Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit

NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit

NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit

Gyártói cikkszám: VOA010K001

MILC cserélhető objektíves

graystargraystargraystargraystargraystar

- Teljes pixelszám: 46,89 millió


1 549 995 Ft
nettó: 1 220 469 Ft
3év magyarországi garancia

Ez a termék nem rendelhető!
6717

Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

Z 7 24-70 kit


Ez a sokoldalú, teljes képméretű zoom kit a Z 7 fényképezőgépet és a kompakt NIKKOR Z 24-70mm f/4 S zoomobjektívet tartalmazza. Több részletet, mélységet és színt vihet minden felvételbe – a kép teljes területén. Sima és zajtalan élességállítás, valamint kiemelkedően éles kép még a széleken is.


Minden amit tudni lehet a Nikon Z rendszerről


A Nikon Z bajonettrendszer forradalmasítja a tükör nélküli rendszert


A Nikon Z-bajonettes rendszere új, nagyobb átmérőjű bajonettel rendelkező tükör nélküli fényképezőgépekből, valamint kompatibilis NIKKOR objektívekből és tartozékokból áll. Ezt a rendszert az optikai teljesítmény új szintje iránti igény keltette életre. A Nikon digitális SLR fényképezőgépeinek hagyományosan kiváló minőségét, kiemelkedő képalkotó technológiáját, nagyszerű kezelhetőségét és magas szintű megbízhatóságát örökölte – innovatív formában.

Az új Z-bajonettes rendszer lelke az új, nagy átmérőjű bajonett, amely további lehetőségeket nyit meg az objektívtervezés és az ezáltal elérhető optikai tejlesítmény területén. A Z-bajonettes rendszer nagy teljesítményű objektívek széles választékát* fogja kínálni, köztük a Nikon történetének legnagyobb, f/0,95 fényerejű objektívét. Emellett, az F-bajonettes NIKKOR objektívekkel való kompatibilitásról gondoskodó új bajonettadapter még több lehetőséget biztosít a fotósok számára.

A „Z” sorozat új fejezetet nyit. A Nikon Z a Nikon tökéletes minőségre való törekvését testesíti meg. Újradefiniálja a lehetőségek körét, és biztosítja a fotósok számára a kreativitásuk kiteljesítéséhez szükséges eszközöket.

A Nikon tovább növeli a tükör nélküli fényképezőgépek használati értékét. Termékeinek hagyományosan magas minőségét fenntartva együtt halad a képalkotási technológia fejlődésével. Fotósok számára készült, új, inspiráló termékeivel a Nikon továbbra is megőrzi vezető szerepét a fényképezés világában.

*A Nikon SLR fényképezőgépekhez készült cserélhető objektívek, valamint a fejlett, cserélhető objektíves fényképezőgépek körében

TÜKÖR NÉLKÜLI FORRADALOM


Mutassa meg, mit lát a Nikon Z fényképezőgépein és a NIKKOR Z objektíveken keresztül. A Nikon tükör nélküli rendszere a világ legszélesebb bajonettjével készül¹, így több fényt enged be. A több fény pedig több részletet, mélységet és színt jelent. Lélegzetelállító fényképek. Lenyűgöző videók.

¹ A 2018. augusztus 23-i állapot szerint

Azonban nem csak a fény mennyisége a fontos. A lényeg az, hogy Ön mit kezd a lehetőséggel.


Az ultraszéles bajonett, a teljes képméretű érzékelő, a lélegzetelállító felvételi sebesség és a kép teljes területére kiterjedő élesség olyan szabadságot ad a kezébe, amellyel kreatívabban alkothat.

Nikon Z. A korszakalkotó.


A Nikon Z fényképezőgépének megalkotásakor nem csupán egy újabb fényképezőgépet készítettünk. Újragondoltuk, hogy mire is alkalmas egy tükör nélküli fényképezőgép. Kiemelkedő ergonómiájukkal ezek a fényképezőgépek valódi Nikon minőséget sugároznak. A páratlanul széles bajonett és a fejlett optikai technológia átírja az alkotás határait.

