Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Fujifilm X-T20 fekete váz
FujiFilm
249990 HUF
Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Cserélhető objektíves kompakt / Fujifilm X-T20 fekete váz

Fujifilm X-T20 fekete váz

Fujifilm X-T20 fekete váz

Fujifilm X-T20 – Minőség minden kattintásban


Bemutatjuk a Fujifilm X-T20 digitális tükör nélküli kamerát, 24.3 megapixeles szenzorral, az új kép processzornak köszönhetően nagy sebességű autófókusszal, gyors indítással, 4K videó film szimulációs módokkal.

19.01.2017

A Fujifilm vállalat (elnök: Kenji Sukeno) 2017 februárjában megjelenteti a kompakt és könnyű FUJIFILM X-T20 fényképezőgépet APS-C méretű 24.3 megapixeles X-Trans TM CMOS III szenzorral és X-processzor Pro képfeldolgozó rendszerrel. A frissített szenzor és processzor, valamint az átdolgozott autófókusz algoritmus javítja a kamera bekapcsolási idejét és teljesítményét, így jelentős mértékben segíti mozgó tárgyak követését, míg a dönthető LCD kijelzőnek köszönhetően könnyedén fotózhatunk különböző szögekből. Az X-T20 továbbfejlesztett 4K videó funkcióval rendelkezik és támogatja a Fujifilm népszerű film szimulációs módjait. Hogy hű maradjon az X széria funkcionális formatervezéséhez, az X-T20 is kombinálja a tükörreflexes stílusú keresőt és a tárcsa-alapú működést.

Az X-T20 főbb jellemzői


A kompakt, könnyű váz ideális állóképek és videók készítéséhez is


A váz stílusát megegyezik az elismert X-T10 modell kialakításával, az X-T20 kameránál a Videó mód a főtárcsához van rendelve, így azonnal válthat az állóképkészítés és a videó felvételi mód között. Az Expozíció Kompenzáló Tárcsa egy C pozícióval rendelkezik, ±5 fokozatos legyen az expozíció kompenzációval, miközben az LCD kijelző egy dönthető érintőképernyős panelt használ, segítve az intuitív működést szinte bármilyen szögből. Az X-T20 módválasztó karral rendelkezik a teljesen automata Bővített SR Auto mód kiválasztásához, amelyben a kamera választja ki az optimális beállításokat az adott képhez.

24.3 megapixeles APS-C méretű X-Trans TM CMOS III szenzor és X-Processzor Pro képfeldolgozó processzor a kiemelkedő képminőséggel és a gyors reakcióidővel


Az X-T20 rendelkezik AF-C egyéni beállításokkal, a kiválasztott tárgy mozgása szerint. Az AF algoritmust felülvizsgálata drámai javulást eredményezett mozgó tárgyak követésénél AF-C módban.

Nagy felbontású és magas képélességű 4K videó felvétel


Az X-T20 Full HD és 4K videó felvételre képes, az X széria híres Film Szimulációs hatásait használva. A HDMI bemenetnek köszönhetően a felvett videót kitehetjük egy külső monitorra, a hangot pedig egy külső mikrofon segítségével importálhatjuk.

24 nagy teljesítményű és sokoldalú FUJINON X bajonettes objektív


A XF objektív család, a ma bejelentett FUJINON XF50mm F2 R WR objektívvel együtt már 24 objektívvel rendelkezik. A legújabb digitális technikákat használták fel az X bajonettes objektívek kifejlesztésénél, amelyek magas precizitású optikai dizájnnal rendelkeznek, a lehető legjobb képminőségért. A jelenlegi felhozatal az ultra nagy látószögű és a szuper telefotó objektívek között mozog, és magában foglal öt nagy fényerejű fix objektívet. Ezek a lencsék a legjobb képminőséget hozzák ki az X-T20-ból. Az opcionális kiegészítők, mint az adapter és a makró közgyűrű tovább bővítik a fotózás lehetőségeit.

