolság, melyet a Fujifilm tükör nélküli rendszere tesz lehetővé, nagyobb szabadságot biztosít az objektívek kialakítása terén, gyorsabb, kompaktabb és nagyobb teljesítményű GF objektívek használatát téve lehetővé, és megakadályozva, hogy a kép szélei homályosak legyenek.

Képformátumok

A FUJIFILM GFX 50R számos formátumot és képminőséget támogat, beleértve két képméretet és három JPEG tömörítési szintet, illetve tömörített /tömörítetlen RAW fájlokat. Ha csak RAW formátumban készít felvételeket, a készülék 12 megapixeles előnézeteket is készít. A beépített RAW konvertálási funkció segítségével feldolgozhatja és 8 bites TIFF fájlként mentheti a képeket.

35 mm-es formátum mód

Középre igazított, kivágott képek készítése 36,0 mm x 24,0 mm (30,5 M) méretben, JPEG és RAW formátumban. A 35 mm-es formátum-adapterek használatakor, könnyebb beállítani a képméretet a 35 mm-es formátumkép körobjektívekhez.

ISO érzékenység

Standard kimenet AUTO1 / AUTO2 / AUTO3 (ISO12800-ig) / ISO100 - 12800 (1/3 lépés)
Kibővített kimenet ISO50 / 25600 / 51200 / 102400 / 102400
A standard ISO érzékenységi tartomány ISO100-12800, azonban ez ISO50, ISO25600, ISO51200 és ISO102400 értékekkel is bővíthető. Minden ISO beállítás támogatja a RAW formátumot is. Az AUTO funkció segítségével beállíthatja a standard ISO-t, az alsó sebességhatárt és a felső ISO-határt, az AUTO 1-3 beállítások konfigurálásával a felvételi körülményeknek megfeleltetve.

Fehéregyensúly

A fehéregyensúly beállítható automatára, előbeállításra, egyénire, vagy színhőmérsékletre. Az RB színkoordináták alapján finomhangolhatja a fehéregyensúlyt. A készülék akár három egyéni fehéregyensúly-beállítást is képes tárolni. Állítsa be a felső ISO határt, és konfigurálja az AUTO 1 - 3 beállításokat a körülményeknek megfelelően.

Filmszimuláció


A Fujifilm 80 éves filmgyártási tapasztalata alapján kifejlesztett filmszimuláció segítségével számos filmtípus sajátos színeit és tónusait visszaadhatja.
PROVIAStandard mód általános használathoz, mely élethűen reprodukálja a valós színeket.
VelviaNagy telítettségű és valós színek keveréke, amely jobban visszaadja az élénk színeket, így különösen alkalmas tájfotózáshoz.
ASTIAA lágyabb hatás és a telített színek ötvözésével ez a beállítás sugárzó bőrtónusokat és lágy árnyalatokat ad.
CLASSIC CHROMEEz a szimuláció a tompább és visszafogottabb színeket is kiválóan visszaadja, a régi filmek látványvilágát idézve.
PRO Neg.HiÉles kontrasztot ad a portréknak, még tompa fény mellett is. Ez az opció természetes bőrtónusokat biztosít a 'memóriaszín' technológiának köszönhetően.
PRO Neg.StdMegfelelő fényviszonyok mellett pontos, természetes bőrtónusokat kínál.
ACROSPrémium, monokróm üzemmód, amely finom textúrát, mély fekete árnyalatokat és simább tónusokat kölcsönöz a képnek.
MONOKRÓMÁltalános monokróm üzemmód, amely az ACROS-hoz hasonlóan három szűrési opciót (sárga, piros és zöld) kínál.
SZÉPIAMeleg tónust ad a képkockáknak a szépia hatás eléréséhez. Retró témáknál nosztalgikus hangulatot kölcsönöz a jelenetnek.
Fejlett képbeállítások

Szemcse hatás

Ez a beállítás a teljes képkockának szemcsés hatást ad, visszaadva a valódi filmmel készült képek stílusát.

Színes króm hatás

Megerősíti a telített színeket, gazdagabb árnyalatokat kínálva.

Egyéb képminőségi beállítások

A tónusok és színek a filmszimulációkkal együtt finomhangolhatók a kívánt színhatás eléréséhez.
.Dinamikus tartományAUTO·100%·200%·400%
Tónuskiemelés+4--2
Árnyéktónus+4--2
Szín+4--4
Élesség+4--4
Zajcsökkentés+4--4

Zár

A világ első fókuszsík zárja* kifejezetten film formátumú, tükör nélküli gépekhez.
Az új fejlesztésű fókuszsík zár az első, kifejezetten középformátumú gépekhez kifejlesztett zártípus. Ez az alacsony zajszintű, mechanikus zár akár 150 000 fényképes élettartammal rendelkezik**, 1/4000 másodperces zársebességet kínál, és elektronikus első redőnnyel van felszerelve. Három zártípus közül választhat, beleértve egy elektronikus zárat is.