NIKON Z 7


SOKOLDALÚ RÉSZLETESSÉG


Gondolatok, melyek inspirálnak. Képek, melyek együtt élnek.

Kompakt váz. Nagy bajonett. Nagy fényerejű objektívek. Tartós szerkezet.


 • 45,7 MP
 • ISO 64-25600
 • 4K-s videók
 • 493 élességpont
 • 9 kép/mp

A fény inspirálta.


Z-bajonett

A világ legszélesebb full-frame bajonettjével az agilis Z 7 tükör nélküli fényképezőgép még soha nem látott módon örökíti meg a fényt.¹

NAGY BAJONETT. NAGY HATÁS.

A nagy, 55 mm-es bajonettátmérővel a Z sorozatú fényképezőgépek több fényt engednek be. Csupán 16 mm van a bajonett és a fényképezőgép full-frame képérzékelője között, így több fény éri el az érzékelőt.

A FÉNY INSPIRÁLTA.

Az alkony kékségétől a grafikus árnyakig. A Nikon Z-bajonettes objektív nagy teljesítményű optikai kialakítása a széles rögzítéssel együtt segít, hogy csodát műveljen a fénnyel.

Az élet a szeme előtt van


Legyen merész. Legyen kifinomult. 45,7 megapixeles full-frame teljesítménnyel csak Önön múlik, hol találja meg a szépséget.

Hihetetlen részletgazdagság. Lenyűgöző élességállítás.

A hátsó megvilágítású 45,7 MP-es full-frame CMOS érzékelő a képsíkban lévő fázisérzékelő AF segítségével borotvaéles képeket készít.

A gyorsnál is gyorsabban

A villámgyors EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer alacsony zajszintű és bámulatos dinamikatartományú képeket készít mind magas, mind alacsony ISO értékeknél.

Teljes képernyő. Teljes vizuális élmény.


Ismerje meg, hogyan vetekszik egymással az ultra magas képpontszám és a lenyűgöző precizitás. Hallgasson megérzéseire egészen a végső határokig.

ALKOSSON HATÁROK NÉLKÜL

Legyen pontos az ultra széles fedésű automatikus élességállítással (AF) a kép területének 90%-án. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív még a képek szélén lévő témákat is könnyen beméri.

ÉLESSÉGÁLLÍTÁS SZABADON

Az AF rendszer azonnal érzékeli a mozgást. A legkisebb és leggyorsabb témákat is tökéletes pontossággal nyomon követi bármilyen fényviszonyok mellett. Használja a Pontszerű AF módot a legkisebb részletek élességéért.

A FÉNY BELSEJÉBEN

A -4 Fé értékig levihető fénymérés f/2 vagy gyorsabb maximális rekesszel rendelkező objektívvel való fényképezéskor elérhető.

KAPJA EL A PILLANTÁST

Az intelligens arcérzékelő AF processzor beméri és rögzíti az arcokat még akkor is, ha a téma egy pillanatra elkapja tekintetét.

Újonnan megvalósított vizuális elképzelések


Tartsa lenyomva a 9 kép/mp-es sebesség élményéért.

Több fény. Több részlet. Több kifejezés. Lenyűgöző sebesség.

Bármilyen beállításra kész


ISO 64–25600

Legyen az állókép vagy 4K-s videó, a képminőség kivételesen tiszta az ultra széles fényérzékenységi tartományban. Örökítse meg a gazdag tónusokat a legragyogóbb napsütésben is. És élvezze a lehető legnagyobb részletgazdagságot a legkevesebb fényben is.

Stabil rázkódáscsökkentés


STABILITÁS

Tartson lépést az eseményekkel és a fényekkel. Az objektívbe beépített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés öt lépésközzel hosszabb expozíciót tesz lehetővé, mint az egyébként lehetséges volna.²

MOZGÁSBAN

A Sport mód stabil keresőképet biztosít a kivételesen gyors mozgások rögzítésekor vagy pásztázáskor. Videofelvétel esetén az öttengelyes optikai VR az elektronikus VR-rel együtt dolgozik a rendkívül stabil felvételekért.

