Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Panasonic DMC-G7 + 14-140mm fekete

Panasonic DMC-G7 + 14-140mm fekete

Panasonic DMC-G7 + 14-140mm fekete

Gyártói cikkszám: DMC-G7HEG-K

MILC cserélhető objektíves

graystargraystargraystargraystargraystar

- Teljes pixelszám: 16,84 millió
- Optikai zoom: 0 x


304 990 Ft
nettó: 240 150 Ft

Ez a termék nem rendelhető!
197

Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

LUMIX DMC-G7H digitális egyobjektíves tükör nélküli fényképezőgép


Utazás közben soha nem tudhatja, mikor adódik a tökéletes alkalom a fotózásra. A LUMIX G7 fényképezőgéppel 4K felbontású videót rögzíthet, amelynek bármelyik képkockáját kiváló minőségű 8 megapixeles fényképként mentheti.


A fényképezőgép, amely mindenkit bevezet a 4K világába


4K videó és 4K fénykép – hogy soha ne maradjon le a tökéletes pillanatról


4K videó Ami korábban a profi filmeseknek és fényképészeknek fenntartott terület volt, azt a LUMIX G7 mostantól mindenki számára megnyitja: ez a 4K világa. Akár életre szóló eseményekről készít filmet, akár a 4K felvételből készít lenyűgöző állóképeket, a G7 örökre megváltoztatja a fényképezést. 4K fényképezés A 4K fényképezési funkcióval könnyedén tökéletes képkockákat vághat ki a 4K videóból a fényképezőgépen, és ezeket 8 megapixeles állóképként mentheti. A hibrid LUMIX G7 a videózás és fényképezés számára is felszabadítja kreativitását.

Koncentráljon a pillanatra


A Panasonic's Depth From Defocus (DFD) autofókusz-technológiájával* a másodperc töredéke alatt eléri az abszolút élességet. Míg a hagyományos autofókusz csak a kép kontrasztját elemzi, addig a DFD két különböző mélységélességű kép összehasonlításával előre jelzi a fókuszpontot, vagyis rövidebb idő alatt jobb eredményt ad. Ennek az új rendszernek köszönhetően akár 0,07 másodperces** autofókuszálási sebesség érhető el, és másodpercenként 7 képkockás sorozatfelvétel készíthető autofókusz-követéssel. Videózás közben a folyamatos fókusz stabilitását is növeli. * A DFD technológiás kontraszt alapú autofókusz Panasonic Micro Four Thirds objektívekkel működik. ** AFS módban, H-FS14140 objektívvel.

Minden a megfelelő helyen


Intelligens automata mód – egyszerű használat


4K videó – a full HD-nál is többet mutat


4K fénykép – a tökéletes pillanat megragadása


4K fényképezési módok – a szabadon szárnyaló kreativitásért


Utólagos fókuszálás – Akár fényképezés után is kiválaszthatja a fókuszban lévő területet


Elképzelte már, hogy milyen lenne a fényképezés után éles fókuszba állítani a fénykép témáját? Ezt most könnyen megteheti az utólagos fókuszálási funkcióval. A funkció fejlesztésének alapja a Panasonic 4K, illetve a nagy sebességű, kiváló pontosságú DFD (Depth From Defocus) autofókusz technológia. Fényképezés a helyszínen, majd mentés a kívánt beállításokkal később – íme, a kreatív fényképezés szabadságának új dimenziója.

Nagy sebességű autofókusz DFD technológiával


A Panasonic Depth From Defocus (DFD) autofókusz-technológiájának* köszönhetően akár a leggyorsabb mozgást is rögzítheti. A LUMIX G7-nek ez a vadonatúj technológiája azonnal kiszámítja a képkockán belülre eső tárgyak közötti távolságot, és gyors, folyamatos mozgással vezeti az objektív fókuszát. Ennek az új rendszernek köszönhetően akár 0,07 másodperces** autofókuszálási sebesség érhető el, és másodpercenként 6 képkockás sorozatfelvétel készíthető AFC módban. Videózás közben a folyamatos fókusz stabilitását is növeli. * A DFD technológiás kontraszt alapú autofókusz Panasonic Micro Four Thirds objektívekkel működik. ** AFS módban, H-FS14140 objektívvel.