Mechanikus zár 4 mp. - 1/4000 mp. (P mód), 60 p. - 1/4000 mp. (Összes mód)

Bulb mód (max. 60 perc), IDŐ: 60 p. - 1/4000 mp.
Elektromos elülső redőnyzár*** 4 mp. - 1/4000 mp. (P mód), 60 p. - 1/4000 mp. (Összes mód)
Bulb mód (max. 60 perc), IDŐ: 60 p. - 1/4000 mp.
Elektronikus zár 4 mp. - 1/16000 mp. (P mód), 60 p. - 1/16000 mp. (Összes mód)
Bulb mód (max. 60 perc), IDŐ: 60 p. - 1/16000 mp.
Mechanikus + elektronikus zár 4 mp. - 1/16000 mp. (P mód), 60 p. - 1/16000 mp. (Összes mód)
Bulb mód (max. 60 perc), IDŐ: 60 p. - 1/16000 mp.
Elektromos elülső redőnyzár + Elektronikus zár*** 4 mp. - 1/16000 mp. (P mód), 60 p. - 1/16000 mp. (Összes mód)
Bulb mód (max. 60 perc), IDŐ: 60 p. - 1/16000 mp.
Szinkronizált zársebesség vakuzáshoz 1/125 mp. vagy lassabb
Fókuszálás
Egy pontos fókusz és fókuszterület
A TTL kontraszt AF egy pontos, zónás és széles/követési módokat kínál. Az egy pontos módban a gép akár 425 fókuszpontot és hat különböző fókuszterület-méretet biztosít. A lehető legpontosabb fókuszáláshoz válassza ki a legkisebb méretet.

Hat AF mód


AF-S + Egy pont Felvételkészítés az alanyokról specifikus autófókuszponttal
AF-S + Zóna A nagy AF területen (3x3, 5x5, 7x7) keresztülhaladó tárgyakról készült felvételekhez
AF-S : Széles Automatikus felvételkészítés a képkereten keresztülfutó alanyról
AF-C + Egy pont Folyamatos pont-fókuszáláshoz
AF-C + Zóna Az alany nyomon követése egy kiválasztott területen
AF-C + Követés A képkereten keresztülhaladó alany folyamatos követéséhez

Fókuszkar

A fókuszkar segítségével a fókuszterület nyolc irányban mozgatható (fel/le, oldalra, és átlósan) az egyszerű keretezés és pontos fókuszálás érdekében.

Arc / szemfelismerő AF

A fényképezőgép automatikusan érzékeli az arcot vagy szemeket, és ennek megfelelően fókuszál. A kezelő beállíthatja, hogy a fényképezőgép a jobb vagy bal szemre fókuszáljon.

Mélységélesség skála

A képernyő távolságjelzője segítségével ellenőrizheti a mélységélességet. Válasszon a pixel alapú és filmformátum alapú beállítások közül.

Fókuszrásegítés funkció

A fókuszsegítő funkció kézi fókuszálás üzemmódban használható. A képernyő élő nézete a pontosabb fókuszálás érdekében kinagyítható.

Az expozíció mód beállítása a tárcsákkal és gyűrűkkel

A zársebességet szabályozó tárcsa és a rekeszállító gyűrű segítségével négy különböző expozíciós mód közül választhat: Ezek a zárszerkezet prioritás AE (A), zársebesség prioritás AE (S), program AE (P) és kézi. Mivel a fő expozíciós beállításokat a tárcsák szabályozzák, a fényképezőgép bekapcsolása nélkül is átállíthatja ezeket. A parancs pozíció (C/T) segítségével a parancs tárcsát is használhatja.

Négy mérési mód

A FUJIFILM GFX 50R négy mérési módszert kínál: több pontos, átlagolt, és középre súlyozott. Az egy pontos mérésnél a fókuszálási és mérési területek összekapcsolhatók.

Több pontos A teljes képkocka elemzése alapján számítja ki az expozíciót

Egy pontos A képkocka egy kb. 2%-át kitevő területet olvas le.
Átlagolt A teljes képkocka átlag fényereje alapján állítja be az expozíciót
Középre súlyozott A képkocka közepén végzi el a mérést
Sorozatfelvétel-készítés
Sorozatfelvétel készítése kb. 3,0 képkocka/másodperc sebességgel
Sorozatfelvétel módban a FUJIFILM GFX 50R akár 3,0 képkocka/másodperces sebességgel képes JPEG képeket, 8 képkocka/másodperces sebességgel RAW, 13 képkocka/másodperces sebességgel pedig tömörített RAW képeket készíteni.