ÖTLÉPÉSES ELŐNY

Tartson lépést az eseményekkel és a fényekkel. Az objektívbe beépített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés öt lépésközzel hosszabb expozíciót tesz lehetővé, mint az egyébként lehetséges volna.²

Mutasson meg mindent


Rögzítsen minden jelenetet kiemelkedő részletességgel a teljes képes 4K-s videóval.

Lenyűgöző mozgás

Rögzítsen teljes képes 4K/UHD, 30p videókat. Készítsen elbűvölő lassított felvételeket a részletgazdag, akár 120p Full HD videókkal. Egyszerűen rögzíthet állóképeket 4K vagy Full HD videó filmezése közben.

Nagy felbontás

A 8K-ról való túlmintázás bámulatos finomságot és részletgazdagságot tesz lehetővé a 4K felvételeknél. A gyors EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer garantálja a gyönyörű, tiszta fájlokat, amelyek meglepően mentesek a zajtól, a moarétól és a helytelen színektől.

Álomkönnyű vezérlés

A nagy fényerejű Nikon Z-bajonettes objektív néma automatikus élességállítást és gyönyörű elmosódást biztosít. Az objektívbe épített kiemelés funkció segítségére lesz, mikor jelenet közben manuálisan módosítja az élességet.

Stabil mozgás

Az AF sebessége és a követő AF érzékenysége módosítható videofelvétel közben. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív csökkenti a gyújtótávolság esetleges változása okozta nemkívánt hatásokat, és fókusz léptetést alkalmaz zoomolás közben.

VÁGJA MEG. TÖKÉLETESÍTSE. INSPIRÁLJON VELE.


Merüljön bele – mind a helyszínen, mind szerkesztés közben.

10 BITES N-LOG

Alkosson egyedit. Általános 8 bites felvétel helyett rögzítsen 10 bites mélységgel, és adjon vissza 4-szer annyi információt maximális szerkesztés és értékelés közbeni képminőséggel. Aktiválja a Nézetsegédet, hogy az általános képet egyszerű gradáció ellensúlyozással láthassa.

FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSE IDŐKÓDDAL

Maradjon összhangban. Rögzítse az időkódot drop-frame vagy non-drop-frame formátumban, és készítsen felvételeket 10 bites HMDI-vel. A Z 7 kompatibilis az Atomos Nyílt Protokollal: szinkronizálhatja a HDMI videofelvétel-készítés elindítását/befejezését a külső rögzítőjével. Vagy a fényképezőgéppel.

AKTÍV D-LIGHTING

Hozza egyensúlyba a fényt. Az objektívbe épített Aktív D-Lighting kiegyensúlyozza a fényeket és árnyékokat a nagy kontrasztú jelenetek esetén. Tökéletes az olyan felvételekhez, melyeknek már a helyszín elhagyásakor készen kell lenniük.

Hozzon létre új világokat


A 4K-s és 8K-s időzített felvételek esetén zökkenőmentesek az expozícióátmenetek.

Továbbá 4K/UHD minőségű időzített felvételeket is készíthet a fényképezőgéppel. Az érzékelő 45,7 megapixeles tényleges felbontást használ, amellyel lenyűgöző időzített 8K-s videókat készíthet az időzített felvételkészítéskor rögíztett állóképek felhasználásával.

Egyenesen a fényképezőgépbe


A Nikon továbbfejlesztett 3.686.000 képpontos elektronikus keresője tiszta képet biztosít. A rendkívül nagy fényerejű és rendkívül éles elektronikus kereső semmit nem hagy le a képről.

ROBUSZTUS

Az aszférikus üveg részek és a védő bevonat megóvja a látóterét zavaró erős fényforrásoktól, fényvisszaverődésektől és kosztól. Élvezze a kiváló láthatóságot az éjszakában, erős napfényben pedig a tiszta látványt.

