Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Számítástechnika / Mobiltelefon / Samsung Galaxy Z Fold 2 Dual SIM misztikus fekete

Samsung Galaxy Z Fold 2 Dual SIM misztikus fekete

Samsung Galaxy Z Fold 2 Dual SIM misztikus fekete

Gyártói cikkszám: SM-F916BZKAXEH

Mobiltelefon

graystargraystargraystargraystargraystar

- Kijelző méret: 6,23 "
- Kijelző felbontás: 1768 x 2208 pixel
- Kamera felbontása hátul: 12 + 12 + 12 megapixel


696 900 Ft
nettó: 548 740 Ft

darabot Kosárba
1044

Megrendelés esetén várhatóan 4 munkanap múlva átvehető

A Samsung bemutatja a kihajtható kategória meghatározó készülékét, az új Samsung Galaxy Z Fold2 okostelefont. A kifinomult megoldásokkal és egyedi innovációkkal érkező okostelefon megújult kihajtható élményt kínál a legújabb csúcstechnológát kereső felhasználóknak. A nagyobb Fedlapi kijelzővel és a hatalmas Főképernyővel rendelkező Z Fold2 az egyedülálló kialakításnak és az intuitív funkcióknak köszönhetően sokoldalúan használható a legtöbb helyzetben.


Újragondolt dizájn


A Galaxy Z Fold2 esetében a merész formavilág továbbfejlesztett mérnöki megoldásokkal párosul, így a felhasználók nap mint nap biztonsággal használhatják az eszközt.

 • Magával ragadó tartalom a teljes képernyőn – A 6,2 colos Infinity-O kijelzős Fedlapi kijelző[1] teljes értékű felületként használható, így a felhasználók ellenőrizhetik az e-mailjeiket, használhatják a navigációt vagy akár rövidebb videókat is megnézhetnek anélkül, hogy kihajtanák a készüléket. A kihajtva 7,6 colos Főképernyőn a minimálisra csökkentett káváknak, a kijelzőbe belesimuló Előlapi kamerának és a 120 Hz adaptív frissítési rátának köszönhetően különleges élményt jelent a különböző tartalmak közötti böngészés vagy a játék. A kihajtható élményt a Galaxy eszközökön elérhető legjobb dinamikus hangzás teszi teljessé, amely továbbfejlesztett sztereó effektekkel és a dual hangszóróknak köszönhetően tiszta hanggal teszi különlegessé a zenehallgatást.

 • Mesteri tervezés és időtálló kialakítás – A Galaxy Z Fold2 keskeny kialakítással és kifinomult részletekkel érkezik, amelyek egyedi, prémium megjelenést biztosítanak a készüléknek. A Főképernyőn alkalmazott Ultravékony üveg (UTG) letisztult megoldásokat tesz elérhetővé és kellemesebb tapintású felületet eredményez. A formatervezés központi megoldása a Rejtett zsanér, amely tökéletesen illeszkedik a készülékházba, a CAM mechanizmusnak köszönhetően pedig stabilan tartja az eszközt[2], így teljesen új megoldásokat tesz lehetővé Hajlított módban. A Galaxy Z Fold2 a Galaxy Z Flip-ben bemutatott seprű technológiával érkezik, amely eltávolítja a port és az apró részecskéket a készülékház és a zsanér közül. A Samsung harmadik generációs, innovatív fejlesztéseinek köszönhetően a Z Fold2 esetében a mechanizmus a korábbinál jóval kisebb helyen fér el, miközben nagyobb védelmet nyújt a készüléknek. A Galaxy Z Fold2 Rejtett zsanérja teljesen új vágási technológiával, módosított rost elrendezéssel és sűrűséggel készül.

[1] A kijelzőt átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt ennél kisebb.

[2] A Galaxy Z Fold2 képes szabadon állni 75 és 115 fokos szögek között; ennél nagyobb szögben kihajtva is használható lehet a környezettől és a használat körülményeitől függően.

Pontos rögzítés és lejátszás


Az innovatív formavilág és az egyedülálló kialakítás egészen egyedi mobilélményt tesz lehetővé. A Galaxy Z Fold2 Hajlított módja[1] az Alkalmazásfolytonossággal[2] együtt sokoldalú használatot biztosít a Fedlapi és a Főképernyőn egyaránt. A szoftveres megoldásokkal a felhasználók többféle egyedi tartalmat is létrehozhatnak vagy fogyaszthatnak, legyen a telefon kihajtott vagy csukott állapotban.