1 X-Trans a FUJIFILM vállalat védjegye vagy bejegyzett védjegye.
2 Fujifilm kutatás a CIPA irányelvek alapján, X-T20 és XF16-55mmF2.8 R LM WR objektív használatánál nagy teljesítmény módban.
3 A XF27mmF2.8 objektív nagy teljesítmény módban
4 MF módban

Az X-T20 főbb jellemzői


(1) Kompakt és könnyű kamera váz SLR stílusú keresővel és tárcsa alapú működéssel

 • A kompakt és könnyű kamera az X szériás kamerák minden előnyével rendelkezik. Mind a felső, mind az alsó lemezek könnyű, de rendkívül tartós magnézium ötvözetből készültek.
 • A felső lemezen 3 precíziósan mart alumínium tárcsa, amelyek prémium érzetet kínálnak az X-T20-nak és a felhasználók egyszerűen állíthatják a rekeszt, a zársebességet és a felvételi funkciókat, miközben a kép készítésére koncentrálnak.
 • A vezérlő tárcsa rendelkezik egy új Video pozícióval az állóképkészítés és a videó felvétel közötti átkapcsoláshoz. Az expozíció kompenzáló tárcsa szintén rendelkezik egy új C pozícióval, amely lehetővé teszi az expozíció kompenzációt ±5 állásokig 1/3 lépésben. Az általános expozíció kompenzáció ±3 állásig 1/3 lépésben a felső lemez tárcsán érhető el.
 • Az X-T20 egy 3.0 hüvelykes, 1.04M képpontos, TFT, színes, dönthető LCD kijelzővel rendelkezik, ami egyaránt alkalmas a fej feletti és a talajhoz közeli képek készítéséhez. A Touch Shot funkció és a dönthető kijelző kombinálásával még kreatívabb lehet. Helyezze a kamerát a földre, és kapcsolja be a Touch Shot funkciót, hogy egy gyerek vagy kisállat szemszögéből lássa a világot, vagy tartsa a tömeg fölé nagy látószögű fényképezéshez.
 • Egy Auto Mód kiválasztó karral is rendelkezik, a teljesen automata továbbfejlesztett SR Auto mód kiválasztásához. Ebben az üzemmódban a kamera teljesen automatikusan kiválasztja a képhez a legoptimálisabb beállításokat.
 • 0.62x5-ös nagyítással és mindössze 0.005másodperces késleltetési idővel, az X-T20 egy nagy és gyors keresővel rendelkezik. Tiszta, nagy felbontású élőképet kínál, a 2.36 millió pontos organikus EL elektronikus keresőnek köszönhetően, a kereső láthatóság is javult a környezeti fényviszonyokon alapuló automatikus fényerő vezérléssel.
 • Az élő képes kijelző Előnézeti Kép-re is állítható. Ez az opció tükrözi a felvételi körülményeket, és a szabad szemmel való látványhoz hasonló természetes hatást nyújt. A kereső szemérzékelője, ha a kamera függőlegesen áll automatikusan igazodik az információkhoz; ami nem lehetséges az optikai keresővel rendelkező modelleknél.
 • A váz rendelkezik egy beépített vakuval, amely a felső lemez közepén helyezkedik el. A Szuper Intelligens Vaku a témának megfelelően automatikusan beállítja fénykibocsátást.

(2) Intuitív kezelés érintőképernyővel

 • Az LCD kijelző egy kapacitív érintőképernyős panelt használ, hogy megkönnyítse a nagy látószögű képek készítését, embertömeg vagy egy akadály felett, csak úgy, mint az alacsony látószögű képeket készítését, egy kisgyermek vagy egy kisállat szemszögéből.
 • Nyissa meg az Érintőkijelző Beállításokat, ahol el tudja érni az alábbi műveleteket felvételi és lejátszási módokban:

Felvételi módok
 • Fókusz Terület Választás: Helyezze a fókusz pontot a kívánt pozícióba az LCD kijelző megérintésével.
 • Touch Focus: Érintse meg, hogy egy speciális pontra fókuszáljon.
 • Touch Shot: Érintse meg, hogy egy speciális pontra fókuszáljon, majd csinálja meg a képet.

