Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Panasonic LUMIX DC-GH5L + Leica 12-60mm

Panasonic LUMIX DC-GH5L + Leica 12-60mm

Panasonic LUMIX DC-GH5L + Leica 12-60mm

Gyártói cikkszám: DC-GH5LEG-K

MILC cserélhető objektíves

graystargraystargraystargraystargraystar

- Mellékelt objektív: LEICA DG VARIO-ELMARIT 12–60 mm / F2,8–4,0 ASPH. / POWER O.I.S.
- Teljes pixelszám: 20,30 millió


758 990 Ft
nettó: 597 630 Ft

darabot Kosárba
1310

Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

LUMIX DC-GH5 digitális egyobjektíves tükör nélküli fényképezőgép


Steven Clarey extrémsport-fotós a LUMIX GH5 segítségével képes lépést tartani gyorsan mozgó témáival – az eredmények lélegzetelállítóak. Fedezze fel a lehetőségeket!

FOTÓ. VIDEÓ. Fedezze fel az új lehetőségeket.


A Digital Live MOS képérzékelő felülmúlhatatlan LUMIX-képminőséget biztosít. A világ elsőként 4K/60P videofelvétel támogatása profi munkákhoz. A 6K PHOTO módban biztosra mehet az egyébként bizonytalan sikerű fényképezési helyzetekben is. A LUMIX GH5 az álló- és mozgóképfelvétel új dimenziójának felfedezését kínálja.

*Egyobjektíves tükör nélküli digitális gépek között 2017. január 4-én.

Csepp-por-fagy álló, masszív kivitel


A LUMIX GH5 a terepen előforduló kemény igénybevételnek is ellenáll. Amellett, hogy −10 °C-ig fagyálló, az összes összeeresztés, tárcsa és gomb időjárásálló tömítésének köszönhetően csepp- és porálló is. Magnéziumötvözetből készült présöntött védőburkolatával a váz könnyű, mégis ellenálló – kompakt kivitele ellenére is igen masszív. Ezt a kamerát bárhová magával viheti.

3,68M képpontos, nagy OLED élőképes kereső


A különösen nagy felbontású, 3,68M képpontos OLED élőképes keresőn (LVF) minden jól látszik, így a képkivágás még közvetlen napsütésben is beállítható. Az erős, 0,76× nagyítás (35 mm-es egyenérték) jól láthatóvá teszi a részleteket, beállításokat és ikonokat, a 21 mm-es, hosszú szempozíciós távolság pedig a szemüveget viselők számára is ideális. A legfontosabb pedig, hogy az OLED LVF garantálja a szándéknak pontosan megfelelő képeket.

20,3 MP-es, képpontra pontos rögzítés


A LUMIX GH5 ellenállhatatlanul nagy teljesítményű Digital Live MOS érzékelőt tartalmaz, amely 20,3 megapixeles felbontásával a LUMIX G kamerák történetének legjobb képminőségét garantálja. Az alul áteresztő szűrőnek az érzékelőről való eltávolításával a minden korábbinál élesebb, nagy dinamikatartományú, műterméktől mentes képek magabiztosan rögzíthetők. A LUMIX GH5 olyan szépséget jelent, amelyet Ön hoz létre, valamint a Panasonic mérnökei.

A Venus Engine szépsége


A modern Digital Live MOS érzéskelő és a gyönyörű új Venus Engine 10 házassága a színeket és a természetes texturáltságot rendkívül élethűen adja vissza. A többpixeles luminenciagenerálás és az intelligens részletfeldolgozás intenzíven rögzíti a fény- és kontrasztviszonyokat. A sötéttől a világosig gazdag színeket létrehozó háromdimenziós színvezérlő és a nagy pontosságú, többszintű zajszűrő a képeket ragyogóvá teszi. Nagy ISO érzékenység beállításával készített videofelvételkor a felhasználót meglepi majd a megnövekedett dinamikatartomány.

