Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Kompakt fényképezőgép / Fujifilm X100F fekete

Fujifilm X100F fekete

Fujifilm X100F fekete

Termékkód: BC-336297

Kompakt fényképezőgép

graystargraystargraystargraystargraystar

- Optikai zoom: 1 x


Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

354 990 Ft
nettó: 279 520 Ft

Ez a termék nem rendelhető!
397

A negyedik generációs X100 széria. Az X100F a sorozat legutóbbi prémium kompakt digitális fényképezőgépe.


Az X széria legerősebb új modellje a prémium kompakt digitális fényképezőgép FUJIFILM X100F, a legújabb 24.3 megapixeles érzékelővel és processzorral. A továbbfejlesztett hibrid képkereső újabb verziója, mellyel választhat az optikai és elektronikus kereső közül.

19.01.2017

A FUJIFILM vállalat (elnök: Kenji Sukeno) bejelentette, hogy 2017. február hónapban megjelenteti legújabb prémium kompakt digitális fényképezőgépét, a FUJIFILM X100F (a továbbiakban: "X100F") kamerát, melynek új, továbbfejlesztett hibrid keresőjével válthatunk az optikai (OVF) és elektronikus (EVF) kereső között.

A Fujifilm 2011 márciusában a prémium kompakt digitális fényképezőgépek piacán elsőként jelentette meg az APS-C képérzékelővel rendelkező FUJIFILM X100 fényképezőgépet, nagy sebességű képfeldolgozó motorral, nagy teljesítményű Fujinon objektívvel és a világ első hibrid keresőjével, amivel a felhasználók válthatnak az optikai és az elektronikus kereső között. 2013 februárjában, a második generációs FUJIFILM X100S modell egy újonnan kifejlesztett szenzorral és képfeldolgozó rendszerrel került piacra. A cég 2014 szeptemberében a FUJIFILM X100T kamerával frissítette a sorozatot, mely a világ első elektronikus távolságmérő funkcióval rendelkező kamerája volt, míg a cég a prémium kompakt digitális fényképezőgépek és a csúcstechnológiák tekintetében folyamatosan vezető szerepet tölt be a piacon.

Az X100F a széria negyedik generációs kiadása a legújabb képérzékelővel és a nagy sebességű képfeldolgozó motorral, mellyel a sorozat a legmagasabb szintű képminőségét és mobilitását kínálja. Ez a prémium kompakt digitális fényképezőgép fejlett hibrid keresővel rendelkezik, kényelmes és megbízható működtetést biztosítva. A népszerűnek bizonyult elegáns kialakítást megtartva, az új kamera fejlesztésénél a korábbi modellek felhasználói kéréseit figyelembe véve egyszerű kezelhetőségre törekedtek.

A FUJIFILM X100F főbb jellemzői


1. A Fujifilm kimagasló szín és tónusvisszaadása prémium képminőséget kínál mind állóképek, mind videó felvételek rögzítésénél.

Az X100F egy 24.3MP X-Trans CMOS™ III *1 és egy aluláteresztő szűrő nélküli APS-C szenzorral rendelkezik, mely az X széria történetének legnagyobb teljesítményével büszkélkedhet, valamint egy X-Processor Pro nagysebességű képfeldolgozó motorral mely kiemelkedő szín-és tónusvisszaadást kínál mind állóképek, mind videofelvételek rögzítésénél nagy ISO érzékenységgel és alacsony zajszinttel. A film szimulációs módok a Fujifilm 80 éves filmfejlesztési technológiáján és tapasztalatán alapuló filozófiáját tükrözik, mely folyamatosan fejlődik, még finomabb textúrák megjelenítésével, háromdimenziós érzetet kínálva, megmutatva a jelenet hangulatát is.

2. Tökéletes pillanatfelvételek, gyors reakció és továbbfejlesztett AF teljesítmény

Az az X100F kamera alapvető reakciói rendkívüli mértékig javultak. Indítási idő kb. 0,5 másodperc, felvételi intervallum 0,2 másodperc **, kioldási késedelme 0,01 másodperc **, leggyorsabb AF 0,08 másodperc, hogy, a fényképezőgép pontosan a fotós szándékának megfelelően működjön.

A korábbi modellek fókuszpont száma drámaian bővült 49-ről 91-re (akár 325 pont). A képalkotás területének (középső terület 49 fókuszponttal) kb. 40%-át fázis alapú AF pixelek borítják, melyek a különböző jelenetek rögzítésénél gyors és pontos fázis alapú AF terület alkotnak.