Lejátszási módok
 • Csúsztató mozgás: Csúsztassa az ujját végig a kijelzőn, görgessen a képek között egymás után.
 • Dupla- Érintés Nagyítás: A képernyő kétszeri megérintése kinagyítja a képet, az aktív fókuszpontra fókuszálva a kép készítésénél.
 • Fogás: Mozgassa az ujját a képernyőn, amikor a kép ki van nagyítva és a képet mozgatni tudja a kereten belül.
 • Kicsípés: Helyezze két ujját a kijelzőre, majd húzza szét őket a kép nagyításához.
 • Becsípés: Amikor a kép ki van nagyítva a kijelzőn, helyezze két ujját a kijelzőre, majd húzza össze őket, hogy csökkentse a kép méretét.
 • Kapcsolja ki az Érintőképernyő Beállításokat, hogy törölje az érintőkijelző műveletet.
 • Videó felvétel közben is aktiválhatja az Érintő Autófókusz, hogy megváltoztassa a fókuszterületet és újrafókuszáljon a tárgy mozgása alapján.

(3) Kiemelkedő képminőség az X széria legjobb képfelbontásával, a nagy sebességű X-Processzor Pro képfeldolgozó processzorral és a Fujifilm szín visszaadási technológiájával, amelyet az elmúlt 80 év fényképészeti filmfejlesztés tapasztalataival tökéletesítettek

 • Az X-T20 a Fujifilm 24.3MP X-Trans™ CMOS III APS-C szenzorával rendelkezik. Ennek rendkívül véletlenszerű pixelrendezése hatékonyan csökkenti a moarét és a valótlan színeket, optikai aluláteresztő szűrő nélkül is. Az aluláteresztő szűrő megszüntetése lehetővé teszi, hogy a legjobbat hozza ki a FUJINON objektívekből.
 • A Fujifilm szabadalmaztatott színvisszaadási technológiája, segít visszaadni a meleg bőrtónusokat, az élénk kék eget és a gazdag zöld lombokat, úgy ahogy arra a valóságban emlékszik.
 • A Film Szimuláció funkció egy ACROS móddal bővült. Felhasználva az X-Processzor Pro képfeldolgozási képességét, a mód egyenletes árnyalatokat kínál, mély feketéket és gyönyörű textúrákat a monokróm képekhez, felülmúlva az általános Monokróm módot.
 • Az X-T20-ban megtalálható a Grain Effekt funkció is, a sajátos szemcsésség reprodukálására, melyek a filmes kamerákkal készített fényképeken láthatók. A funkció állítható erősre vagy gyengére és bármilyen Film Szimulációs móddal kombinálható. Könnyedén készíthet filmes megjelenésű fényképet, melynek hatása akkor a legszembetűnőbb, ha kinyomtatja a képet.
 • Az új szenzor továbbfejlesztett jelfeldolgozási technológiája még inkább korlátozza a digitális zajt. A továbbfejlesztett ISO érzékenység ISO12800-at jelent, ami az X-T10 esetében csak kiterjesztett ISO-ként érhető el, az az X-T20-ban állandó ISO beállítás. Az ultra magas ISO beállításoknál a kamera alacsony zajszintű képeket készít, mély feketékkel és sima tónusokkal, gyönyörű képet kínálva még gyenge fényviszonyok mellett is.
 • A kamera egyedülálló Lencse Modulációs Optimalizáló (LMO) képfeldolgozó technológiával rendelkezik, a lehető legjobb képminőséget biztosítva. Felhasználva az egyes lencsék optikai teljesítményét és egyéb jellemzőit, az LMO korrigálja az olyan optikai hibákat mint a diffrakció, kiváló élességet kínálva a kép teljes felületén és realisztikus 3 dimenziós hatást nyújt.