 • Egy sokoldalú, hatékony csúcskészülék – Hajlított módban minden eddiginél egyszerűbb a különböző tartalmak rögzítése és azok valós idejű visszanézése. A Rögzítés nézet móddal[3] a felhasználóknak ehhez a Kamera alkalmazást sem kell elhagyniuk. A Főképernyő alsó felén megjelenik az elkészült fotó vagy videó, vagy a legutóbbi öt felvétel, a felső részen pedig az éppen rögzített anyag előnézete látható. Az Automatikus keretezés[4] funkcióval a felhasználók még kreatívabb tartalmakat készíthetnek. Legyen szó akár a legújabb táncos kihívásról vagy egy főzővideóról, a Galaxy Z Fold2 segítségével ezek állvány nélkül rögzíthetők, a készülék pedig fókuszban tartja a szereplőket, akkor is, ha mozognak.   

 • Támogatja a kreativitást – A tartalomgyártás új szintre lép a Z Fold2-vel, amely képes akár a fotós és a modell látásmódját is figyelembe venni a felvétel készítésekor. A Főképernyő és a Fedlapi kijelző egyszerre is használható a Duál előnézet funkcióval, így mindkét fél láthatja, milyen lesz a kész fotó. A Z Fold2 hajlékonyságának köszönhetően kiemelkedő minőségű szelfik is készíthetők a Hátlapi kamerákkal, miközben a Fedlapi kijelzőn beállítható a kompozíció, akár egy tükörrel.    

 • Kiemelkedő kamerafunkciók –A Galaxy Z Fold2 kamerája egy csúcskészülékhez méltó minőséget és kezelhetőséget képvisel. A Professzionális videó mód[5], az Okos Felvétel[6], a Világos éjjeli mód[7] és az Éjszakai mód funkciókkal a Galaxy Z Fold2 lenyűgöző minőségben örökíti meg a fontos pillanatokat.

[1] A Hajlított mód-kompatibilitás a beépített Samsung alkalmazásoknál (Kamera, Galéria, Videóhívás, Videó lejátszó, Óra, Naptár) és harmadik féltől származó alkalmazásoknál érhető el, mint például a YouTube vagy a Google Duo. A közeljövőben pedig további beépített és harmadik féltől származó alkalmazások számára is elérhető lesz.

[2] Az Alkalmazás folytonosság a támogatott alkalmazásokkal használható. A támogatott alkalmazások köre folyamatosan bővül harmadik féltől származó applikációkkal.

[3] A Rögzítés nézet mód teljesen kihajtott állapotban is használható. A használat a kamera felület jobb felső részén található Rögzítés Nézet Mód gombbal lehetséges.

[4] 3 vagy több ember észlelése esetén a rendszer kizoomol. Az Előlapi (széleslátószögű) és Hátlapi (ultraszéles-látószögű) kamerák is elérhetők. A maximális távolság megközelítőleg 1,5-2,5 méter. A gépi tanulásra épülő algoritmus emberi arc érzékelése alapján követi a mozgást.

[5] A Galaxy Z Fold2 nem támogatja a 8K videórögzítést (maximum 4K érhető el).

[6] Az Okos felvétel 15 egymásodperces időtartam alatt készít videókat és képeket.

[7] Csak a széleslátószögű Hátlapi kamerán érhető el.

A lehető legjobb teljesítmény minden pillanatban


A Galaxy Z Fold2 az új, magától értetődő vezérlési lehetőségeknek köszönhetően újgenerációs hatékonyságot biztosít, fejlett multitasking funkciókkal. Galaxy Z Fold2 táblagép méretű Főképernyőjével, amely remekül illeszkedik a mindennapos munkavégzéshez, a felhasználók még többet hozhatnak ki napjukból.

 • Kiemelkedő hatékonyság – A fejlett Többablakos móddal[1] egyszerűbben és rugalmasabban kezelhető a képernyő elrendezése. Ugyanabból az alkalmazásból egyszerre több fájl nyitható meg, amelyek akár egymás mellett, egy időben is megtekinthetők, így a produktivitás tovább növelhető[2]. A továbbfejlesztett Többablakos tálcáról egyszerre több applikáció is megnyitható az Alkalmazáspár és az Edge Panel integrációjával, így azok kényelmesen használhatók párhuzamosan. A drag and drop[3] funkcióval azonnal áthelyezhetők a szövegek, képek és egyéb dokumentumok egyik alkalmazásból a másikba. Az alkalmazásokon belül könnyedén készíthető képernyőfelvétel is, amely azonnal, zökkenőmentesen átvihető egy másik felületre az Osztott képernyős rögzítéssel.