Fényképezés vakuval

A vaku maximális szinkronizálási sebessége 1/125 mp. Az opcionális EF-X500 vagy egyéb kompatibilis, FP módot támogató vaku használata esetén a vaku akár 1/4000 mp. szinkronizálási sebességet biztosít. (a mechanikus zár lehető legmagasabb zársebessége). A fényképezőgép ezen felül számos vakubeállítást támogat, beleértve a több vakus megvilágítást is.

Kompatibilis vaku Fujifilm EF széria (kivéve EF-X8)

Szinkronizáló terminál Igen Szinkronizált zársebesség vakuzáshoz (1/125 mp. vagy lassabb
SZINK. MÓD 1. REDŐNY / 2. REDŐNY / AUTO FP (HSS)
VAKU MÓD TTL (VAKU AUTO / STANDARD / LASSÚ SZINK.) / KÉZI / KI
Egyéni gombok és menük
A FUJIFILM GFX 50R személyre szabható Fn gombokkal rendelkezik. A Short Cut Q (gyors) menü elemeihez is különböző beállítások rendelhetők. A gyakran használt beállítások elmenthetők a My Menu menüben, az egyéni regisztráció funkcióval pedig elmentheti és átnevezheti a filmszimulációs és képminőségi beállításokat.

Gyorsmenü

A Gyorsmenü gomb segítségével gyorsan válthat a különböző üzemmódok, például a sorozatfelvételek és videó között.

Kettős kártyaolvasó

Mindkét kártyaolvasó támogatja a nagy sebességű UHS-II kártyákat. Ezek beállíthatók a fájlok formátum szerinti tárolására, pl. JPEG, RAW vagy film.

Parancs pozíció (C/T)

Állítsa a rekeszállító gyűrűt "C", a zársebesség szabályozó tárcsát pedig "T" állásba, hogy az első és hátsó parancs tárcsák segítségével módosíthassa a beállításokat.

Expozíció kompenzáció

Az expozíció kompenzáció tárcsa segítéségével ±5 állásos expozíciós kompenzáció állítható be az 1/3 lépéses üzemmódban.

Nagy felbontású, erős nagyítású elektronikus képkereső

A FUJIFILM GFX 50R egy 3,69M képpontos, 100% lefedettséget biztosítő EVF egységgel rendelkezik. A különleges kialakítású objektíveknek köszönhetően rendkívül nagy felbontású élő nézetet, és -4m-1és+2m-1 közötti dioptria-tartományt kínál.

LCD kijelző

A hátsó 2,36M képpontos LCD kijelző 3,2 hüvelykes és 100% lefedettséget biztosít. Az intelligens érintőképernyő könnyen kezelhető, és a magas- vagy alacsony szögű fotózás megkönnyítése érdekében két irányban dönthető.

Intelligens érintőképernyő

Az érintőképernyő segítségével egyszerűen kijelölheti az AF területet, és felnagyíthatja az élő képet.

Fényképezési mód / Lejátszás mód Pöccintés (fel, le, jobbra és balra)
Négy pöccintési funkció (csak felvételi módban)
Dupla koppintás
Nagyított élő nézet / Lejátszás zoom
Koppintás, lenyomás, elhúzás
AF terület kiválasztása, érintéses AF / Másik terület megjelenítése lejátszás zoom közben
Csippentés befelé/kifelé
Lejátszási nagyítás és kicsinyítés (csak lejátszási módban)
Elhúzás
Következő kép megnyitása (csak lejátszási módban)
Egyéb funkciók Q menü kiválasztása, Karakter bevitele
A fényképezőgép hat sorozatfelvétel-típust kínál több képkockás fényképezéshez a kioldó gomb egy megnyomásával. Ez a funkció JPEG és RAW formátumú képek készítéséhez is használható.

AE sorozatok (2/3/5/7/9 képkocka) ±1/3EV - ±3EV, 1/3EV lépés
Filmszimuláció sorozat A 3 filmszimuláció típus bármelyike választható
Dinamikai tartomány sorozat 100% · 200% · 400%
ISO érzékenység sorozat ±1/3EV / ±2/3EV / ±1EV
Fehéregyensúly sorozat ±1 / ±2 / ±3
Fókusz sorozatok Intervallum, felvételek száma, 10 lépés
Full HD videó
A FUJIFILM GFX 50R a Full HD videófelvételeket (1920x1080, 29,97p / 25p / 24p / 23,98p, 36Mbps) és HD videófelvételt (1280x720, 29,97p / 25p / 24p / 23,98p, 18Mbps) is támogatja. Filmszimulációs funkciók, például ACROS ultra magas minőségű monokróm és KLASSZIKUS KRÓM módok a dokumentumfilmszerű hatásért.