ÉLES

A nagy, tiszta OLED elektronikus kereső természetes színeket és egyenletes mozgást ad vissza. Az éles, stabil képek megkönnyítik a komponálást még gyors pásztázás során vagy az élesség ellenőrzése közbeni zoomoláskor is.

SOKOLDALÚ

Az elektronikus kereső képes úgy megjeleníteni a keresőképet, amilyen a kész kép lesz az alkalmazott beállításokkal, de nézheti a természetes képet is, mintha optikai keresőt használna. Használhatja a fő fényképezési információ átfedését, hogy megkönnyítse egy másik kép komponálását.

ERŐS ÉS AGILIS


Rugalmasság. Kitartás. Pontosság. Minden helyzetben.

FEDEZZE FEL

A strapabíró, mégis könnyű magnéziumötvözet váz és kiváló időjárásálló tömítőrendszer mindenhová szóló jegyet ad fényképezőgépének. A nagy precizitású zárszerkezetet 200 000 cikluson keresztül teszteltük. A markolat mély, kényelmes és biztonságos.

KISÉRLETEZZEN

Találja meg a legmegfelelőbb szöget a nagy felbontású dönthető érintőképernyőn. A nagy felbontású dönthető érintőképernyőn pöccintéssel könnyedén mozoghat előre és vissza a képek megtekintésekor, a fénykép egy részletére duplán koppintva pedig az adott képterületet 100%-os nézetben láthatja.

ISMERŐS FELÜLETEK

A kézre eső főgomboknak és vezérlőknek köszönhetően a reakciók hamar természetessé válnak. Ha dolgozott már DSLR fényképezőgéppel, a fenti LCD kijelző használata is kényelmes lesz.

Egy adapter. Végtelen inspiráció.


A Z 7 fényképezőgépéhez csatolt FTZ-bajonett adapter segítségével a már meglévő F-bajonettes NIKKOR objektíveket is használhatja. Jottányit sem kell leadnia a képminőségből, továbbá a rázkódáscsökkentés (VR) nélküli NIKKOR objektívek előtt is megnyílik az élesség új dimenziója.

HOZZON LÉTRE. KAPCSOLÓDJON. MŰKÖDJÖN EGYÜTT.


Csatlakozzon okoskészülékhez

A SnapBridge támogatással a fényképezőgép bármilyen okoseszközre gyorsan kapcsolódhat a beépített Wi-Fi® és Bluetooth® révén Ossza meg azonnal JPEG-képeit. Rögzítsen állóképeket és videót távolról.

Csatlakozzon számítógéphez

Továbbítson JPEG és RAW-képeket zökkenőmentesen, vezeték nélkül Station módban vagy Hozzáférési pont módban. Használja a külön megvásárolható WT-7A vezeték nélküli jeladót a vezetékes/vezeték nélküli LAN-hoz nagyobb távolság esetén.

Hagyjon nyomot

Picture control

A Nikon beépített Picture Control rendszere számos felhasználói beállítási lehetőséget kínál, illetve Ön is létrehozhat egyéni beállításokat speciális témákhoz és jelenetekhez. Egyszerűen megadhatja a különféle paramétereket, például az élességet, a színtelítettséget és a színárnyalatot akár állóképeket, akár videót rögzít.A NIKKOR Z objektívek az optikai teljesítmény új szintjének eléréséhez kiválóan hasznosítják a nagyobb, 55 mm-es belső átmérővel rendelkező Z-bajonett és a rövid, 16 mm-es peremtől számított gyújtótávolság kombinációja által biztosított rugalmas tervezési lehetőségeket. Az objektívek éles felbontást nyújtanak az állóképek és videofelvételek esetén egyaránt, és többek között az alábbi funkciókkal rendelkeznek: a gyújtótávolság esetleges változtatásának ellensúlyozása (a látószög változása az élesség állításakor), halk működés, sima expozícióvezérlés, vezérlőgyűrű, valamint a videofelvételek készítéséhez kiválóan alkalmas teljesítményt nyújtanak.