3. Továbbfejlesztett hibrid képkereső

Az elektronikus távolságmérő nagyítása megváltoztatható, az EVF egy kis ablakban jelenik meg az optikai kereső jobb alsó sarkában, még nagyobb pontosságot kínálva a fókusz ellenőrzésénél. A segédkeret mellett valós idejű Parallax*2 korrekció funkció alkalmazható a fókuszterületnél, mely biztos képkeretezést és fókuszálást kínál manuális fókusz módban.

4. Intuitív és praktikus kezelhetőség

Az X100F új funkciói a beépített ISO tárcsa, melyet a zársebesség tárcsa foglal magába megidézve a múlt filmes kameráit, a fókusz kar, mellyel anélkül, hogy szemét levenné a keresőről azonnal fókusz területet válthat, és a "C" pozíció, amivel ± 5 lépésben végezhet expozíció kompenzációt. A legtöbb működtetési gomb és tárcsa a kamera jobb oldalán található, ezért a beállítások gyors változtatásánál biztosan tarthatja a kamerát.

*1 Az X-Trans FUJIFILM vállalat védjegye vagy bejegyzett védjegye.
*2 A különbség a felvételi tartomány kerete és az aktuális felvételi tartomány között, közeli felvételek készítésénél.

2. Az X100F főbb jellemzői


(1) Az X széria legnagyobb felbontású képérzékelőjének integrálásával, a nagy sebességű "X-Processor Pro" képfeldolgozó motor és a több mint 80 éves fényképészeti film fejlesztésén alapuló képalkotás segítségével garantált a kimagasló képminőség.
 • Az X100F a Fujifilm 24.3MP X-Trans CMOS ™ III APS-C érzékelőjével rendelkezik. A szenzor igen véletlenszerű pixelelrendezése optikai aluláteresztő szűrő használata nélkül is hatékonyan csökkenti a moaré hatást és a hamis színek megjelenését. Az aluláteresztő szűrő megszűntetésével, mely csökkenti a kép felbontását, lehetővé vált a FUJINON objektívek képességeinek lehető legnagyobb mértékű kihasználása. A nagy sebességű "X-Pro processzor képfeldolgozó motorral együtt, az " X100F képminősége bátran összevethető a nagyobb szenzorral és pixelszámmal rendelkező kamerákéval.
 • A Fujifilm fényképészeti film fejlesztésén alapuló szabadalmaztatott színvisszaadási technológiája, meleg bőrszíneket, élénk kék eget és gazdag zöld lombokat jelenít meg olyan gyönyörű színekkel, ahogy azokat a valós életben látja.
 • A film szimuláció funkció kiegészült az ACROS móddal. Az X-Processor Pro speciális képfeldolgozási képességét kihasználva, ez a mód egyenletes színátmenetet, mély feketét és gyönyörű textúrát kínál monokróm felvétel készítésénél, mely messze felülmúlja a korábbi fekete-fehér módot.
 • A X100F egy Grain Effect funkcióval is rendelkezik, olyan megkülönböztető szemcsésséget reprodukálva melyet a filmes kamerákkal készített felvételeknél láthattunk. A funkció "erős" és "gyenge" módban használható, és bármelyik film szimulációs móddal kombinálható. Könnyedén készíthet filmhatású fotót, mely különösen kinyomtatva figyelemre méltó.
 • Annak ellenére, hogy pixelszáma 1,5-szerese az X100T kameráénak, az új gép és a továbbfejlesztett jelfeldolgozási technológia sikeresen kontrolálja a digitális képzajt. Továbbfejlesztett ISO érzékenysége ISO12800, amely az X100T kiterjesztett ISO tartománya volt, de most már alap ISO beállításként érhető el. A fényképezőgép még ultra-magas ISO beállításnál is alacsony zajszintű képeket kínál, mély feketékkel és lágy tónusokkal, gyönyörű felvételeket készítve még gyenge fényviszonyok mellett is.

(2) Tökéletes pillanatfelvételek, gyors reakció és továbbfejlesztett autófókusz teljesítmény

1. Továbbfejlesztett reakció teljesítmény

 • Az X100F alapvető reakció tulajdonságai extrém módon erősödtek. Indítási idő kb. 0,5 másodperc, felvételi intervallum 0,2 másodperc, kioldási késleltetés 0,01 másodperc, hogy a kamera a fotós szándéka szerint működjön.

