Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Sony α6400 váz

Sony α6400 váz

Sony α6400 váz

Gyártói cikkszám: ILCE6400B.CEC

MILC cserélhető objektíves

graystargraystargraystargraystargraystar

- Teljes pixelszám: 25 millió


329 900 Ft
nettó: 259 764 Ft

Ez a termék nem rendelhető!
300

Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

Ragadja meg az élet legjavát.


Kompakt mérete és kis tömege ellenére az α6400 villámgyors működést és csak full-frame típusoknál várt funkciókat kínál. Akár fotóz vagy videót rögzít; akár kreatív kompozíciókat, akár egyszerű szelfiket örökít meg, szépséges felvételekben gyönyörködhet, amelyeket szívesen tesz közzé utazás közben is.

A gyönyörű fotók titka a páratlan AF-teljesítmény

A gyors és pontos automata fókusz innovatív technológiáinak köszönhetően elképesztő részleteséggel örökítheti meg a tovatűnő pillanatokat. Az összesen 425 fázisérzékeléses AF pont és a kontrasztérzékeléses AF együtt egy rendkívül figyelemre méltó 0,02 mp-es sebességet eredményez, a nagy jelsűrűségű AF-követési technológia pedig segít még a szabálytalanul mozgó témákat is lekövetni.

Pontosabb automata fókusz gyenge megvilágításnál

A kivételesen pontos automata fókusz már sötétben is lehetséges az AF-algoritmus továbbfejlesztésének köszönhetően. Ezen típus esetében az AF-érzékelés fényerő-tartományának alsó határát lecsökkentettük EV-2-re AF-S módban.

AF a Fókusznagyítóban a pontos fókuszbeállításért

Ha kivételesen precíz automata fókuszra van szüksége, például makrófotók készítésekor, nagyított nézetben megjelenítheti a területet, amelyre fókuszálni szeretne, végül pedig az LCD kijelzőn a keresőben pontosan beállíthatja a fókuszpontot.

Könnyebb manuális fókuszbeállítás a továbbfejlesztett csúcsérték funkcióval

A fényképezőgép csúcsérték funkciója színkiemelést alkalmaz a teljes képterület legélesebb részein, ha manuális fókuszbeállítást használ. Immár a kék színt is hozzáadtuk a kijelző csúcsérték-színeihez (vörös, sárga, fehér), annak érdekében, hogy javítsunk a legélesebb területek láthatóságán a portrék és makrófotók készítéséhez szükséges aprólékos élességállítás során.

A valós idejű követés végig élesen tartja a követett témákat

Amikor gyorsan mozgó témákat követ, a fényképezőgép továbbfejlesztett automatikus mozgáskövetője egy újonnan kifejlesztett témafelismerési algoritmust használ, amely a színekre, mintákra (fényerő), a téma távolságára (mélység) és az arccal/szemmel kapcsolatos információkra támaszkodva ismeri fel és követi az alanyt.

A továbbfejlesztett valós idejű Eye AF funkció a portrékészítést is támogatja

A valós idejű Eye AF felismeri az alany szemét és automatikusan ráfokuszál, ha félig benyomja a kioldógombot. Megadhatja a bal szem, jobb szem vagy automatikus lehetőségeket is, és ha az AF-C mód van beállítva, a fényképezőgép akkor is megtartja a stabil fókuszt, ha az arc egy része nem látható, ha az arc hátulról van megvilágítva, vagy az alany épp lefelé néz.

Nagy sebességű sorozatfelvétel AF/AE-követéssel

Örökítsen meg minden történést az akár 11 képkocka/mp-es (utónézetes) vagy a 8 képkocka/mp-es (csendes záras) és 8 képkocka/mp-es (előnézetes) sorozatfelvételekkel. A megjelenítési késést minimalizáltuk, így akár 116 JPEG (normál minőségű) kép készíthető, emellett pedig a csoportos megjelenítés funkció is elérhető. A fényképezőgép adatírás közbeni működését, valamint a különböző funkciók elérését szintén nagy mértékben fejlesztettük.

Egy innovatív képfeldolgozó rendszer

A fényképezőgép APS-C méretű, 24,2 megapixeles ExmorCMOS-érzékelője nagy érzékenységi tartományt és rendkívül alacsony zajszintet biztosít. Az új generációs BIONZ Xképfeldolgozó processzorral együtt használva gyönyörű, nagy felbontású képek készíthetők, amelyeknek képtisztasága és textúra-visszaadása is kiváló.

Lenyűgöző képminőség, alacsony zajszint és nagyobb ISO-tartomány

A maximális szabványos ISO-érzékenységet ISO 32000-re növeltük (ISO 102400-ra bővítve fénylépek esetében), a továbbfejlesztett képalkotó algoritmusoknak, a részletvisszaadási technológiának és a területfelosztás-alapú zajcsökkentésnek köszönhetően pedig még valósághűbbek a textúrák, részletesebbek az árnyékos területek, és a színek, köztük az emberi bőr és a növények természetes színei is élethűbbek.    

Újonnan hozzáadott 1&colon1 képarány a közösségi médiára szánt képek könnyebb elkészítéséhez

A 3&colon2 és 16&colon9 képarányok (szélesség a magassághoz) mellett most már a közösségi média oldalakon használt 1&colon1 képarány is választható. Így nem lesz többé szükség a képek fáradtságos kézi körülvágására, mielőtt közzé tenné őket a közösségi médián.

