Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Sony α6100 16-50mm fekete kit

Sony α6100 16-50mm fekete kit

Sony α6100 16-50mm fekete kit

Gyártói cikkszám: ILCE6100LB.CEC

MILC cserélhető objektíves

graystargraystargraystargraystargraystar

- Teljes pixelszám: 25,0 millió


298 900 Ft
nettó: 235 354 Ft

Ez a termék nem rendelhető!
650

Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

Páratlan teljesítményű AF a lélegzetelállító felvételekért

Az innovatív technológiák kombinációja által lehetővé tett gyors és pontos automata fókusz elképesztő részletességgel örökíti meg a tovatűnő pillanatokat. Az összesen 425 fázisérzékeléses AF-pont és a kontrasztérzékeléses AF együtt egy rendkívül figyelemre méltó 0,02 mp-es rögzítési sebességet eredményez, a nagy jelsűrűségű AF-követési technológia pedig megbízhatóan leköveti még a szabálytalanul mozgó témákat is.

Valós idejű követés gondoskodik arról, hogy folyamatosan fókuszban maradjon a kiszemelt téma

A gyorsan mozgó témák követése során a fényképezőgép automata mozgáskövetője egy mesterséges intelligencián (MI) alapuló témafelismerési algoritmust használ, amely a színekre, mintákra (fényerő), a téma távolságára (mélység) és az arccal/szemmel kapcsolatos információkra támaszkodva ismeri fel az alanyt, és tartja rajta a fókuszt.

Megbízható valós idejű Eye AF a jobb portrékhoz

A zárgomb félig megnyomásakor a fényképezőgép valós idejű Eye AF rendszere észleli a fotóalanyok szemét, és automatikusan ahhoz igazítja a fókuszt, sőt, tetszés szerint előnyben részesíti a fotóalany bal vagy jobb szemét. Az AF-C aktiválásakor a rendszer fenntartja a stabil fókuszt akkor is, ha az arc félig rejtve vagy háttérvilágítva van, illetve ha a fotóalany lefelé néz.

Valós idejű Eye AF állatokhoz

A valós idejű Eye AF funkció témafelismerő technológiája mostantól nem csupán embereknél, hanem állatoknál is alkalmazható. Aktiválás esetén gyorsan, precízen és automatikusan észleli és követi az állatok szemét, így még jobb felvételek készíthetők a házi kedvencekről és a vadon élő állatokról egyaránt.

Nagy sebességű sorozatfelvétel-készítés AF/AE-követéssel

A gyors mozgások minden pillanata rögzíthető sorozatfelvétel módban akár 11 képkocka/mp sebességgel vagy 8 képkocka/mp sebességgel csendes zár módban, akár 77 képkockával. A megjelenítési késleltetés minimálisra lett csökkentve, így még előnézet módban is akár 8 képkocka/mp sebességgel lehet pontosan rögzíteni. A sorozatfelvétellel készült képeket kényelmesen, csoportosan lehet megjeleníteni lejátszás módban.

Pontos automata fókusz gyenge megvilágításnál is

A kiemelten pontos automata fókusz már sötétben is lehetséges a fényképezőgép kifinomult AF-algoritmusának köszönhetően. A nagyfokú AF-érzékenység azt jelenti, hogy megbízható AF-S automata fókusz áll rendelkezésre egészen EV -2 értékig.

Sokoldalú érintéses üzemeltetés

A kamera LCD-panelje támogatja az intuitív érintésvezérlést, ilyen például az Érintőpanel (a fókuszpont zökkenőmentes áthelyezéséhez), az Érintésalapú fókuszálás (a fókuszpont beállításához), az Érintéses zárkioldás (a zár kioldásához) és az Érintésalapú követés (a valós idejű AF aktiválásához).

