Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit

Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit

Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit

Gyártói cikkszám: VOA020K001

MILC cserélhető objektíves

graystargraystargraystargraystargraystar

- Teljes pixelszám: 24,5 millió


1 049 995 Ft
nettó: 826 768 Ft
3év magyarországi garancia

darabot Kosárba
4254

Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

Z 6 24-70 kit


Ezzel a sokoldalú, teljes képméretű zoomobjektív-készlettel több részletet, mélységet és színt vihet minden fotóba és videóba. A Z 6 fényképezőgépet és a kompakt NIKKOR Z 24-70mm f/4 S zoomobjektívet tartalmazza. Sima és zajtalan élességállítás, valamint kiemelkedően éles kép még a széleken is.


Minden amit tudni lehet a Nikon Z rendszerről


Z6


Kompakt váz. Nagy bajonett. Nagy fényerejű objektívek. Tartós szerkezet.


Az Ön víziója. Az Ön hangja.


Hozza fel a fényre gondolatait. Ha gyors full-frame érzékelővel fényképez, kezében a lehetőség, hogy nyomot hagyjon.

MINDVÉGIG ÉLES


A hátsó megvilágítású 24,5 MP-es full-frame CMOS érzékelő a képsíkban lévő fázisérzékelő AF segítségével, részletgazdag, borotvaéles képeket készít.

A GYORSNÁL IS GYORSABBAN


A villámgyors EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer alacsony zajszintű és bámulatos dinamikatartományú képeket készít mind magas, mind alacsony ISO értékeknél.

Z-bajonett. Több fény. Több lehetőség.


A világ legszélesebb full-frame objektív bajonettjével az agilis Z 6 tükör nélküli fényképezőgép még soha nem látott módon képes megörökíteni a fényt.

Nagy bajonett. Nagy hatás.


A nagy, 55 mm-es bajonettátmérővel a Z sorozatú fényképezőgépek több fényt engednek be. Csupán 16 mm van a bajonett és a fényképezőgép full-frame képérzékelője között, így több fény éri el az érzékelőt.

A fény inspirálta


Az alkony kékségétől a grafikus árnyakig. A Nikon Z-bajonettes objektív nagy teljesítményű optikai kialakítása a széles rögzítéssel együtt segít, hogy csodát műveljen a fénnyel.

100–51200 ISO. Még sötétedés után is inspirál.


Kora hajnali városi képek, kevés fényű portrék... ragadja meg a részleteket sötétben is.

Teljes képernyő. Teljes vizuális élmény.


Ultra széles fedésű automatikus élességállítás. Élesség mindvégig.

ALKOSSON HATÁROK NÉLKÜL


Legyen pontos az ultra széles fedésű automatikus élességállítással (AF) a kép területének 90%-án. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív még a képek szélén lévő témákat is könnyen beméri. És a függőleges fényképezés hihetetlenül pontos.

ÉLESSÉGÁLLÍTÁS SZABADON


Az AF rendszer azonnal érzékeli a mozgást. A legkisebb és leggyorsabb témákat is tökéletes pontossággal nyomon követi bármilyen fényviszonyok mellett. Használja a Pontszerű AF módot a legkisebb részletek élességéért.

A FÉNY BELSEJÉBEN


A -4 Fé értékig levihető fénymérés f/2 vagy gyorsabb maximális rekesszel rendelkező objektívvel való fényképezéskor elérhető. Fedezze fel az árnyékban rejtőző részleteket. Ne mondjon le a részletgazdagságról akkor sem, ha éppen a Hold az egyetlen fényforrás.

KAPJA EL A PILLANTÁST


Az intelligens arcérzékelő AF processzor beméri és rögzíti az arcokat. Az a pillantás. Az az arckifejezés. Legyen mind az Öné, mégha fénykép alanya gyorsan is mozog.

Az időzítés a legfontosabb.


12 kép/mp sebességű sorozatfelvétel. Találja meg a szépség teljes képes megnyilvánulásait mozgás közben.


Stabil rázkódáscsökkentés


STABILITÁS


Az objektívbe beépített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés (VR) öt irányban kompenzálja a fényképezőgép rázkódásának hatását. Éles állóképek. Stabil videó.