Gyors és precíz autofókusz-követés


Fókuszálás gyenge fényviszonyok között – Csillagfényes AF


A gyenge megvilágítású autofókusz lehetővé teszi, hogy a más fényforrás nélküli holdfénynek megfelelő -4-es fényértékű gyenge fényviszonyok között is pontosan fókuszáljon a kép témájára. A LUMIX G7 új funkciója továbbá a csillagfényes autofókusz, amellyel csillagokat fotózhat az éjszakai égbolton úgy, hogy egy kisebb autofókusz-zónában pontosan számítja a kontrasztértéket.

Gyenge megvilágításnál is kiváló képminőség


A 16 megapixeles digitális Live MOS érzékelő az új fejlesztésű Venus Engine egységgel együtt egyszerre biztosítja a kiváló minőségű képrögzítést és a gyors jelfeldolgozást. A kiemelkedő zajcsillapító rendszerrel gyenge fényviszonyok között is éles képek készíthetők akár 25 600-as ISO érzékenységgel.

Tökéletes látvány és kompozíció


A LUMIX G7 nagy felbontású, OLED kijelzős élő képkeresőjének 10 000:1-es kontrasztaránya kiváló láthatóságot biztosít, és közvetlen napsütéses viszonyok között is tökéletes kompozíciót tesz lehetővé. Mivel minden beállítás közvetlenül megjelenik a szemei előtt, így képei mindig pontosan úgy készülnek el, ahogyan Ön szeretné. Emellett a LUMIX g7 dönthető és elforgatható érintőképernyőjével úgy keresheti szabadon a szokatlan látószögeket, hogy nem kell lemondania az egyszerű kezelhetőségről és a képrögzítés teljes vezérléséről.

Fókuszkiemelés


A fókusz lehető legprecízebb vezérlését a LUMIX G7 kézi fókuszkiemelés funkciója teszi lehetővé. Ez a funkció megmutatja, hogy melyik területre fókuszál a készülék, és meddig terjed a mélységélesség. A fókuszált területeket zöld szín jeleníti meg a képernyőn, így gondoskodhat arról, hogy mindig a kívánt területek legyenek tökéletesen élesek. Sok helyzetben kívánatos, hogy a fényképezőgép teljes csendben működjön: például állatok fényképezésekor vagy a komolyzenei koncerteken. A DSLR fényképezési zaja nem elhanyagolható: a tükör mozgatása, a mechanikus zár és az autofókusz is zavaróan hangos lehet. A tükör nélküli rendszerű LUMIX G fényképezőgépek elektronikus zárjának használata zajmentesnek tekinthető, mert az autofókuszrendszer gyors és csendes, és nincs zárhang. A LUMIX G csendes működése olyan fényképezési területeket nyit meg, amelyek más fényképészek számára nem érhetők el.

Time-lapse


Gyönyörű naplementék, folyamatosan változó árapály vagy suhanó felhők – a LUMIX G7 time-lapse funkciója lehetőségek egész világát nyitja meg a kreatív fényképezésben. A funkció egyszerűen elérhető a fényképezőgép menüjében. Elég kiválasztani a kívánt időtartamot és a felvételek gyakoriságát, a többit elvégzi a fényképezőgép. A beépített funkcióval ezután egyszerűen exportálhatja a filmet, amelyet megoszthat családjával és barátaival.

Engedje szabadjára kreativitását a WiFi® funkcióval


Rugalmas használatot biztosító bővíthetőség


A rendelkezésre álló objektívválaszték kritikus tényező az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő fényképezőgép-rendszer kiválasztásakor. A LUMIX G sorozat jelenleg 23 fantasztikus objektív választékát kínálja. Ezek között megtalálhatók a kiemelkedő LEICA DG objektívek, kiváló minőségű és hihetetlenül kompakt LUMIX G ‘X’ objektívjeink és további szabványos objektívek. Bárhová vezeti kreatív ösztöne, könnyen megtalálja a tökéletes objektívet.