2. Emelkedő alap AF teljesítmény
  A korábbi modellek fókuszpont száma drámaian bővült 49-ről 91-re (akár 325 pont). A képalkotás területének (középső terület 49 fókuszponttal) kb. 40%-át fázis alapú AF pixelek borítják, melyek a különböző jelenetek rögzítésénél gyors és pontos fázis alapú AF terület alkotnak.
 • Az X100F fokozottan képes olyan fénypontokra autofókuszálni, mint az alacsony kontrasztú objektumok és szubjektumok, vagy az olyan finom textúrák, mint a madártoll és az állati szőr, amely a fázis alapú AF gyengesége volt.
 • Az adatok olvasási sebessége a korábbi modellekhez képest megduplázódott, még nagyobb sebességű és pontosságú AF teljesítményt kínálva. Pontos élességállítás még alacsony -3EV fényviszonyok mellett is.

 3. Hat AF módból választhat a jelenetnek megfelelően
  A X100F AF-S módot kínál álló, és AF-C mozgó témákhoz. Mindkét opciónál választhatja a "Single Point" vagy "Zóna" módot a fókuszterülethez, valamint a "Wide / Tracking" módot, amelyben a fényképezőgép automatikusan több területet választ a fókuszáláshoz. A Single Point és Zóna módban használja az LCD kijelző mellett lévő fókuszkart a fókuszterület és méret azonnali megváltoztatásához.
*3 X-TransTM CMOS II szenzorral és EXR Processor II rendelkező modellek.

(3)  Továbbfejlesztett hibrid képkereső

 • A X100F egy speciális hibrid keresőt használ, amely egyesíti az optikai (OVF) és az elektronikus kereső (EVF) funkcióit. A kamera elején lévő keresőválasztóval azonnal válthatunk az OVF és az EVF között.
 • Elektronikus távolságmérő (EMA) módban, az EVF egy kis ablakban jelenik meg az optikai kereső jobb alsó sarkában, pontos fókuszálást biztosítva a fókuszkiemelés és a digitális képfelosztás használatánál még OVF módban is. A kis EVF ablak 100% -os látómezőt, de 2,5x és 6x nagyítást is megjelenít. Ellenőrizheti az expozíciót és a fehéregyensúlyt az EVF ablakban, az EVF minden előnyét kihasználva OVF módban, nulla időeltolódással és éles megjelenítéssel.
 • A segédkeret mellett valós idejű Parallax korrekció funkció alkalmazható a fókuszterületnél, mely biztos képkeretezést és fókuszálást tesz lehetővé manuális fókusz módban.
 • Az EVF képkocka sebessége 60 fps. Még gyenge fényviszonyoknál is megtartja a magas arányát, így könnyen készíthet éjszakai felvételeket.

(4) Intuitív és praktikus kezelhetőség és luxus tapintású kameratest
 • A fényképezőgép hátoldalának elrendezése módosult, így a legtöbb gyakran használt gomb és tárcsa a jobb oldalon helyezkedik el. Ez lehetővé teszi, hogy a kamerát biztosan tartva gyorsan módosíthassa a fényképezőgép beállításait anélkül, hogy szemét levenné a keresőről.
 • A X100F beépített ISO tárcsája, melyet a zársebesség tárcsába foglal magába, a múlt filmes kameráit idézi. Már nem kell az ISO, rekesz, zársebesség és az expozíció kompenzáció érték ellenőrzéséhez bekapcsolni a kamerát, egy pillantással ellenőrizheti.
 • Állítsa az ISO tárcsát "A" állásba és válassza a "Command" parancsot a kamera menü ISO TÁRCSABEÁLLÍTÁSÁBAN (A), a gyors ISO beállítások eléréséhez, amely a váz elején elhelyezkedő vezérlőtárcsával lehetséges. Így az általános ISO200 érzékenységi szinttől az ISO12800 tartományig 1/3 lépésben nyílik lehetőség az ISO érték gyors változtatására.
 • A fókuszkar a váz hátulján helyezkedik el. Végezzen joystick-szerű műveleteket akár nyolc irányban (fel / le, jobbra / balra és átlósan), a fókuszterület azonnali megváltoztatásához.
 • Az expozíció kompenzáció tárcsa egy vezérlőtárcsa pozícióval rendelkezik. Állítsa a tárcsát "C" helyzetbe, az expozíció kompenzáció beállítások elvégzéséhez a váz elején lévő vezérlőtárcsával, vagy az expozíció kompenzáció ± 5 lépéses kiterjesztéséhez.
 • A kamera test felső és alsó lemezei könnyű, erős és rendkívül tartós magnéziumötvözetből készültek. A felületre felvitt különleges bevonat biztosítja az acél-szerű textúrát.
 • A kamera külső felülete szintetikus bőr bevonattal, mely igen tartós és kiválóan ellenáll az elemeknek. A valódi bőr érzetét keltve csúszásgátló és biztosítja a kényelmes fogást.
 • Minden alkatrésze"Made in Japan" nagy megbízhatósággal, precíziós kivitelezéssel és tapintható minőséggel.