Néha remeg a keze? Az elmosódás mindig kizárható


A gépet nehéz mindig tökéletesen kézben tartani. Az 5 tengelyes Dual I.S. képstabilizáló 2* szerencsére intelligensen kompenzálja a bemozdulást. Ez 5-ször megduplázott expozíciós időnek felel meg, vagyis 5 fokozattal lassabb záridő állítható be egészen a teleobjektívig. A LUMIX GH5 a váz és az objektív remegését széles látószögtől teleobjektívig** kiszűri. Fotózásnál és videózásnál egyaránt működik, még 4K felbontásnál is. Az 5 tengelyes váz I.S. bámulatosan korrigálja a kézremegést az összes típusú, tehát az O.I.S. nélküli objektívek esetén is.

* Az 5 tengelyes Dual I.S. 2 csak kompatibilis objektív felhelyezésekor működik. Frissíteni kell továbbá az objektív firmware-jét is.
**A CIPA szabvány alapján [vízszintes/függőleges billentés: fókuszálási távolság f = 50–140 mm (35 mm-es egyenérték f = 100–280 mm) H-FS14140 használatakor.]

A világ első* 4K 60p/50p folyamatos minőségű videója


A LUMIX GH5 a profi képrögzítés új minőségi szintjét képviseli, és precíziós, tökéletesen folyamatos minőségű 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840×2160 / MOV vagy MP4) videót képes készíteni. A gyorsabb képkockasebesség kiváló mozgáskompenzációt biztosít, a videoszerkesztőben pedig a részletgazdagság megőrzésével lassítható a felvétel. Tökéletesen kézben tartható a pásztázás, és az alacsonyabb képkockasebességnél látható redőnyhatás is enyhül.

Emellett nagy felbontású és tökéletes fókusztávolságú felvételek készíthetők, mivel a LUMIX GH5 pixel/pixel, érzékelőlevágás nélküli felvételre képes. A felvételi hossz korlátlan, így bármely beállításnál készíthetők 30 percnél hosszabb felvételek.

* Egyobjektíves tükör nélküli digitális gépek között 2017. január 4-én.

A világ első* 4:2:2 10 bites belső képrögzítése


A LUMIX GH5 forradalmi belső 4:2:2 10 bites 4K videorögzítést vezetett be. A 10 bites rendszer az ég vagy a naplemente finom színátmenetét a 8 bitesnél oly gyakori sávosodás nélkül képezi le. A kamerán belüli filmlétrehozás lehetősége új irányt mutat a gerilla-filmkészítésben, hiszen a 4:2:2 10 bites kép SD-kártyára rögzítésével egy időben az élő jel egy teljes méretű HDMI porton** keresztül csatlakoztatott külső monitorra vagy felvevőgépre is sugározható. A 4:2:2 10 bites képrögzítés több mint egymilliárd színével a profik számára pontos színvisszaadást és színátmenetet tesz lehetővé a 8 bitesnél négyszer több színezet mellett.
A szédületes, 400 Mbit/s-os (ALL-Intra) bitsebességű képrögzítés firmware-frissítés után érhető el***.

* Csereszabatos objektívrendszerű kameráknál 2017. január 4-én.
** 4K 4:2:2 10 bites 60p/50p videó csak kimeneten.
*** 2017 nyarától kapható.

Ultragyors mozgásérzékelő és fókusz


A Panasonic folyamatosan fejlődő, innovatív DFD (Depth From Defocus) technológiája még a korábbinál is jobb lett. A DFD segítségével a LUMIX GH5 két kép mélységélességi értékeinek rendkívül gyors összehasonlításával kiszámítja a fókuszmozgást. Az autofókusz és a 480 kép/s maximális olvasási sebesség együttesével a LUMIX GH5 ultragyors, akár 0,05 s-os* autofókuszra és 9 kép/s sorozatfelvételre képes AFC esetén (* 12 kép/s sorozatfelvételre AFS esetén). A most először alkalmazott mozgásérzékelő pontosan követi a gyorsan mozgó tárgyakat, és folyamatos minőségű 4K PHOTO/VIDEO és 6K PHOTO rögzítését teszi lehetővé.