Az S sorozat a NIKKOR Z objektívek új osztálya, amely amellett, hogy az optikai teljesítmény új alapkövetelményeinek felel meg, új kategóriát teremt a minőség és kialakítás tekintetében. Az objektívek által nyújtott képalkotási teljesítmény meghaladja a hagyományos f/4 és f/1,8 értékű objektívekét.

EGYETLEN OBJEKTÍV. MINDEN ÖTLETHEZ.


Megtalálhatja a tökéletes szöget – és meg is tarthatja. A kompakt NIKKOR Z 24-70mm f/4 S zoomobjektívvel valódi teljes méretű képeket készíthet. A Nikon Z fényképezőgéppel hihetetlenül részletes állóképeket és videókat készíthet. És a részletességből még a kép szélein sem kell lejjebb adnia.

Nem csupán egy univerzális objektív


Ha egy olyan sokoldalú objektívet keres, amely minden szituációban megállja a helyét, erre az állandó f/4-es rekeszű 24–70 mm-es zoomobjektívre számíthat. A rosszul megvilágított jelentektől a gyors történésekig minden helyzetben részletesebb, mélyebb és színesebb képeket és videókat készíthet.

Ragadja meg a jelenetet


A teljes zoomtartományban érvényes, csupán 0,3 m-es minimális fókusztávolsággal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van – akár közelképeket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet.

Mindig éles képek


Az objektív állandó f/4-es rekeszértéke még gyenge fényviszonyok mellett is kivételes teljesítményt nyújt, és egységes expozíciót tesz lehetővé a teljes zoomtartományban. Maximális képminőség, magas ISO-érték nélkül.

Széles bajonett. Széles tartomány.


A rendkívül széles Nikon Z bajonettnek köszönhetően a NIKKOR Z objektívek a teljes kép területén több fényt engednek be. A bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően pedig a kép szélein sokkal kevésbé csökken a fényerő. Az eredmény látványos: a kép a teljes területén, az egész zoomtartományban éles marad.

Valódi nagyszerűség. A kép szélein is.


A zoomobjektív kivételes felbontóképességének köszönhetően a jelenet minden részlete élethűen megörökíthető. A képek szélén gyakorta jelentkező fényerőcsökkenés visszaszorításának eredményeképpen a fényerő az egész felvételen egyenletes. Egész területén éles kép, élénk színek és mély kontraszt.

Tökéletes élesség


A Nikon tükröződésgátló ARNEO és nanokristály bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket, így tisztább képek készülhetnek még ellenfényben, illetve akkor is, ha a képen számos közvetlen fényforrás van.

A fény valódi arca


A pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillanás minimálisra csökkentésével sokkal élethűbb képek készíthetők az ilyen fényforrásokról – például az utcai lámpákról éjszaka. A pontszerű fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélén is.

Kivételes szín


Az aszferikus ED üvegelem és az aszferikus lencsetagoknak köszönhetően a képek színei élénkek, a kontrasztok mélyek.

Éles kép. Csendes működés. Precizitás.


A NIKKOR Z többszörös élességállító rendszer és a több AF-vezérlő gondoskodik róla, hogy a témák késedelem nélkül élessé váljanak – és élesek is maradjanak. Az élességállítás sima és zajtalan, így az objektív kiváló mind videók, mind állóképek rögzítéséhez.

Az Ön látásmódja


Az objektív és a Nikon Z fényképezőgép közötti nagy sebességű és nagy kapacitású adatátvitel kivételes torzításcsökkentést tesz lehetővé az egész zoomtartományban. A képélesség kiemelkedő, a vonalak pedig egyenesek maradnak.

Minden fényviszonyok között


Ez az objektív a fényképezőgépbe épített rázkódáscsökkentő rendszert használja, amellyel akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna.¹ Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.