Fókusznagyító a finomabb fókuszbeállításhoz MF/AF üzemmódban

Ha kifejezetten precíz automata fókuszra van szüksége, például makrófotók készítésekor, nagyított nézetben megjelenítheti a területet, amelyre fókuszálni szeretne. Végül pedig az érintőképernyőn vagy a fókuszpont-kiválasztóval pontosan beállíthatja a fókuszpontot.

Könnyű manuális fókuszbeállítás jól látható csúcsértékekkel

Manuális fókuszbeállítás használatakor a fényképezőgép színkiemeléssel jelöli a teljes képterület legélesebb fókuszban lévő részét. A nagy kontrasztú csúcsérték-színek tekintetében választani lehet a kék, a vörös, a sárga és a fehér között, annak érdekében, hogy javítsunk a legélesebb területek láthatóságán a portrék és makrófotók készítéséhez szükséges aprólékos élességállítás során.

Egy innovatív képfeldolgozó rendszer

A fényképezőgép APS-C méretű, 24,2 megapixeles Exmor CMOS-érzékelője nagy érzékenységi tartományt és rendkívül alacsony zajszintet biztosít. A legújabb generációs BIONZ X képfeldolgozó processzorral együtt használva gyönyörű, nagy felbontású képek készíthetők, amelyeknek képtisztasága és textúra-visszaadása is kiváló.

Lenyűgöző képminőség, alacsony zajszint és széles ISO-tartomány

A fényképezőgép széles tartományú, ISO 100 és 32000 közötti érzékenysége akár 51200-ra is kiterjeszthető a fotókhoz. Ha nagyfokú érzékenységgel készít felvételeket gyenge fényviszonyok között, a rendkívül alacsony zajszintnek köszönhetően akkor is kiváló minőségű képeket rögzíthet. A zajcsökkentést és az élesség-feldolgozást szelektíven alkalmazva a képkockán belül, az Adott területre alkalmazott zajcsökkentés funkció és a Részletvisszaadási technológia segít a legfinomabb részletekig visszaadni a téma textúráját és az árnyékokat.

Élethű bőrtónusok

A bőrtónuskezelő funkció a legújabb, széles körben elismert, full frame fényképezőgépeinkből származik, és képes megörökíteni az emberi bőrtónusok természetes szépségét, és segít a lehető legelőnyösebb portrék elkészítésében.

Kreatív stílus és Képhatás

A fényképezőgép Kreatív stílus funkciójával olyan beállításokat adhat meg, mint az „Élénk” vagy a „Portré”, így egyedi stílust kölcsönözhet a fotóinak, továbbá finomhangolhatja a képek expozícióját, kontrasztját, színtelítettségét és élességét. A Képhatás funkció olyan effektusokat kínál, mint a „Részleges szín” és a „Miniatűr”, melyekkel bemutathatja kreativitását a felvételeken.

14 bites RAW-kimenet gazdag tónusátmenetekkel

A valódi 14 bites RAW-képeket csúcsteljesítményű LSI és a BIONZ X képfeldolgozó processzor biztosítja. A legegyenletesebb, legtermészetesebb tónusátmenetek megőrzéséhez az összes feldolgozás 16 biten történik, így elkerülve, hogy szaggatás vagy feldolgozási hiba kerüljön a végső 14 bites RAW-képkimenetbe. [1] Képérzékelő [2] Új fejlesztésű, nagy sebességű „front-end” LSI [3], 16 bites képfeldolgozás

4K videofelvétel nagy bitsebességű XAVC S formátumban

A szuper 35 mm-es formátum és a teljes képpontkiolvasással rendelkező, pixel binning (képponttöltés-összegzés) nélküli 4K videofelvétel-készítés lehetővé teszi a közel 2,4-szeres túlmintavételezést, amely a 4K-hoz szükséges képadatokat biztosítja (QFHD: 3840 × 2160). A 6K-val egyenértékű felbontásról redukált videofelvételek még valósághűbbek lesznek, és még nagyobb mélységgel rendelkeznek. A nagy bitsebességű (4K 30p/24p esetén akár 100 Mb/s) XAVC S videokodek professzionális minőségű képeket biztosít fogyasztóbarát formátumban.