(5) Nagy teljesítményű FUJINON 23mm *4 F2 objektív
 • A speciálisan tervezett FUJINON 23mm (körülbelül 35 mm, 35 mm-es formátumban) F2 objektív optimális optikai kialakítással, kimagasló élességet kínál a kép közepétől egészen a szélekig.
 • A lencse 8 lencsetagból áll 6 csoportban, amely magában foglal egy nagy teljesítményű kétoldalas aszférikus lencsét és egy magas fénytörésű domború lencsét. Képek megjelenítése minimális aberrációval, kimagasló élességgel, és szép színvisszaadással. A FUJINON egyedülálló HT-EBC bevonata kontrollálja a becsillanást és a szellemkép megjelenését
*4 körülbelül 35 mm, 35mm formátumban

(6) Bővített full HD videó felvétel

  Választható hat képkeret beállítás, 59.94p / 50p / 29.97p / 25p / 24p / 23.98p.
 • Az állóképeknél népszerű film szimulációs módok videofelvételeknél is alkalmazhatók.
  Például használja a "Classic Chrome" beállítást a dokumentumfilm szerű megjelenítéshez, visszafogott színekkel és gazdag tónusokkal, vagy az "ACROS" módot lenyűgöző fekete-fehér felvételek rögzítéséhez egyenletes színátmenetekkel és mély feketékkel. Kilenc különböző mód áll rendelkezésre, sokoldalú fényképészeti kifejezést kínálva.
  A film szimulációs módban készült felvételek tovább finomíthatók a "Csúcsfény", "Árnyék tónus", "Szín" és "Élesség" kiigazításokkal.
  Manuális expozíció is lehetséges filmfelvétel készítésénél. A rekesz, a záridő *5 és az ISO érzékenység változtatható, így a felhasználó igényeinek megfelelő expozícióval készíthet filmfelvételeket.
 • Az intelligens hibrid AF, mellyel a jelenetnek megfelelően választhat a fázis alapú AF és a kontraszt AF közül, szintén működik videofelvétel készítésénél, gyors és pontos fókuszálást biztosítva. Manuális fókuszálás támogatva.
*5 A rekesz és a záridő a felvételkészítés közben változtatható. Csak a képkockaszámnál gyorsabb záridő állítható be.

(7) "Wireless Communication" funkció távolról történő képkészítéshez okostelefonokról és táblagépekről *6

  Fényképeinek egyszerű vezeték nélküli képátviteléhez okostelefonjára vagy tabletjére, csak töltse le az ingyenes "FUJIFILM Camera Remote" alkalmazást készülékére. Nem kell azonosító, jelszó, vagy egyéb problémás beállításokkal bajlódnia, egy gombnyomással átküldheti kiváló minőségű képeit telefonjára vagy tabletjére, és máris feltöltheti őket blogjára vagy a közösségi oldalra. Az X100F az alkalmazással a helymeghatározási adatokat is letölti, melyeket hozzárendelhet a képekhez.
 • A "Remote Control" funkcióval az X100F vezeték nélkül működteti a zárat, az expozíciót stb. okostelefonról vagy táblagépről. A távirányító funkció nem csak az olyan alapvető műveleteket kezeli, mint a Touch AF és zársebesség kiválasztása, de számos egyéb fényképezési beállítást is, vagy akár videofelvétel készítését távolról. Ez megkönnyíti, hogy hogy távoli helyről készítsen felvételeket, csoportkép, önarckép, vagy akár a vadon élő állatok természetes élőhelyükön való fényképezésénél.
 • Wi-Fi® kommunikáció *5 támogatja az egyszerű biztonsági mentést a kameráján tárolt adatokról számítógépére *
*6 AndroidTM, okostelefon és tablet eszközök, iPhone / iPad.
*7 Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance védjegye vagy regisztrált védjegye.
*8 Ehhez a funkcióhoz az ingyenes FUJIFILM PC AutoSave applikációs szoftver telepítése szükséges személyi számítógépre.

(8) Az X100F sokoldalú funkciói.