Mallorca, Spanyolország (2015. május 18.) – A Panasonic ma mutatta be az új LUMIX DMC-G7 fényképezőgépét, a cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépekből (DSLM) álló modellsorozat legújabb tagját.

Az új fényképezőgép többek között lehetővé teszi a 4K felbontású videofelvételek készítését és új 4K Photo funkciót kínál. Ez pedig kiváló képminőséget, ugyanakkor a hagyományos tükörreflexes gépeknél eddig megszokottnál kompaktabb és praktikusabb kivitelt eredményez.

Wi-Fi-n keresztül könnyen csatlakoztatható mobil berendezésekhez


A LUMIX DMC-G7 gép Wi-Fi porttal rendelkezik, ami megkönnyíti a felvételek közösségi hálózatokon való megosztását, ugyanakkor tovább bővíti a fotózáshoz kapcsolódó kreativitás lehetőségeit. A fényképezőgép egyetlen gombnyomással csatlakoztatható okostelefonhoz vagy táblagéphez, a fotók vagy a videofelvételek tehát a Facebookra, egyéb közösségi hálózatokra illetve weboldalakra másodpercek alatt feltölthetők. Ugyanez vonatkozik a felvételek e-mailben történő továbbítására is. A mobil eszköz kijelzője pedig távirányítóként is használható – segítségével élességet, fényrekeszt, expozíciós időt, érzékenységet állíthatunk, de ugyanakkor a távexponáló funkcióját is betölti.

Néhány egyéb figyelemre méltó funkció:

 • Kompatibilis az új UHS-II SDXC memóriakártyákkal
 • A legrövidebb expozíciós idő 1/16000 mp
 • Feljavított kreatív panoráma (360 fokos) üzemmód
 • Külső mikrofon csatlakozó aljzat (3,5 mm)
 • Élesítéskor a felvétel egy részének kinagyítása
 • Csendes üzemmód
 • Digitális vízmérték
 • Fehéregyensúly bracketing
 • Kreatív effektusok (22 szűrő)
 • Time-lapse felvételkészítő és stop motion stílusú animációs rendszer
 • A fotózás és videofelvétel-készítés expozíciós módjainak alapskálája (programozási automatika, fényrekesz-prioritás, időprioritás, kézikönyv)
 • iA+ intelligens automata üzemmód fotózáshoz és videofelvételek készítéséhez
 • Mintaként 20 motívumot ismertető mód

A Panasonic digitális fényképezőgépe és 4K felbontású kamerája nyerte az EISA szövetség legjobb terméknek járó díját


Wiesbaden, Németország (2015. augusztus 15.) – A Panasonic a mai napon bejelentette, hogy a márka két modellje kapta meg a nemzetközileg elismert Európai Kép és Hang Szövetség (EISA) legjobb termékeknek járó díjait.

A "2015-2016-os szezon legjobb európai digitális fényképezőgépe" díjat a LUMIX DMC-G7/70 digitális fényképezőgép, a "2015-2016-os szezon legjobb európai digitális videokamerája" díjat pedig a Panasonic HC-WX970/979 nyerte. A szövetség mindkét esetben nagyra értékelte a Panasonic modellek digitális képi ábrázolás terén nyújtott kiemelkedő teljesítményét, valamint a cég folyamatos innováció érdekében tett erőfeszítését.

A 2015-2016 SZEZON LEGJOBB EURÓPAI DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉPE: Panasonic LUMIX DMC-G7/70


Nem is olyan régen a 4K felbontás még csak a profi filmesek kiváltsága volt. A LUMIX G7 azzal nyerte meg magának az EISA zsűrijét, hogy elérhetővé tette e szabványt a nagyközönség számára. Olyan felvételek készítésére alkalmas, amelyek hosszú évek múlva is lenyűgöző minőséget képviselnek majd, az egyes képkockák pedig önállóan, kiváló minőségű fényképként is felhasználhatók. Egyszóval a LUMIX DMC-G7/70 egyszer s mindenkorra megváltoztatja a fényképek világát.