Stabil, precíz AF-követés a jobb minőségű filmekért

A Fast Hybrid AF nagy sebességű, pontos és kiváló követési teljesítményt nyújt, hogy megfeleljen a 4K-videók automata fókusszal kapcsolatos szigorú követelményeinek. Az AF-követés érzékenységégét a stabil fókusznak és az érzékeny újrafókuszálásnak megfelelően is beállíthatja a látvány természetétől függően, az Érintésalapú követés funkcióval pedig az LCD kijelzőt megérintve indíthatja el a mozgó téma követését.

Lassított és gyorsított, valamint nagy sebességű 120 képkocka/mp-es felvételkészítés

Lassított (akár 5x) és gyorsított (akár 60x) videofelvételre van lehetőség a fényképezőgépen belül akár Full HD-felbontással úgy, hogy nincs szükség utómunkálatokra. Emellett nagy bitsebességű (akár 100 Mb/s) és nagy képkockasebességű (akár 120p) Full HD felvételekkel az utófeldolgozás során létrehozhatók alacsony sebességű filmek.

Kifinomult funkciók a kiváló minőségű filmkészítéshez

Az α6100 készen áll a videográfiai munkafolyamatokra, tiszta HDMI-kimenettel, változó képkockasebességgel és segédrögzítéssel. Emellett számos funkció gondoskodik a videofelvétel pontosságának javításáról; ilyenek például a képen megjelenített jelölők és segédrácsok, a zebra expozíció mérése, illetve az ISO-értékek az ISO Auto funkcióval történő rögzítéskor. Szintén könnyen lehet állóképeket kiragadni közvetlenül a filmekből lejátszás módban.

Kiváló minőségű mikrofon- és audiobemenet támogatása

Külső mikrofon csatlakoztatható közvetlenül a fényképezőgép mikrofon jack aljzatán keresztül, ráadásul vezetékes és 48 V-os fantombemenet is lehetséges a külön megvásárolható XLR adapterkészlettel. Ez lehetővé teszi a csúcstechnológiájú mikrofonok széles választékának csatlakoztatását a videofelvételekhez rögzített jobb minőségű hanghoz.

Időszakos képkészítés a szakaszos állóképrögzítésű videók készítéséhez

Lehetőség van a fényképezőgépen szakaszos felvételkészítésre, 1 és 60 másodperc közötti intervallum megadásával, az elkészült fotókból pedig számítógéppel time-lapse (idősűrítéses) film szerkeszthető. A változó sebességű egyszerű előnézeti funkciót használva a fényképezőgépen is megnézheti a képeket, és láthatja, milyen lesz az elkészült film.

180°-ban dönthető LCD kijelző

A 3.0 típusú LCD monitor 921 ezer képpontos felbontásának köszönhetően tisztán jeleníti meg a rögzíteni kívánt témát. Kialakítása révén akár 180°-ban felfelé, illetve 74°-ban lefelé dönthető, így könnyen keretbe foglalhatók vele vlogok és szelfik, illetve egyszerűen készíthetők felvételek alacsonyabbés magasabb szögből is.

A közösségi médiához ideális, négyzetes képarány

A 3:2 és a 16:9 (szélesség–magasság) képarány mellett 1:1 képarány is válaszható, amely ideális a képek közösségimédia-platformokon való megosztásához. Ez azt jelenti, hogy rögzítés után többé nem kell manuálisan körbevágnia a képeket a közzétételhez.

Egyedi funkciók a zökkenőmentes használatért

A fényképezőgép gombjai és vezérlői közül akár nyolchoz is lehet egyénileg társítani a 89 felvételkészítési és visszajátszási funkció bármelyikét. A Saját menü funkció 30 menüelem rugalmas hozzárendelését teszi lehetővé, az egyéni beállítások képernyője pedig segít mindent nyomon követni. A menüképernyőn egyetlen gombnyomással elérhetők a menüelemekhez tartozó súgók.