Mindig precíz


A lebegő lencsetagok révén még kis távolságra is pontosan fókuszálhat. Az elektromágneses írisz pontos expozíciót biztosít nagy sebességű sorozatfelvétel esetén is.

Kézben tarthatja az irányítást


A csúszásgátló bevonattal rendelkező vezérlőgyűrű elegánsan pontos, intuitív működtetést tesz lehetővé. Amikor AF-módban fényképez, a vezérlőgyűrűhöz ISO- és expozíciókompenzációs beállítások rendelhetők hozzá. Amikor kézi élességállítást használ, a vezérlőgyűrű élességállító gyűrűként használható. A fókuszléptetés a gyűrű elforgatásának sebességétől függ, így pontosan vezérelheti a fókuszpontot.

Dinamikus perspektívák. Lenyűgöző videók.


Kivételes, teljes képes videókat készíthet az objektív optikai kialakításának köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Nikon Z fényképezőgép széles dinamikatartományából. Ráközelíthet azokra a pillanatokra, amelyek a történet lényegét adják.

Forgatás – csendet kérünk!


A gyakorlatilag hangtalan léptető motorral az automatikus élességállítás csendben működik. A zoom halk működését kiegészíti a csendes vezérlőgyűrű is, amellyel kattanó hangok nélkül állítható a rekesz.

Elegánsan sima


Az objektív többszörös élességállító rendszere lenyűgözően sima, mégis hajszálpontos kézi fókuszhúzást tesz lehetővé. A „fókuszlégzés” jelentősen csökkent, akárcsak a fókusz zoomolás közbeni elállítódása.

Inspiráció mindenhol


A Nikon Z fényképezőgéppel párosítva ezzel a könnyű és kompakt zoomobjektívvel bárhol teljesen szabadon megvalósíthatja ötleteit. Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől. A fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit NIKON Z7 + 24-70 f/4 kit
GyártóNikon
Felbontás45,7 megapixel
Teljes pixelszám46,89 millió
Objektív rögzítéseNikon Z-bajonett
Zársebesség min.1/8000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3,2 "
Memóriakártya típus XQD
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóHDMI (C)
USB 3.1 Gen1 Type-C
Automata időzítőIgen
SorozatfelvételAkár 9 kép/mp. Lassú sorozatfelvétel: 1–5 kép/mp. Gyors sorozatfelvétel: 5,5 kép/mp (14 bites NEF/RAW: 5 kép/mp). Nagy sebességű sorozatfelvétel (kiterjesztett): 9 kép/mp (14 bites NEF/RAW: 8 kép/mp). (a Nikon-specifikus tesztfeltételek szerint végzett mérések alapján)
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
ÁllványmenetIgen
TartozékAkkumulátor
Akkumulátor töltő
Hordszíj
Objektív
Telepítő lemez
USB kábel
SzínFekete
Méret134 x 100,5 x 67,5 mm
Súly675 g
KiszerelésKit
Garancia36 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Nikon Z5 + 24-200mm f/4-6.3 kit
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
999 900 Ft
MILC cserélhető objektíves
Nikon Z5 + 24-50 f/4-6.3 VR kit
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
779 899 Ft
MILC cserélhető objektíves
Nikon Z7 II + 24-70 f/4 kit
 • - Teljes pixelszám: 46,89 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
1 749 900 Ft

Akciós termékek


Objektív
Fujifilm GF32-64mm f/4 R LM WR
 • - Bajonett: Fujifilm G
 • - Gyújtótávolság: 32-64 mm
1 020 890 Ft
Állványtáska
Manfrotto bélelt állványtáska 90cm
 • - Típus: Állványtáska
 • - Anyag: Szintetikus
44 889 Ft
Objektív
Fujifilm GF110mm f/2 R LM WR
 • - Bajonett: Fujifilm G
 • - Gyújtótávolság: 110 mm
1 224 890 Ft
Kérem várjon!