 • Optimalizált alkalmazásinterakciók a munkafolyamat támogatásához – A Főképernyőn a felhasználók kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb felhasználói felületet, amely illeszkedik az egyedi igényekhez. A Beállítások között[4] gyorsan és egyszerűen változtathatók az elrendezések a nagyképernyős és a hagyományos okostelefonos kiosztás között. 

 • Optimalizált alkalmazásmegjelenítés – A felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a mindennapi élet apró pillanataiból a kedvenc alkalmazásaik megújult megjelenésével, legyen az a Gmail, a YouTube vagy a Spotify. A Főképernyőn megjelenő Microsoft 365 Office alkalmazások a táblagépekhez hasonló élményt nyújtanak. A Microsoft Outlook programban rejlő lehetőségeket kihasználva a beérkezett üzenetek a bal oldalon, az aktuális beszélgetésekkel együtt egyszerre tekinthetőek meg. Professzionális Word dokumentumok, Excel táblák vagy PowerPoint bemutatók készíthetők a PC-szintű eszköztárak segítségével. 

Stratégiai együttműködések a kiemelkedő Galaxy teljesítményért


A Samsung a nyitott és együttműködésen alapuló partneri kapcsolatokban hisz. A Google-lel fennálló hosszú távú együttműködésének köszönhetően a Samsung páratlan kihajtható élményt hozhatott létre. Ezzel a partnerséggel a Samsung elősegítette a kihajtható felhasználói élmény további fejlesztését, hogy megalkothassa a tökéletes Z Fold formavilágot. A Microsofttal való partneri kapcsolat lehetővé tette, hogy a Galaxy Z Fold2 fejlett hardverének és a hatalmas képernyőnek köszönhetően a felhasználók hatékonyabbak legyenek a vállalat mobilos ökoszisztémájában, mint korábban bármikor.

A Galaxy Z Fold2-vel a felhasználók a teljeskörű 5G kompatibilitásnak[5] köszönhetően ultragyors 5G sebességet érhetnek el, a 4500 mAh kapacitású Intelligens akkumulátor[6] és a Szupergyors töltés[7] pedig abban segít, hogy több feladatot fejezhessenek be anélkül, hogy aggódni kellene az akkumulátor élettartama miatt. A Galaxy Z Fold2 a Samsung DeX vezeték nélküli kapcsolatával[8] a kábelek káosza nélkül kínál hatékony munkavégzést, míg az UWB (ultra szélessávú) [9] technológia integrációjával gyorsan és egyszerűen megoszthatók a fájlok, a fényképek vagy a videók a Közeli Megosztás[10] funkció használatával.

Galaxy Z Premier Szolgáltatás


A Galaxy Z Fold2 hozzáférést biztosít a Galaxy Premier Szolgáltatáshoz. A folyamatosan rendelkezésre álló ügyfélszolgálatot a Samsung termékszakértői csapata vezeti[11]. A felhasználók könnyen egyeztethetnek a szakértőkkel, valamint a szolgáltatáson keresztül felfedezhetik a Galaxy Z Fold2 által biztosított egyedülálló élményeket. A Galaxy Z Fold2 tulajdonosok a vásárlástól számított 1 éven belül kedvezményes kijelzőcserére jogosultak a Galaxy Premier Szolgáltatás keretében[12]. A Galaxy Z Fold2 felhasználók hosszú ideig élvezhetik az elérhető legjobb mobilos élményeket a három generáción keresztül biztosított Android OS frissítéseknek köszönhetően[13].

[1] A Többablakos mód a Fedlapi kijelzőn is használható, két ablakkal, vízszintesen elválasztva. A Többablakos mód csak a kiválasztott alkalmazásokkal kompatibilis, a támogatott

[2] Jelenleg elérhető három előre telepített alkalmazással, beleértve a Samsung Notes, Internet, Myfiles és az Office applikációk a Microsoft 365-ban. (Jelenleg csak a különböző funkciók között érhető el).

[3] A drag and drop funckió a kijelölt applikációkkal érhető el, beleértve az előre telepített Samsung alkalmazásokat, mint a Galéria, Internet, Üzenetek, Myfiles, Samsung Notes és egyes harmadik féltől származó alkalmazásokat, mint az Office alkalmazások a Microsoft 365-ben, a Microsoft OneDrive, a Microsoft Outlook, a Gmail, a Chrome és a Google Maps.