MOZGÁSBAN


A Sport mód stabil keresőképet biztosít a kivételesen gyors mozgások rögzítésekor vagy pásztázáskor. Videofelvétel esetén az öttengelyes optikai VR az elektronikus VR-rel együtt dolgozik a rendkívül stabil felvételekért.

ÖTLÉPÉSES ELŐNY


Az objektívbe épített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés lehetővé teszi, hogy akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezzen, mint az egyébként lehetséges volna.² Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a filmfelvételeket sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.

Ha látja, elkaphatja


Komponáljon szabadon. A Nikon továbbfejlesztett 3.686.000 képpontos elektronikus keresője sima képet biztosít. A rendkívül erős fényerejű és rendkívül éles elektronikus kereső semmit nem hagy le a képről.

Robosztus


Az aszférikus üveglencsék és a védő bevonat megóvja a látóterét zavaró erős fényforrásoktól, fényvisszaverődésektől és szennyeződésektől. Mindent tisztán fog látni, akár az éj felfedezője, akár a fényes nappal megörökítője kíván lenni.

Éles


A nagy, tiszta OLED elektronikus kereső természetes színeket és egyenletes mozgást ad vissza. Az éles, stabil képek megkönnyítik a komponálást még gyors pásztázás során vagy az élesség ellenőrzése közbeni zoomoláskor is.

Sokoldalú


Az elektronikus kereső képes úgy megjeleníteni a keresőképet, amilyen a kész kép lesz az alkalmazott beállításokkal, de nézheti a természetes képet is, mintha optikai keresőt használna. Használhatja a fő fényképezési információ átfedését, hogy megkönnyítse egy másik kép komponálását.


Tiszta expresszionizmus


Rögzítsen minden jelenetet kiemelkedő részletességgel a teljes képes 4K-s videóval.


Lenyűgöző mozgás


Rögzítsen teljes képes 4K/UHD, 30p videókat. Készítsen elbűvölő lassított felvételeket a részletgazdag, akár 120p Full HD videókkal. Egyszerűen rögzíthet állóképeket 4K-s vagy Full HD videó filmezése közben.

Nagy felbontás


A 6K-ról való túlmintázás bámulatos finomságot és részletgazdagságot tesz lehetővé a 4K-s felvételeknél. A gyors EXPEED 6 processzor garantálja a gyönyörű, tiszta fájlokat, amelyek meglepően mentesek a zajtól, a moarétól és a helytelen színektől.

Álomkönnyű vezérlés


A nagy fényerejű Nikon Z-bajonettes objektív néma automatikus élességállítást és gyönyörű elmosódást biztosít. A beépített kiemelés funkció segítségére lesz, mikor jelenet közben manuálisan módosítja az élességet.

Stabil mozgás


Az AF sebessége és a követő AF érzékenysége módosítható videófelvétel közben. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív csökkenti a gyújtótávolság esetleges változása okozta nemkívánt hatásokat, és fókusz léptetést alkalmaz zoomolás közben.

VÁGJA MEG. TÖKÉLETESÍTSE. INSPIRÁLJON VELE.


Merüljön bele – mind a helyszínen, mind szerkesztés közben.

Aktív D-lighting


Hozza egyensúlyba a fényt. Az objektívbe épített Aktív D-Lighting kiegyensúlyozza a fényeket és árnyékokat a nagy kontrasztú jelenetek esetén. Tökéletes az olyan felvételekhez, melyeknek már a helyszín elhagyásakor készen kell lenniük.

10 bites N-log


Alkosson egyedit. Általános 8 bites felvétel helyett rögzítsen 10 bites mélységgel, és adjon vissza 4-szer annyi információt maximális szerkesztés és értékelés közbeni képminőséggel. Aktiválja a Nézetsegédet, hogy az általános képet egyszerű gradáció ellensúlyozással láthassa.

Felvételek készítése időkóddal


Maradjon összhangban. Rögzítse az időkódot drop-frame vagy non-drop-frame formátumban, és készítsen felvételeket 10 bites HMDI-vel. A Z 6 kompatibilis az Atomos Nyílt Protokollal: szinkronizálhatja a HDMI videofelvétel-készítés elindítását/befejezését a külső rögzítőjével. Vagy a fényképezőgéppel.


Egy adapter. Végtelen inspiráció.