(4) Továbbfejlesztett AF teljesítmény mozgó témákhoz

 • A fókuszpontok száma drámaian bővült 49-ről 91-re (egészen 325 pontig). Körülbelül 40%-a a képterületnek (a középső terület 49 fókuszpontot tartalmaz) fázisérzékelő AF pixelekkel fedett, hogy gyors és pontos fázis alapú AF területet alkossanak, ami különféle képjeleneteknél használható.
 • Az AF algoritmus újratervezésével, az X-T20 most sokkal pontosabban képes a fénypontra fókuszálni, alacsony kontrasztú objektumokra és a tárgyak finom részleteire, mint például a madártollak vagy az állatszőr. A Kontraszt AF rendszernek, amely lefedi a teljes kép 85%-át, olvasási sebessége megduplázódott, így lehetővé válik a gyorsabb és pontosabb autófókuszálás. Videó felvétel közben az AF sima átmenettel követi a mozgó tárgyat, és természetes hatású felvételeket kínál.
 • Választhatja az Egypontos módot, ha pontos fókuszálásra van szüksége a tárgyra, a Zóna módot, ha a döntő pillanatban szeretne lefényképezni egy mozgó tárgyat, vagy a Wide/Tracking módot.
 • A Zóna móddal választhat egy 3x3-as, 5x5-ös vagy 7x7-es zónát a 91 pontos autófókusz területről. A középre pozícionált 3x3-as és 5x5-ös zónák különösen gyors fókuszálást tesznek lehetővé , köszönhetően a fázis érzékelős AF-nak. A Wide/Tracking mód egy kombinációja a Wide módnak (AF-S közben), amelyben a fényképezőgép automatikusan felismeri és nyomon követi a fókuszban lévő területet a 91 pontos AF területen, és a prediktív Követő módnak (AF-C közben), amely a teljes 91 pontos fókusz területet használja, hogy folyamatosan kövesse a tárgyat. Ez a funkció folyamatos fókuszálást kínál a tárgyra, ami fel-le, jobbra-balra mozog, vagy közeledik és távolodik a kamerától.
 • Az X-T20 AF-C Egyéni beállításokat kínál, amely fokozza a fókusz követési teljesítményét felvétel közben Folyamatos AF (AF-C) módban. Az AF-C egyéni beállításokban, választhat 5 AF előbeállítás közül, igazodva a tárgyak különböző mozgásához. Az 1. Előbeállítás ( Alapbeállítás Több Célponthoz) egy alap beállítás, amely alkalmazható mozgó tárgyak teljes egészében történő fotózásához. Ez hasonló a hagyományos AF-C beállításokhoz, és ez az alapértelmezett beállítás is, ha nincs megadva AF-C Egyéni beállítás. A 2. Előbeállítás (Akadályok figyelmen kívül hagyása és a tárgy folyamatos követése) akkor alkalmazható, amikor akadályok kerülhetnek a kiválasztott fókusz területre, amik takarják a tárgyat. A 3. Előbeállítás (Gyorsuló/Lassuló tárgyakra) a legalkalmasabb az olyan helyzetekben, mint a motorsport, amely magában foglal egy konkrét objektumot, amely nagy sebességváltozásokkal mozog, például hirtelen gyorsul vagy lassul. Ez különösen hatékony lineáris motorral hajtott lencsék használatával, amelyek képesek nagy sebességű autófókuszra. A 4. Előbeállítás (Hirtelen felbukkanó tárgyakra) fókuszprioritást ad a kamerához legközelebbi tárgynak a választott fókusz területen, annak érdekében, hogy gyorsan fókuszálhasson a képben hirtelen megjelenő tárgyra. Az 5. Előbeállítás (Kiszámíthatatlanul mozgó vagy gyorsuló és lassuló tárgyakhoz) alkalmas a lőteres sportokhoz, ahol a tárgyak sebesen gyorsulnak vagy lassulnak és a mozgásuk is kiszámíthatatlan.
 • Az X-T20 egy Szem Érzékelő AF funkciót is kínál, amely automatikusan megtalálja az emberi szemet és ráfókuszál. A funkciónak 3 opciója van: AUTO, Jobb Szem prioritás és Bal Szem prioritás, AUTO módban arra a szemre fókuszál, amelyik közelebb van a kamerához, szép bokeh megjelenítéssel, ha széles nyílással fényképeznek.
 • Az Auto Makró funkció automatikusan bekapcsolja a Makró Módot, de megtartva az Autófókusz sebességet, kiküszöbölve, hogy meg kelljen nyomni a Makró gombot egy közeli felvételhez. Ez lehetővé teszi, hogy átállítsa a Makró gombot egy másik funkcióra.
 • Az egyedülálló on-szenzor fázis alapú AF rendszer ultra gyorsan, 0.06 mp alatt fókuszál. A nagy sebességű X-Processzor Pro képfeldolgozó processzorral a kamera 0.4 mp alatt bekapcsol, a záridő eltolódás 0.05 mp és a felvételi intervallum 0.25 mp.