[4] Elérhető 11 előretelepített Samsung applikációval, beleértve az Üzenetek, Kontaktok, Telefon, Myfiles, Internet, Naptár, Óra, Videóhívás, Emlékeztető, Számológép, AR Zóna, valamint Google alkalmazások, mint a YouTube, a Gmail, a Google Maps, és a Microsoft alkalmazások, beleértve a Microsoft Outlook és más harmadik féltől származó applikációk, mint például a Spotify.

[5] Az 5G sebesség változó lehet, és optimális hálózati kapcsolatot igényel (a tényezők közé tartozik a frekvencia, a sávszélesség, a torlódás); az elérhetőség a szolgáltatótól és felhasználói környezettől függően változhat.

[6] Átlagos felhasználói szokások esetében. Az akkumulátort a független Strategy Analytics vizsgálta az USA-ban és az Egyesült Királyságban 2020 júliusában az SM-N980, SM-N981, SM-N985 és SM-N986 előzetes verziók esetében, LTE és 5G Sub6 hálózatokon (nem tesztelték 5G mmWave hálózaton). Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól, a hívások számától és egyéb tényezőktől függően változhat.

[7] A Szupergyors töltés a mellékelt töltő és kábel használata esetén elérhető.

[8] A Samsung DeX vezeték nélkül a képernyő tükrözést támogató okos TV-ken használható. A Samsung DeX a 2019 után megjelent Samsung Smart TV-ken nyújtja a legjobb felhasználói élményt.

[9] Az UWB funkció elérhetősége országtól és jogszabályoktól függően változhat.

[10] A Közeli megosztás elérhetősége országtól és szolgáltatótól függően változhat.

[11] A Galaxy Premier Szolgáltatásról részletes információ a samsung.com oldalon érhető el.

[12] A szolgáltatás regisztrációt igényelhet. A lefedettség és az elérhetőség országtól függően változhat. Teljes információ a Galaxy Premier Szolgáltatásról a samsung.com oldalon érhető el.

[13] Az Android frissítések elérhetősége országtól és készüléktől függően változhat. A frissítések időzítése az adott verzió összetettségétől, a modelltől és országtól függően változhat.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Samsung Galaxy Z Fold 2 Dual SIM misztikus fekete Samsung Galaxy Z Fold 2 Dual SIM misztikus fekete Samsung Galaxy Z Fold 2 Dual SIM misztikus fekete
GyártóSamsung
Processzor típusaQualcomm SM8250 Snapdragon 865 5G+ (7 nm+) Octa-core (1x3.09 GHz Kryo 585 & 3x2.42 GHz Kryo 585 & 4x1.8 GHz Kryo 585)
Memória12288 MB
Tárhely256 GB
Kijelző méret6,23 "
Kijelző felbontás1768 x 2208 pixel
Pixelsűrűség373 ppi
Panel típusaSuper AMOLED
Kamera felbontása hátul12 + 12 + 12 megapixel
Kamera felbontása elöl10 megapixel
Vaku hátulIgen
Vaku elölNem
AutofókuszIgen
HelymeghatározásA-GPS
BeiDou (BDS)
Galileo
GLONASS
GPS
ÉrzékelőkBarométer
Giroszkóp
Gyorsulásmérő
Közelségérzékelő
Magnetométer (digitális iránytű)
Ujjlenyomat-olvasó
3GIgen
4G LTEIgen
5GIgen
Wi-FiIgen
BluetoothIgen
NFC-támogatásIgen
Akkumulátor4500 mAh
Vezeték nélküli töltésIgen
CsatlakozóUSB Type-C
Méret159.2 x 68 x 16.8 mm
Súly282 g
GaranciaGarancialeveles 2 év
Termék színeFekete
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Mobiltelefon
Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Fekete
 • - Kijelző méret: 7.6 "
 • - Kijelző felbontás: 1768 x 2208 pixel
698 900 Ft
Mobiltelefon
Samsung Galaxy S20 FE v2 Dual SIM fehér
 • - Kijelző méret: 6.5 "
 • - Kijelző felbontás: 2400 x 1080 pixel
176 650 Ft
Mobiltelefon
Oneplus 9 Pro 8GB 128GB Dual SIM Fekete
 • - Kijelző méret: 6.7 "
 • - Kijelző felbontás: 3216 x 1440 pixel
338 249 Ft
Kérem várjon!