A Z 6 fényképezőgépéhez csatolt FTZ-bajonett adapter segítségével a már meglévő F-bajonettes NIKKOR 6 objektíveket is használhatja. Jottányit sem kell leadnia a képminőségből. Ráadásul a rázkódáscsökkentés (VR) nélküli objektívek előtt is megnyílik az élesség új dimenziója az objektívbe építhető VR-ral.


NYÚJTSA. HAJLÍTSA. ALAKÍTSA ÁT.


TARTÓSSÁGRA TERVEZVE


A strapabíró, mégis könnyű magnéziumötvözet váz és kiváló időjárásálló tömítőrendszer mindenhová szóló jegyet ad fényképezőgépének. A tartós, nagy precizitású zárszerkezetet 200.000 cikluson keresztül teszteltük.

MESTERI SZÖGBEÁLLÍTÁS


A dönthető LCD monitor segítségével az AF és a zárkioldó funkciókat érintéses vezérléssel kezelheti. Továbbá a nagy felbontású kijelző segítségével bármilyen megvilágítás mellett is könnyedén megtekintheti felvételeit.

STABILITÁSRA TERVEZVE


A mély és biztonságos markolat olyan érzést nyújt, mintha a fényképezőgép a keze meghosszabbítása lenne. Soha nem akarja majd letenni.

HASZNÁLATRA SZÜLETETT


A kézreeső főgomboknak és vezérlőknek köszönhetően minden reakció természetes lesz. Nincs ideje beállítani az expozíciót vagy a záridőt? Erre mindig ott van az Automatikus mód.


MŰKÖDJÖN EGYÜTT


Csatlakozzon okoskészülékhez


A SnapBridge támogatással a fényképezőgép bármilyen okoseszközre gyorsan kapcsolódhat a beépített Wi-Fi® és Bluetooth® révén Ossza meg azonnal JPEG-képeit. Rögzítsen állóképeket és videót távolról.

Csatlakozzon számítógéphez


Továbbítson JPEG és RAW-képeket zökkenőmentesen, vezeték nélkül Station módban vagy Hozzáférési pont módban. Használja a külön megvásárolható WT-7A vezeték nélküli jeladót a vezetékes/vezeték nélküli LAN-hoz nagyobb távolság esetén.


HOZZON LÉTRE


NYŰGÖZZÖN LE


Készítsen szemkápráztató 4K/UHD minőségű időzített videókat is készíthet a fényképezőgéppel. Magával ragadó időutazás csupán néhány másodpercben.

MUTASSA MEG


Készítsen éles, tiszta állóképeket vagy videókat az éjszakában. Akár állóképet, akár videót rögzít, a legkevesebb fénynél is a lehető legnagyobb részletgazdagságot kapja.

ALKOSSON KÖNNYEDÉN


20 beépített kreatív effekt áll rendelkezésre állóképekhez és videókhoz, továbbá saját ízlése szerint is alakíthatja és el is mentheti ezeket.


NIKKOR Z 24-70mm f/4 S


Megtalálhatja a tökéletes szöget – és meg is tarthatja. A kompakt NIKKOR Z 24-70mm f/4 S zoomobjektívvel valódi teljes méretű képeket készíthet. A Nikon Z fényképezőgéppel hihetetlenül részletes állóképeket és videókat készíthet. És a részletességből még a kép szélein sem kell lejjebb adnia.

Nem csupán egy univerzális objektív


Ha egy olyan sokoldalú objektívet keres, amely minden szituációban megállja a helyét, erre az állandó f/4-es rekeszű 24–70 mm-es zoomobjektívre számíthat. A rosszul megvilágított jelentektől a gyors történésekig minden helyzetben részletesebb, mélyebb és színesebb képeket és videókat készíthet.

Ragadja meg a jelenetet


A teljes zoomtartományban érvényes, csupán 0,3 m-es minimális fókusztávolsággal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van – akár közelképeket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet.

Mindig éles képek


Az objektív állandó f/4-es rekeszértéke még gyenge fényviszonyok mellett is kivételes teljesítményt nyújt, és egységes expozíciót tesz lehetővé a teljes zoomtartományban. Maximális képminőség, magas ISO-érték nélkül.

Széles bajonett. Széles tartomány.