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Telepítse az ingyenes FUJIFILM Camera Remote alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére a helyszíni adatkereséséhez, a fényképezőgép távirányításához, és a fényképek átmásolásához vagy megtekintéséhez, jelszó nélkül. Ez a funkció állványos tájképfotózásakor is hasznos lehet.

3D elektronikus szintezés

Az elektronikus szintező funkció egy 3D rendszert használ, amely különösen hasznos épületek vagy tájak fotózásakor, ahol fontos a vízszintes és függőleges vonalak pontossága.

RGB hisztogram

A FUJIIFILM GFX 50R négy különböző hisztogrammal rendelkezik: RGB és fényerő, melyek kiemelési figyelmeztetéssel vagy anélkül is használhatók.

Időeltolásos fényképezés


Szakaszos felvétel 1 mp. - 24 óra
Képkockák száma 1 - 999 + ∞
Zár késleltetés 0 p. - 24 óra
Használjon különleges fényképezési stílusokat, többek között rögzített pontos, időzített és önkioldós felvételeket, szabályozható időzítéssel, képkockaszámmal, és zárkésleltetéssel. Az időzítő 1 másodperc és 24 óra között állítható, 1 és korlátlan számú képkocka között.

Többszörös expozíció

A FUJIFILM GFX 50R képes kombinálni két képkockát, mellyel számos kreatív jelenet hozható létre. Az első felvétel megjelenik az LCD kijelzőn, így könnyebben elkészítheti a második felvételt.

Önkioldó

Az önkioldó funkció 2 vagy 10 másodpercre állítható be. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha csökkenteni szeretné a kép remegését, például hosszabb expozíciós idők esetén.

Akkumulátor élettartam

Ezzel a funkcióval ellenőrizheti az akkumulátor korát. Az akkumulátor korát egy 0 (új) és 4 (régi) közötti szám fejezi ki.

Készenléti felvétel mód

Készenléti módban az energiatakarékosság érdekében minden kijelző kikapcsol, ha semmit nem csinál a fényképezőgéppel. Állítsa be a várakozási időt a készenléti mód bekapcsolásáig: 5 perc, 2 perc, 1 perc, 30 másodperc, vagy 15 másodperc.

Hangjegyzet funkció

Rögzítsen egy legfeljebb 30 másodperces hangfelvételt, amelyben leírja a felvételt. Így akkor is nyomon követheti a felvételek adatait, ha nem tud írásos jegyzeteket készíteni.

EXIF szerzői jogi adatok

Az érintőképernyő segítségével beállíthatja, hogy a gép automatikusan hozzáadja a szerzőt és a szerzői jog jelzést a fájl EXIF adataihoz.

Az érzékelő tisztítása

A FUJIFILM GFX 50R piezoelektromos elemei ultrahangos érzékelőtisztítást tesznek lehetővé. Az érzékelő tisztításának gyakoriságát igény szerint beállíthatja: azonnal, a fényképezőgép bekapcsolásakor, illetve kikapcsolásakor.

További specifikáció

Fényképek:

Fujifilm GFX50R Fekete váz Fujifilm GFX50R Fekete váz Fujifilm GFX50R Fekete váz Fujifilm GFX50R Fekete váz Fujifilm GFX50R Fekete váz Fujifilm GFX50R Fekete váz Fujifilm GFX50R Fekete váz Fujifilm GFX50R Fekete váz Fujifilm GFX50R Fekete váz
GyártóFujiFilm
Felbontás51,4 megapixel
Szenzor méret43.8mm x 32.9 mm
Felhelyezhető objektívekFujifilm G mount
Vakuszinkron sebesség1/125
Zársebesség Mechanikus 1/4000 s, Elektronikus 1/16000 s
CsatlakozókUSB 3,1 Type-C, mikro HDMI (Type D), Jack ø2.5mm, DC IN 15V
Méret160.7mm x 96.5mm x 66.4 mm
Súly690 g
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlataink


Notebook
Lenovo IdeaPad 330-15IKB Kék
  • - Processzor: Intel Core i5 8250U (1,6 GHz)
  • - Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1050
203 440 Ft
Billentyűzet
Razer Tartarus v2 Chroma Gaming Keypad
  • - Csatoló felület: Vezetékes – USB
  • - Kiosztás: Keypad
32 700 Ft

Akciós termékek


Objektív
Nikon 16-80mm f/2.8-4 E ED VR
  • - Típus: Alap-objektív
  • - Szerkezet: 13 csoport, 17 tag
349 900 Ft
Objektív
FUJIFILM XF18-55mm F/2.8-4 R LM OIS Fekete objektí
  • - Típus: Alap-objektív
  • - Szerkezet: 10 csoport, 14 tag
226 990 Ft
Objektív
Fujifilm Fujinon XF27mm F/2.8 fekete
  • - Típus: Fix-objektív
  • - Szerkezet: 5 csoport, 7 tag
140 490 Ft
Kérem várjon!