(5) Nagy felbontású 4K videó felvétel gazdag színtónusokkal

 • Kihasználva a Fujifilm egyedülálló szenzor és képfeldolgozó processzorát mind a Full HD (1920x1080), mind 4K (3840x2160) videó felvétel készíthető. Állítsa a Vezérlő Tárcsát „Film”-re és válassza ki a 4K Videó módot a menüben a 4K videó felvételhez 100 Mbps nagy bitsebességgel.
 • Csatlakoztassa a kamerát egy külső HDMI monitorhoz és kapcsolja be a HDMI Felvétel Irányítást, így automatikusan lehetővé tegye a tiszta HDMI kimenetet, amikor a kamera exponáló gombja le van nyomva. Ez megkönnyíti, hogy a 4K videó felvételt éppen a megfelelő pillanatban indítsa el.
 • A Film Szimulációs módok, amik népszerűek az állóképek esetében, videó felvételnél is használhatók. Használható a Classic Crome mód dokumentumfilmes hatással visszafogott színekkel és gazdag tónusokkal, vagy az ACROS-t, hogy lenyűgüző fekete-fehér felvételeket készítsen egyenletes színátmenetekkel és mély feketékkel. Összesen 9 különböző mód érhető el.
 • A Full HD videó készítéséhez 59.94, 50, 29.97, 25, 24, és 23.98 fps képkocka arány áll rendelkezésre.
 • A Manuális expozíció szintén beállítható felvétel közben. A rekeszt, a záridőt és az ISO érzékenységet is módosítható, a felhasználó igényeinek megfelelően.

(6) 24 nagy teljesítményű FUJINON X bajonettes objektívek, prémium képminőséggel és sokoldalúsággal

 • A FUJINON X bajonettes objektívek kialakításának célja az volt, hogy nagy felbontású, széltől-szélig éles képeket kínáljon a kép teljes tartományában, maximális rekeszértékkel és kreativitással, de kompakt és hordozható méretben.
 • A ma megjelent FUJINON XF50mm F2 R WR csatlakozik a már népszerű, FUJINON XF35mm F2 R WR és a FUJINON XF23mm F2 R WR objektívekhez. Az új lencse könnyű és kompakt kialakítása ellenére rendkívül magas élességgel büszkélkedhet, így tökéletesen illeszkedik a kompakt és hordozható X-T20 kamerához.

(7) Az X-T20 kreatív funkciói

   
 • Speciális Filter funkciók is rendelkezésre állnak az X-T20-ban. A használók 8 különböző művészi effekt közül választhatnak.
 • A Többszörös Expozíció Funkció lehetőséget ad a használónak, hogy kombináljon két különböző témát egy fotón, tökéletes arra, hogy embereket helyezzen el a képeken.
 • Időzített felvételkészítés a time-lapse fotózáshoz 1 másodperctől 24 órás időközökkel, akár végtelen számú fotóig.
 • Került bele egy teljesen csendes elektronikus zár, ami akár 1/32000mp sebességű expozícióra is képes. Most már alacsony mélység-élességű fotók is készíthetőek széles látószöggel, erős fénynél is. Mivel nincsenek benne mechanikus alkatrészek, sokkal könnyebb képeket készíteni állatokról vagy alvó kisgyerekről, nincs zavaró zaj.
 • Egyéb funkciói közé tartozik a Digitális Képfelosztás a pontos manuális fókuszáláshoz, és a Fókusz Maximalizálás, ami kiemeli a témát a legkontrasztosabb területeken. Ezek a területek kiemelhetőek fehérrel, pirossal vagy kékkel, amely segítséget nyújt a fókuszálásban, amikor a fotózás témája bonyolultabb fókuszálást igényel.