A rendkívül széles Nikon Z bajonettnek köszönhetően a NIKKOR Z objektívek a teljes kép területén több fényt engednek be. A bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően pedig a kép szélein sokkal kevésbé csökken a fényerő. Az eredmény látványos: a kép a teljes területén, az egész zoomtartományban éles marad.

Valódi nagyszerűség. A kép szélein is.


A zoomobjektív kivételes felbontóképességének köszönhetően a jelenet minden részlete élethűen megörökíthető. A képek szélén gyakorta jelentkező fényerőcsökkenés visszaszorításának eredményeképpen a fényerő az egész felvételen egyenletes. Egész területén éles kép, élénk színek és mély kontraszt.

Tökéletes élesség


A Nikon tükröződésgátló ARNEO és nanokristály bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket, így tisztább képek készülhetnek még ellenfényben, illetve akkor is, ha a képen számos közvetlen fényforrás van.

A fény valódi arca


A pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillanás minimálisra csökkentésével sokkal élethűbb képek készíthetők az ilyen fényforrásokról – például az utcai lámpákról éjszaka. A pontszerű fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélén is.

Kivételes szín


Az aszferikus ED üvegelem és az aszferikus lencsetagoknak köszönhetően a képek színei élénkek, a kontrasztok mélyek.

Éles kép. Csendes működés. Precizitás.


A NIKKOR Z többszörös élességállító rendszer és a több AF-vezérlő gondoskodik róla, hogy a témák késedelem nélkül élessé váljanak – és élesek is maradjanak. Az élességállítás sima és zajtalan, így az objektív kiváló mind videók, mind állóképek rögzítéséhez.

Az Ön látásmódja


Az objektív és a Nikon Z fényképezőgép közötti nagy sebességű és nagy kapacitású adatátvitel kivételes torzításcsökkentést tesz lehetővé az egész zoomtartományban. A képélesség kiemelkedő, a vonalak pedig egyenesek maradnak.

Minden fényviszonyok között


Ez az objektív a fényképezőgépbe épített rázkódáscsökkentő rendszert használja, amellyel akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna. Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.

Mindig precíz


A lebegő lencsetagok révén még kis távolságra is pontosan fókuszálhat. Az elektromágneses írisz pontos expozíciót biztosít nagy sebességű sorozatfelvétel esetén is.

Kézben tarthatja az irányítást


A csúszásgátló bevonattal rendelkező vezérlőgyűrű elegánsan pontos, intuitív működtetést tesz lehetővé. Amikor AF-módban fényképez, a vezérlőgyűrűhöz ISO- és expozíciókompenzációs beállítások rendelhetők hozzá. Amikor kézi élességállítást használ, a vezérlőgyűrű élességállító gyűrűként használható. A fókuszléptetés a gyűrű elforgatásának sebességétől függ, így pontosan vezérelheti a fókuszpontot.

Dinamikus perspektívák. Lenyűgöző videók.


Kivételes, teljes képes videókat készíthet az objektív optikai kialakításának köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Nikon Z fényképezőgép széles dinamikatartományából. Ráközelíthet azokra a pillanatokra, amelyek a történet lényegét adják.

Forgatás – csendet kérünk!


A gyakorlatilag hangtalan léptető motorral az automatikus élességállítás csendben működik. A zoom halk működését kiegészíti a csendes vezérlőgyűrű is, amellyel kattanó hangok nélkül állítható a rekesz.

Elegánsan sima


Az objektív többszörös élességállító rendszere lenyűgözően sima, mégis hajszálpontos kézi fókuszhúzást tesz lehetővé. A „fókuszlégzés” jelentősen csökkent, akárcsak a fókusz zoomolás közbeni elállítódása.