  A beépített 35mm lencsén kívül használhatja a digitális telekonverter funkciót az 50mm és 70mm egyenértékű látószög kiválasztásához, a három különböző gyújtótávolság biztosítja a fényképezés sokoldalúságát.
 • Az objektív rekeszgyűrűvel és vezérlőgyűrűvel is rendelkezik. A gyakran használt beállítási módokat automatikusan hozzárendeli a vezérlő gyűrűhöz. Forgassa el a vezérlőgyűrűt a beállítások gyors megváltoztatásához. A gyűrűhöz hozzárendelt funkciók a váz elején elhelyezkedő beépített vezérlő gyűrű gomb megnyomásával állíthatók. A funkciók korlátozás nélkül hozzárendelhetők, például az ISO érzékenység vagy film szimulációk.
 • A X100F objektív beépített ND szűrővel rendelkezik, ami igen hasznos, ha szélesebb rekesznyílással vagy hosszabb zársebességgel dolgozik. Az ND szűrő a Fujifilm X100F lencséjében 3f lépéssel csökkenti a fényt 1/8-ig, könnyen működtethető a funkció gombbal, vagy a kamera menüjéből.
 • A vadonatúj elektronikus zárral ultra-nagy sebességű expozíció lehetséges akár 1/32000sec. Gyenge mélységélesség-effektek nyitott blendével is rögzíthetők akár havas jelenetnél, vagy egy strandon a tiszta égbolt alatt. Mivel nincsenek mechanikus működtetésű részek, nincs zár-hang, így természetes megjelenítésű képeket készíthet az állatokról és az alvó gyermekekről.
 • Speciális szűrő funkciók kreatív fényképezéshez. Hangsúlyos szín / Játék kamera / Miniatűr / Dinamikai tónus/ Színválasztó (piros, narancs, sárga, zöld, kék, bíbor) és / Lágy fókusz, valamint Csúcsfény kiemelés és Kontrasztlágyítás.
 • A többszörösen exponált képek, melyekben különböző képeket helyezhet egymásra ugyanabban a képkockában, pontosan keretezhetők és könnyen megtekinthetők a hibrid keresőben, hogy ellenőrizhesse milyen lesz az elkészült kép. Ezzel a funkcióval művészi hatású fotókat készíthet.
 • Időzített felvételkészítés egy másodperctől 24 óráig, a ∞ (végtelenig).

(9) Új konverziós lencsék
 • Az új konverziós lencsék optikai tervezése kihasználja az X100F beépített lencséjének legnagyobb teljesítményét, prémium képminőséget kínálva anélkül, hogy megváltoztatná az F-stop értéket. A váz automatikusan felismeri, ha konverziós objektívet helyez fel, és egy segédkeretben megjeleníti a felvételi területet, amikor OVF módban fényképez.
 • Széles konverziós lencse WCL-X100 II
  A "WCL-X100 II" egy dedikált széles konverziós lencse, mely a fix gyújtótávolságot kb. 0.8x növeli, 28mm konvertálva (35mm-es egyenértékű). Nem csak ez hangsúlyos az objektív szempontjából de az is ha szélesebb látószögben készítene felvételeket, például szűk helyeken, vagy tájképek fotózásánál.
 • Ha a WCL-X100 II felkerül az X100F kamerára, a fényképezőgép automatikusan felismeri a konverziós lencsét és kijavítja rendellenességeket.
 • Telekonverziós TCL-X100 II
  A "TCL-X100 II" egy dedikált telekonverziós lencse a látómező szűkítésére, a rögzített gyújtótávolság kb. 1.4x növelésével, 50mm konvertálva (35mm-es megfelelője). Ez az objektív különböző helyzetekben használható, mint például a portré, kihasználva a természetes perspektívát, vagy közeli fényképezés akár 14cm-ről.
  Ha a TCL-X100 II felkerül az X100F kamerára, a fényképezőgép automatikusan felismeri a konverziós lencsét és kijavítja rendellenességeket.

3. Premium tartozékok

 • Bőrtok LC-X100F: 
  Kicserélheti az akkumulátort és a médiakártyát, akkor is, ha a tok a kamerán van. A Quickshot Prémium bőr tok, a kamerával egységes megjelenésű és praktikus.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Fujifilm X100F fekete Fujifilm X100F fekete
GyártóFujiFilm
Felbontás24,3 megapixel
MakróIgen
Zoomtartomány min23 mm
Optikai zoom1 x
Zársebesség min.1/4000 mp
Zársebesség max.4 mp
LCD méret3 "
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteAPS-C
Beépített vakuIgen
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMicro HDMI
Micro USB
Automata időzítőIgen
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
Méret126.5 x 74.8 x 52.4 mm
Súly469 g
KiszerelésKompakt fényképezőgép
Garancia24 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Kompakt fényképezőgép
Fujifilm X100V fekete
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
614 000 Ft
Kompakt fényképezőgép
Fujifilm X100V ezüst
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
614 000 Ft
Tintapatron, toner
Konica Minolta TNP-50M Magenta toner
 • - Típus: Toner
 • - Szín: magenta (bíbor)
11 201 Ft
Kérem várjon!