Fotók osztályozása és törlés elleni védelem

Lejátszás módban osztályozhatók a fotók, és törlés elleni védelemmel lehet ellátni őket. Mindkét funkciót előzetesen társított, egyedi gombbal lehet elérni.

A fehéregyensúly-beállítások egyszerű szabályozhatósága

A fehéregyensúly egyéni beállítása egyszerűen megadható, kiválaszthatja az AWB elsőbbségi beállítást, ha izzólámpák fényénél szeretne dolgozni – választhatja a melegebb színeket adó Hangulat prioritást vagy a Fehér prioritást a tisztább fehér színekért.

Sokoldalú vakufunkciók

A kompatibilis vezeték nélküli vakukkal való fényképezéskor kiválasztható a hátsó redőnyre történő szinkronizálás és a lassú szinkronizálás, bővítve a fényképezőgép által kínált kreatív megvilágítási lehetőségek tárházát.

Egyérintéses távvezérlés, Egyérintéses megosztás, helyadatok csatolása

Az Egyérintéses távvezérlés funkciónak köszönhetően mobilkészülékét használhatja képkeresőként és távvezérlőként. Az Egyérintéses megosztással átviheti a fotókat és a videókat mobilkészülékére a közösségimédia-platformokon való megosztáshoz. A fényképezőgép a mobiltelefon helyzetére vonatkozó adatokat is használhatja Bluetooth® kapcsolattal, így geolokációs bélyeggel tudja ellátni a képeket. (Ezek a mobilkészülék-funkciók a Sony Imaging Edge Mobile alkalmazáson keresztül érhetők el.)

Imaging Edge asztali alkalmazások

Gyakorolja a fényképezést magasabb szinten az Imaging Edge asztali alkalmazások segítségével. A „Remote” segítségével élőben vezérelheti és követheti a fotózást a számítógépe képernyőjén; a „Viewer” segítségével pillanatok alatt megtekintheti, értékelheti és kiválaszthatja nagy képtárak fényképeit; az „Edit” segítségével pedig a RAW-adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet Sony RAW-fájljaiból, és kezelje hatékonyabban felvételeit.
Bővebben

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony α6100 16-50mm fekete kit Sony α6100 16-50mm fekete kit Sony α6100 16-50mm fekete kit Sony α6100 16-50mm fekete kit
GyártóSony
Felbontás24,2 megapixel
Teljes pixelszám25,0 millió
Objektív rögzítéseSony E bajonett
Zársebesség min.1/4000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3 "
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaAPS-C Exmor CMOS érzékelő
Érzékelő méreteAPS-C
Beépített vakuIgen
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMicro HDMI
Micro USB
Automata időzítőIgen
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
MéretKb. 120,0 x 66,9 x 59,4 mm
Súly396 g
KiszerelésKit
GaranciaGarancialeveles 1 év
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 6000 Fekete + 16-50mm Kit
 • - Optikai zoom: 0 x
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
210 000 Ft
MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 6000 váz grafitszürke
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
210 000 Ft
MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 6000 Ezüst + 16-50mm Kit
 • - Optikai zoom: 0 x
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
210 000 Ft

Akciós termékek


Állványtáska
Manfrotto béleletlen állványtáska 80cm
 • - Típus: Állványtáska
 • - Anyag: Szintetikus
19 850 Ft
Objektív
Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di lll RXD (Sony E)
 • - Típus: Telezoom objektív
 • - Szerkezet: 14 csoport, 18 tag
279 900 Ft
Objektív
SIGMA 150-600mm f/5-6.3 DG DN SPORT (SONY-E)
 • - Típus: Telezoom objektív
 • - Szerkezet: 15 csoport, 25 tag
449 990 Ft
Kérem várjon!