Inspiráció mindenhol


A Nikon Z fényképezőgéppel párosítva ezzel a könnyű és kompakt zoomobjektívvel bárhol teljesen szabadon megvalósíthatja ötleteit. Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől. A fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.
Műszaki adatok

TípusTükör nélküli fényképezőgép
Objektív rögzítéseNikon Z-bajonett
Tényleges látószögFX („full frame")
KépérzékelőCMOS, 35.9 mm x 23,9 mm
Porosodáscsökkentő rendszerPorszemcse-eltávolítási referenciaadatok (Capture NX-D szoftver szükséges); képérzékelő tisztítás.
Tényleges pixelszám24,5 millió
Adattárolás - fájlformátumNEF (RAW) - 12 vagy 14 bites (veszteségmentesen tömörített, tömörített vagy tömörítetlen); nagy, közepes és kis méretben is (a közepes és kis méretű képek rögzítése 12 bites bitmélységen, veszteségmentes tömörítéssel). TIFF (RGB). JPEG - A JPEG-alapszabvánnyal kompatibilis, finom (kb. 1 // 4), normál (kb. 1 // 8) vagy alap (kb. 1 // 16) tömörítés, optimális minőségű tömörítési mód választható. NEF (RAW) + JPEG - Egyazon fénykép NEF (RAW) és JPEG formátumban is rögzíthető.
Picture Control rendszerAutomatikus, Általános, Semleges, Élénk, Monokróm, Portré, Tájkép és Egyenletes. Kreatív Picture Control módok (Álom, Reggel, Pop, Vasárnap, Komor, Drámai, Csend, Fehérített, Melankolikus, Tiszta, Farmer, Játékszer, Szépia, Kék, Piros, Rózsaszín, Faszén, Grafit, Bináris, Szén); a kiválasztott Picture Control módosítható; egyéni Picture Control módok tárolása.
Kártyafoglalat1 XQD-kártya
FájlrendszerDCF 2.0, Exif 2.31, PictBridge
Kereső1,27 cm-es, kb. 3 690 000 képpont (Quad VGA) OLED színegyensúllyal, valamint auto és 11-szintű kézi fényerőbeállítással
Képfedéskb. 100% vízszintesen és 100% függőlegesen
Nagyításkb. 0,8 x (50 mm-es objektív végtelenre állítva, -1,0 m–1)
Betekintési távolság21 mm (-1,0 m–1; a kereső szemlencse felületének közepétől mért távolság)
Dioptriakorrekció–4 és +2 m–1 között
Szem érzékelőAutomatikus váltás a monitor és a kereső kijelzései között
Kompatibilis objektívekZ-bajonettes NIKKOR objektívek. F-bajonettes NIKKOR objektívek bajonett adapterrel; korlátozások lehetségesek.
Zár típusaElektronikus vezérlésű, függőleges lefutású, fókuszsíkban lévő mechanikus zár, elektronikus első redőny zár, elektronikus zár.
Záridő1/8000–30 mp, 1/3 vagy 1/2 Fé lépésközzel, hosszú expozíció, időzített, X200
Vakuszinkron sebességeX=1/200 mp; 1/200 mp vagy hosszabb záridővel szinkronizál; az automatikus FP nagysebességű szinkron támogatott
Kioldási módEgyképes, lassú sorozatfelvétel, gyors sorozatfelvétel, gyors sorozatfelvétel (kiterjeszett), önkioldó
Képtovábbítási sebességAkár 12 kép/mp.
Lassú sorozatfelvétel1–5 kép/mp.
Gyors sorozatfelvétel5,5 kép/mp
(14 bites NEF/RAW5 kép/mp)(a Nikon-specifikus tesztfeltételek szerint végzett mérések alapján)
Önkioldó2 mp, 5 mp, 10 mp, 20 mp; 1–9 expozíció 0,5, 1, 2 vagy 3 másodperces időközökben
ExpozíciómérésTTL expozíciómérés
Mérési módMátrixmérés. Középre súlyozott fénymérés. Célpont-fénymérés. Csúcsfényre súlyozott mérés.
Középre súlyozott fénymérés75%-os súlyt kap a kép középpontjában lévő 12 mm átmérőjű kör; a súlyozás a teljes kép átlagán is alapulhat.
Célpont-fénymérés4 mm átmérőjű körben mér (a teljes kép 1,5%-a), amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik.
Csúcsfényre súlyozott mérés[Mérési tartomány (ISO 100, f/1,4 objektív, 20 °C)] -3 – +17 Fé (ISO 100, f/2,0 objektív, 20 °C)
Fénymérő csatolásaCPU
MódAutomatikus, programozott automatikus rugalmas programmal (P); záridő-előválasztásos automatikus (S); rekesz-előválasztásos automatikus (A); kézi (M); felhasználói beállítások (U1, U2, U3)
ExpozíciókompenzációA -5 – +5 Fé 1/3 Fé vagy 1/2 Fé lépésközzel P, S, A és M módokban elérhető
Expozíció rögzítéseA fényérték rögzítve a mért értéken
ISO érzékenységISO 100–51200, 1/3 vagy 1/2 Fé lépésközzel.
Beállítható kb. 0,3, 0,5, 0,7 vagy 1 Fé (ISO 50 egyenérték) értékkel ISO 100 alatt vagy kb. a következő értékekig0,3, 0,5, 0,7, 1 vagy 2 Fé (ISO 204800 egyenérték) értékkel ISO 51200 fölött;
ISO érzékenység automatikus szabályozásahasználható