(8) Beépített Wifi okostelefonról vagy tabletről készített felvételekhez

 • Az ingyenes FUJIFILM Camera Remote applikáció letöltésével okostelefonjukra vagy tablettjükre, a felhasználók használhatják a Remote Control funkciót, mellyel rengeteg beállítást végezhetnek, még távolról is. Ez a funkció kiválóan alkalmas csoportképek, önarcképek, vagy állatok fényképezésére természetes élőhelyükön.
 • Egyetlen gombnyomással egyszerűen küldhet képeket és videókat okostelefonjára. Nem kell azonosító, jelszó, vagy egyéb problémás beállításokkal bajlódnia képeinek és videóinak böngészéséhez, kiválasztásához vagy küldéséhez, és földrajzi helymeghatározó adatokkal is megjelölheti képeit.
 • A fotók a fényképezőgépről közvetlenül átküldhetők az Instax SHARE Smartphone Nyomtatóra, azonnali Instax nyomatok készítéséhez.
 • Támogatott Wi-Fi® Transfer , mellyel vezeték nélküli biztonsági másolatok készíthetők számítógépére.

(9) Prémium tartozékok

 • BLC-XT10 bőrtok
  Stílusos, autentikus bőrtok, csodálatosan kellemes tapintással mely tökéletesen illik a X-T10 klasszikus megjelenéséhez. Szorosan védi az X-T10 vázát, a tok eltávolítása nélkül is kicserélheti a kamerában az elemeket, a kamerához megfelelő bőr vállpánt és védő csatolva.
 • MHG-XT10 markolat
  A fém markolat biztosítja a biztonságos tartást és a kamera tökéletes irányítását. Csakúgy, mint a függőleges markolat, az állványra való rögzítéshez az aljzat összhangban van az optikai tengellyel. Ráadásul a markolat eltávolítása nélkül is hozzáférhet az elemtartóhoz és a memóriakártyához.
 • M bajonett egyéb objektívek rögzítéséhez
  Two tubes (16mm and 11mm) are available for fitting between the camera body and an interchangeable lens to enable high magnification macro photography.
 • Vakupapucs
  Három féle FUJIFILM külső vaku áll rendelkezésre, amelyek mindegyike képes a nagy pontosságú TTL automatikus ellenőrzésre. Az EF-20 és EF-X20 kulcsszáma 20, míg az EF-42 kulcsszáma 42. A legújabb Fujifilm külső vaku, az EF-500-as kulcsszáma 50.
 • MIC-ST1 külső sztereó mikrofon 
  Valósághű hangfelvételek kiváló minőségű Full HD videókhoz.
 • Védőszűrők (PRF-39, PRF-52, PRF-58, PRF-62, PRF-67, PRF-72 és a PRF-77)
 • CP-W126·DC csatoló
 • AC-9V AC adapter
 • RR-90 távkioldó

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Fujifilm X-T20 fekete váz Fujifilm X-T20 fekete váz Fujifilm X-T20 fekete váz
GyártóFujiFilm
Felbontás24,3 megapixel
Objektív rögzítéseFUJIFILM X mount
Zársebesség min.1/4000 mp
Zársebesség max.4 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő méreteAPS-C (23.6mm x 15.6mm)
Beépített vakuIgen
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMicro HDMI
Micro USB
Automata időzítőIgen
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
Méret118.4 x 82.8 x 41.4 mm
Súly383 g
KiszerelésCsak váz
Garancia24 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Ajánlataink


Notebook
Lenovo IdeaPad 330-15IKB Kék
 • - Processzor: Intel Core i5 8250U (1,6 GHz)
 • - Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1050
203 440 Ft
Billentyűzet
Razer Tartarus v2 Chroma Gaming Keypad
 • - Csatoló felület: Vezetékes – USB
 • - Kiosztás: Keypad
30 209 Ft
Pendrive
Silicon Power Ultima U06 16GB Peach Pink
 • - Csatoló felület: USB 2.0
 • - Kapacitás: 16 GB
2 710 Ft

Akciós termékek


Objektív
Nikon 16-80mm f/2.8-4 E ED VR
 • - Típus: Alap-objektív
 • - Szerkezet: 13 csoport, 17 tag
349 900 Ft
Objektív
FUJIFILM XF18-55mm F/2.8-4 R LM OIS Fekete objektí
 • - Típus: Alap-objektív
 • - Szerkezet: 10 csoport, 14 tag
226 990 Ft
Objektív
Fujifilm Fujinon XF27mm F/2.8 fekete
 • - Típus: Fix-objektív
 • - Szerkezet: 5 csoport, 7 tag
140 490 Ft
Kérem várjon!