** AFS módban, a széles látószögű végállásnál, H-ES12060 típussal (CIPA).

A 6K/4K sorozattal mindig megvan a pillanat


A korlátlan hosszúságú sorozatfelvételből utólag kiválaszthatók éppen a kívánt kockák. Az új 6K PHOTO* módban 30 kép/s mellett rögzíthetők a tökéletes pillanatok káprázatos, mintegy 18 megapixeles felbontásban. Az ultragyors 4K PHOTO mód 60 kép/s mellett olyan gyors mozgást is kimerevít, amelyet hagyományos kamerával lehetetlen volna. A LUMIX GH5 tényleg garantáltan megragadja a pillanatot.

* A 6K PHOTO olyan nagy sebességű sorozatfelvétel, amely az állóképet egy 4:3 vagy 3:2 videofelvételből vágja ki a 6K kép kb. 18 megapixeles (mintegy 6000×3000 effektív pixelszámú) képéből.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Panasonic LUMIX DC-GH5L + Leica 12-60mm Panasonic LUMIX DC-GH5L + Leica 12-60mm Panasonic LUMIX DC-GH5L + Leica 12-60mm Panasonic LUMIX DC-GH5L + Leica 12-60mm
Mellékelt objektívLEICA DG VARIO-ELMARIT 12–60 mm / F2,8–4,0 ASPH. / POWER O.I.S.
GyártóPanasonic
Felbontás21,77 megapixel
Teljes pixelszám20,30 millió
Objektív rögzítéseMicro Four Thirds csatlakozó
Zársebesség min.1/8000 mp
Zársebesség max.60 mp
LCD méret3,15 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaLive MOS
Érzékelő mérete4/3
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóHDMI
USB 3.1 Gen1 Type-C
Automata időzítőIgen
Sorozatfelvétel.Gyors sorozat
[Mechanikus zár] AFS/MF: H: 12 kép/s, M: 7 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)/[Mechanikus zár] AFC/AFC: H: 9 kép/s, M: 7 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)/[Elektronikus zár] AFS/MF: H: 12 kép/s, M: 7 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)/[Elektronikus zár] AFC/AFC: H: 9 kép/s, M: 7 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)
.Rögzíthető képek száma
Jellemzően több mint 60 kép (adott sebesség mellett, RAW fájlok esetén)/Jellemzően több mint 600 kép (ha nincsenek RAW fájlok)/(a memóriakártya méretétől, az akkumulátor töltöttségétől, a képmérettől és a tömörítéstől függően)
Video rögzítésIgen
3D felvételNincs
Wi-fiNem
Méret138,5×98,1×87,4 mm
Súly725 g
KiszerelésKit
Garancia24 hónap saját
Csepp, por és ütésállóIgen
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Panasonic LUMIX DC-GH5 váz
 • - Teljes pixelszám: 20,30 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Igen
526 900 Ft
MILC cserélhető objektíves
Panasonic DMC-GX80H + 14-140mm / F3.5-5.6 fekete
 • - Teljes pixelszám: 16,84 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
339 990 Ft
MILC cserélhető objektíves
Panasonic DMC-GX80K + 12-32mm / F3.5-F5.6 fekete
 • - Teljes pixelszám: 16,84 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
203 990 Ft

Akciós termékek


Objektív
Sony FE 24mm F1.4 GM
 • - Típus: Fix-objektív
 • - Szerkezet: 10 csoport, 13 tag
524 890 Ft
Fotós válltáska
Canon CB-MS12 futártáska
 • - Típus: Fotós válltáska
 • - Anyag: Poliuretán, Vászon
26 853 Ft
Objektív
Sony 16-55mm f2.8 zoom objektív
 • - Típus: Zoom-objektív
 • - Szerkezet: csoport, tag
584 001 Ft
Kérem várjon!