Aktív D-LightingVálasztható beállítások (Automatikus, Extra magas, Magas, Normál, Alacsony vagy Ki)
Többszörös expozícióHozzáadás, átlagolás, világosítás, sötétítés
Egyéb opciókHDR (high dynamic range, széles dinamikatartomány) vibrálás csökkentő fényképezés mód
Automatikus élességállítás273 pont (fázisérzékelő, egypontos AF-ben) / 90% fedés függőlegesen & vízszintesen.
Érzékelési tartomány-1 – +19 Fé (-4 – +19 Fé gyenge AF-segédfénnyel)
ObjektívmotorAutomatikus, Manuális
Automatikus élességállítás (AF)Egyszeri motoros AF (AF-S); Folyamatos motoros AF (AF-C), állandó motoros AF (AF-F; csak videó módban elérhető); prediktív élességkövetés.
Kézi élességállítás (M)Elektronikus távolságmérő használható
Élességpontok273 (egypontos AF)
AF mező módPontszerű, egypontos és dinamikus AF mező (a pontszerű és dinamikus AF mező csak fényképezés módban elérhető); széles mezős AF (S); széles mezős AF (L); automatikus AF mező
ÉlességrögzítésAz élesség a kioldógombot félig lenyomva (egyszeri motoros AF) vagy a segédválasztó közepének megnyomásával rögzíthető
Rázkódáscsökkentés a fényképezőgépben5 tengelyes képérzékelő eltolás
Rázkódáscsökkentés az objektívbenObjektív eltolás (VR objektív esetén áll rendelkezésre)
Vakuvezérlés - TTLi-TTL vakuvezérlés; i-TTL kiegyenlített derítővakuzás mátrixmérés, középre súlyozott mérés és csúcsfényre súlyozott mérés esetén, általános i-TTL derítővakuzás célpont-fénymérés esetén
Vaku módSzinkron az első redőnyre, hosszú záridős szinkron, szinkron a hátsó redőnyre, vörösszemhatás-csökkentés, hosszú záridős szinkron vörösszemhatás-csökkentéssel, hosszú záridős szinkron a hátsó redőnyre, ki
Vakukompenzáció-3 – +1 Fé, 1/3 vagy 1/2 lépésközzel a P, S, A és M módokban
Vaku készenléti jelzőfényeA külső vaku teljes töltöttsége esetén világít; teljes vakuteljesítménnyel végzett villantás után alulexponálási figyelmeztetésként villog
VakupapucsISO 518 vakupapucs szinkron- és adatcsatlakozókkal és biztonsági retesszel
Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszeri-TTL vakuvezérlés, rádióvezérlésű fejlett vezeték nélküli megvilágítás, optikai fejlett vezeték nélküli megvilágítási rendszer, modellfény, vakuérték rögzítése, színinformációk közlése, automatikus FP nagy sebességű szinkron, egységes vakuvezérlés
FehéregyensúlyAutomatikus (3 típus), automatikus természetes fény, közvetlen napfény, felhős, árnyék, izzólámpa, fénycső (7 típus), vaku, színhőmérséklet (2.500 K – 10.000 K) beállítás, manuális felhasználói beállítás (legfeljebb 6 érték tárolható), valamennyi beállítás finomhangolható, kivéve a színhőmérséklet beállítást
Sorozatkészítés típusaiExpozíció, Vaku, Fehéregyensúly, ADL
Videó - fénymérésTTL expozíció fénymérés a fő képérzékelő használatával
Videó - fénymérési módMátrixmérés, középre súlyozott mérés vagy csúcsfényre súlyozott mérés
Videó - képméret (képpontban) és képkockasebesség3840 x 2160 (4K UHD); 30p (progresszív), 25p, 24p. 1920 x 1080; 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p, 24p. // 1920 × 1080 (lassított); 30p × 4, 25p × 4, 24p × 5.
A tényleges fényképezési sebesség értéke 60p, 50p, 30p, 25p és 24p esetén119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25, és 23,976 kép/mp; a képminőség választható minden méretnél, kivéve a 3840 x 2160, 1920 x 1080 120p/100p és a 1920 x 1080 lassított esetén, amikor a „magas” minőség a rögzített beállítás.
Videó - fájlformátumMOV, MP4
Videó – videotömörítésH.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Videó – hangrögzítési formátumLineáris PCM, AAC
Videó – hangrögzítő eszközBeépített sztereó vagy külső mikrofon csillapítási funkcióval; az érzékenység beállítható
Videó - ISO érzékenységAutomatikus, P,S,A, Manuális
AutomatikusISO érzékenység automatikus szabályozása (ISO 100–51200).
P, S, AISO érzékenység automatikus szabályozása (ISO 100 és Hi 2 között) kijelölhető felső korláttal.
MISO érzékenység automatikus szabályozása (ISO 100 és Hi 2 között) kijelölhető felső korláttal; kézi kiválasztás (ISO 100 és 51200 között, 1/3, 1/2 vagy 1 Fé lépésközzel);