A zsűri így indokolta, hogy miért a LUMIX DMC-G7/70 nyerte a „2015-2016-os szezon legjobb európai digitális videokamerája“ díjat: "A G7 egy a fényképezőgép és a kamera közötti kiváló hibrid modell, amelynek segítségével a felhasználók rendkívül kedvező áron készíthetik 4K felbontású videofelvételeiket." A gazdag funkcionális felszereltség egyebek között mikrofonbemenet, illetve focus peaking funkciót kínáló, azaz a tárgyak körvonalát kijelölő és kiemelő kijelzőt is találunk. A fényképezés szerelmesei sem lesznek azonban csalódottak - a fényképezőgép további előnyei közé tartozik a 4/3 méretű, 16 megapixel felbontású érzékelő, az OLED típusú és 2,36 millió képpontos elektronikus kereső, az ISO 100-25600 tartományban mozgó maximális (kibővített) érzékenység, a másodpercenként 8 képkocka készítésére alkalmas sorozatfelvétel funkció, valamint az akár 1/16000 mp expozíciós időt is kínáló csendes elektronikus zár. A kényelmes vezérlést a jobb kéz számára kialakított masszív fogás, két beállító tárcsa, valamint a kihajtható és elforgatható érintőképernyő biztosítja. A Panasonic G7/G70 kiváló választást jelent különösen az igényes amatőr videósok számára.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Panasonic DMC-G7 + 14-140mm fekete Panasonic DMC-G7 + 14-140mm fekete Panasonic DMC-G7 + 14-140mm fekete Panasonic DMC-G7 + 14-140mm fekete Panasonic DMC-G7 + 14-140mm fekete Panasonic DMC-G7 + 14-140mm fekete
GyártóPanasonic
Felbontás16 megapixel
Teljes pixelszám16,84 millió
MakróIgen
Objektív rögzítéseMicro Four Thirds csatlakozó
Zársebesség min.1/4000 mp
Zársebesség max.60 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaLive MOS
Érzékelő mérete4/3
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMicro HDMI
USB
Automata időzítőIgen
Sorozatfelvétel
Gyors sorozatMechanikus zár: H: 8 képkocka/s (AFS módban), 6 képkocka/s (AFC módban), M: 6 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)/Elektronikus zár: SH: 40 kép/s, H: 10 kép/s, M: 6 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)
Rögzíthető képek számaTöb mint 13 kép (adott sebesség mellett, RAW fájlok esetén)/Több mint 100 kép (ha nincsenek RAW fájlok)/(a memóriakártya típusától, az oldalaránytól, a képmérettől és a tömörítéstől függően)
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
TávkioldóVásárolható
ÁllványmenetIgen
Méret124,9 x 86,2 x 77,4 mm
Súly410 g
KiszerelésKit
Garancia24 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Panasonic DMC-GX80 + 12-32mm + 35-100mm fekete
 • - Teljes pixelszám: 16,84 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
279 890 Ft
MILC cserélhető objektíves
Panasonic DMC-GX80K + 12-32mm / F3.5-F5.6 fekete
 • - Teljes pixelszám: 16,84 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
194 990 Ft
MILC cserélhető objektíves
Panasonic DMC-GX80H + 14-140mm / F3.5-5.6 fekete
 • - Teljes pixelszám: 16,84 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
319 990 Ft

Akciós termékek


Objektív
Samyang 85mm T1.5 VDSLR MK2 (Sony E)
 • - Típus: Cine objektív
 • - Szerkezet: 7 csoport, 9 tag
143 910 Ft
MILC cserélhető objektíves
Nikon Z fc váz
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
362 900 Ft
MILC cserélhető objektíves
Nikon Z5 + 24-200mm f/4-6.3 kit
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
838 900 Ft
Kérem várjon!