további beállítások elérhetőkkb. 0,3; 0,5; 0,7; 1 vagy 2 Fé (ISO 204800 egyenérték) értékekkel egyenértékű ISO 51200 beállítás felett.
Videó – Aktív D-LightingVálasztható beállítások (Ugyanaz, mint fénykép esetén, Extra magas, Magas, Normál, Alacsony és Ki)
Videó – egyéb beállításokIdőzített videók, elektronikus rázkódáscsökkentés, idő kódok, videó naplózás (N-Log)
Monitor8 cm-es képátló. Dönthető, érintésérzékeny TFT LCD 170 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és színegyensúly- és 11 szintű kézi fényerőszabályozókkal. kb. 2.100.000 képpont.
VisszajátszásTeljes képes és kisképes (4, 9 vagy 72 kép) visszajátszás visszajátszás-zoommal, visszajátszás-zoom kivágással, videó visszajátszása, kép- és/vagy videó-diavetítés, hisztogramkijelzés, csúcsfények, képinformáció, helyadatok kijelzése, kép értékelése és automatikus képelforgatás.
USBC típusú csatlakozó (SuperSeed USB). A beépített USB-port használata ajánlott.
HDMI-kimenetC típusú HDMI csatlakozó
AudiobemenetSztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő; tápellátás támogatása)
AudiokimenetSztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)
Tartozék csatlakozó(k)Használható MC-DC2 és más külön beszerezhető tartozékokkal
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) szabványokIEEE 802.11b/g/n/a/ac
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) működési frekvencia2412–2462 MHz (11-es csatorna) és 5180–5320 MHz
Wi-Fi (Vezeték nélküli LAN) maximális kimeneti teljesítménye2,4 GHz-es sáv (7,0 dBm). 5 GHz-es sáv (12,1 dBm).
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) biztonságHitelesítés (Nyílt rendszer, WPA2-PSK)
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) tartomány (látómező)Körülbelül 10 m, interferencia nélkül; a hatótávolság a jelerősségtől és az esetlegesen jelen lévő akadályoktól függően változik
Bluetooth szabványok(Kommunikációs protokollok) Bluetooth 4.2-es verzió;
Működési frekvenciaBluetooth 2402–2480 MHz; Bluetooth Low Energy 2402–2480 MHz
Támogatott nyelvekArab, bengáli, bolgár, kínai (egyszerűsített és hagyományos), cseh, dán, holland, finn, francia, német, görög, hindi, magyar, indonéz, olasz, japán, koreai, maráthi, norvég, perzsa, lengyel, portugál (portugáliai és brazíliai), román, orosz, szerb, spanyol, svéd, tamil, telugu, thai, török, ukrán, vietnami
AkkumulátorEgy EN-EL15b lítium-ion akkumulátor; EN-EL15a/EN-EL15 is használható, de ügyeljen arra, hogy kevesebb kép készíthető egyetlen feltöltéssel, és hogy a töltőadapter csak EN-EL15b akkumulátor töltésére használható
Hálózati tápegységEH-5c/EH-5b hálózati tápegység (használatához EP-5B hálózati tápcsatlakozó szükséges, amely külön megvásárolható)
Állványmenet1/4 hüvelyk (ISO 1222)
Méretek (Sz x Ma x Mé)kb. 134 x 100,5 x 67,5 mm
Tömegkb. 675 g (7,9 oz.) akkumulátorral és SD memóriakártyával, vázsapka nélkül kb. 585 g (4,7 oz.) (csak a fényképezőgépváz)
Működési környezet – hőmérséklet0 és 40°C között
Működési környezet – páratartalom85% vagy kevesebb (lecsapódás nélkül)
Mellékelt tartozékokBF-N1 vázsapka, DK-29 gumi szemkagyló (a fényképezőgépre szerelve), EN-EL15b lítiumion-akkumulátor, akkumulátor (érintkezőfedéllel), MH-25a akkutöltő (fali hálózati adapter vagy tápkábel mellékelve, típusa és kialakítása az értékesítési országtól vagy régiótól függ), AN-DC19 szíj, HDMI/USB-kábelkapocs, UC-E24 USB-kábel, BS-1 vakupapucs fedél.
Teljes pixelszám25,28 millió
Képméret (képpontban)FX, DX, 1/1, 16/9
FX (36 x 24) képterület(L) 6048 x 4024 (24,3 millió), (M) 4528 x 3016 (13,7 millió), (S) 3024 x 2016 (6,1 millió).
DX (24 x16) képterület(L) 3936 x 2624 (10,3 millió), (M) 2944 x 1968 (5,8 millió), (S) 1968 x 1312 (2,6 millió).
1/1 (24 x 24) képterület(L) 4016 x 4016 (16,1 millió), (M) 3008 x 3008 (9,0 millió), (S) 2000 x 2000 (4,0 millió).
16/9 (36 x 20) képterület(L) 6048 x 3400 (20,6 millió), (M) 4528 x 2544 (11,5 millió), (S) 3024 x 1696 (5,1 millió).
3840 x 2160 képmérettel készített videók rögzítése során készített fényképek3840 x 2160
Más képmérettel készített videók rögzítése során készített fényképek1920 x 1080

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit
GyártóNikon
Felbontás24,5 megapixel
Teljes pixelszám24,5 millió
RekeszválasztóManuális és Automatikus
Objektív rögzítéseZ-bajonettes NIKKOR objektívek. F-bajonettes NIKKOR objektívek bajonett adapterrel; korlátozások lehetségesek.
Zársebesség min.1/8000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3,15 "
Kép stabilizátorIgen
Belső memória- MB
Memóriakártya típus XQD
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuIgen
Külső vaku illesztőIgen
Fehéregyensúly beállításManuális és Automatikus
CsatlakozóHDMI (C)
USB 3.1 Gen1 Type-C
Video rögzítésIgen
3D felvételNincs
Wi-fiIgen
ÁllványmenetIgen
TartozékAkkumulátor
Akkumulátor töltő
Hordszíj
Objektív
Telepítő lemez
USB kábel
SzínFekete
Méret 134 x 100,5 x 67,5 mm
Súly675 g
KiszerelésKit
Garancia36 hónap saját
Csepp, por és ütésállóIgen
Megapixel24,5 mp
Fényképezőgép típusaMILC
Szenzor típusaCMOS
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Nikon Z6 + 14-30 f/4 kit
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
1 299 995 Ft
MILC cserélhető objektíves
NIKON Z6 + 24-70 f/4 + FTZ Adapter kit
  • - Teljes pixelszám: 24,5 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Igen
999 995 Ft
MILC cserélhető objektíves
NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit
  • - Teljes pixelszám: 46,89 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
1 549 995 Ft

Akciós termékek


Állványtáska
Manfrotto béleletlen állványtáska 80cm
  • - Típus: Állványtáska
  • - Anyag: Szintetikus
23 890 Ft
Állványtáska
Manfrotto bélelt állványtáska 120cm
  • - Típus: Állványtáska
  • - Anyag: Szintetikus
60 890 Ft
Kérem várjon!