14 bites RAW kimenet gazdag árnyalatokkal

Ha RAW formátumban készít képeket, a képérzékelőben az analógból átalakított 14 bites jeleket a rendszer a „front-end” LSI-be és a BIONZ X processzorba továbbítja, ahol 16 bites feldolgozáson mennek keresztül, mielőtt a rendszer visszaalakítaná őket a 14 bites RAW képkimenetbe. Ez egyenletesebb és természetesebb árnyalatok közötti átmenetet eredményez a képeken. [1] Képérzékelő [2] Új fejlesztésű, nagy sebességű „front-end” LSI [3], 16 bites képfeldolgozás

4K videofelvétel nagy bitsebességű XAVC S formátumban

A 4K videofelvétel a Super 35 mm-es formátumban, teljes pixelkiolvasással, pixeleldobás nélkül lehetővé teszi a túlmintavételezést; kb. 2,4-szer annyi adat rögzítését engedélyezi, mint amennyire alapvetően szükség van a 4K felvételekhez (QFHD&colon 3840 x 2160), így a 6K-nak megfelelő minőséget és sokkal valósághűbb mélységet biztosít a képek esetében. A nagy bitsebességű (max. 100 Mb/s) XAVC S formátum – amely a professzionális használatra tervezett formátum egy felhasználóbarátabb verziója – és a HLG-támogatás szebb felvételeket tesznek lehetővé.

Stabil, precíz AF-követés a jobb minőségű filmekért

A Fast Hybrid AF nagy sebességű és pontos követési teljesítményt nyújt, annak érdekében, hogy megfeleljen a 4K-videók szigorú automata fókusszal kapcsolatos követelményeinek. Az AF-követés érzékenységégét a stabil fókusznak és az érzékeny újrafókuszálásnak megfelelően is beállíthatja a látvány természetétől függően, az Érintésalapú követés funkcióval pedig az LCD kijelzőt megérintve indíthatja el a mozgó téma követését.

S-Gamut/S-Log felvételkészítés

Az S-Log felvételkészítés – az utómunkák során végzett fényelésnek köszönhetően – kellő rugalmasságot biztosít a kifejezőbb videók rögzítéséhez. Az S-Log3 és S-Log2 gammagörbék széles dinamikatartományt fednek le (akár 1300%-ig), így segítenek minimalizálni a túlexponálást és az alulexponálást. Mindezeken felül az S-Log3 gamma beállítás egy igazán meggyőző, 14 fokozatú terjedelmet kínál. 

Lassított és gyorsított l, valamint nagysebességű 120 képkocka/mp-es felvételkészítés

Lassított (akár 5x-ös) és gyorsított (akár 60x-os), kiváló minőségű Full HD felvételeket is készíthet a fényképezőgépen, és számítógép alapú utófeldolgozásra sincs szükség a lassított és gyorsított felvételek megtekintéséhez. Továbbá az akár 100 Mb/s bitsebességű Full HD felvételeket is használhatja a kiemelkedő képminőségű lassított filmek utófeldolgozás során történő létrehozásához. 

Kifinomult funkciók a könnyű videókészítésért

Az α6400 a profi videósok munkáját megkönnyítő funkciók széles palettáját kínálja&colon többek között tiszta HDMI-kimenetet, időkódot/felhasználói képkocka-információt (TC/UB), felvételvezérlést, jelölőmegjelenítést és -beállítást, zebra funkciót, lassított és gyorsított felvételt, szimultán proxy videofelvételt, filmből állókép kinyerését és külön tárolását, Gamma Display Assist funkciót, valamint az aktuális ISO-érték monitoron belüli megjelenítését ISO Auto üzemmódban történő fényképezés esetén is.

Professzionális minőségű mikrofon és audiobemenet támogatása

Külső mikrofonokat a mikrofoncsatlakozón keresztül csatlakoztathat, a fényképezőgép külön kapható XLR adapterkészletét használva pedig vonalbemenetet is létrehozhat az XLR-csatlakozókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző csúcstechnológiájú, professzionális szintű hangzást biztosító mikrofonokat csatlakoztasson.

Időszakos képkészítés az idősűrítéses videók készítéséhez

Már előre beállított, 1 és 60 másodperc közti képkészítési gyakorisággal is készíthet sorozatfelvételeket, a kész fotókat pedig egy idősűrítéses videóvá szerkesztheti számítógépen az Imaging Edgeasztali alkalmazások közül a Viewer alkalmazást használva. Az egyszerű változó sebességű előnézeti funkciót használva a fényképezőgépen is megnézheti a képeket, és láthatja, milyen lesz az elkészült videó.

180°-ban dönthető LCD kijelző sokoldalú érintési funkciókkal

A nagy felbontású 921 ezer képpontos LCD egy 3.0 típusú képernyővel rendelkezik, és 180°-ban dönthető felfelé, lehetővé téve az egyszerű önarcképkészítést és vlogolást. Az LCD intuitív érintésvezérlésének része az Érintőpanel (a fókuszpont zökkenőmentes áthelyezése), az Érintésalapú fókuszálás (fókuszpont beállítása), az Érintéses zárkioldás (zár kioldása) és az Érintésalapú követés (aktív, valós idejű AF).

Egyenletes megjelenítés az OLED-képkeresőn

A nagy kontrasztú, nagy felbontású XGA OLED Tru-Finder jó láthatóságot, megfelelő színeket és még a sötét területeken is nagyfokú részletességet biztosít, emellett pedig egyenletes megjelenítést tesz lehetővé a választható, akár 60 vagy 120 képkocka/mp-es képkockasebességgel. A normál és kiváló minőségű beállítások a képkereső és az LCD monitor esetében is elérhetők. 

Egyéni funkciók a jobb kezelhetőségért

A fényképezőgép nyolc gombjához és vezérlőjéhez tetszőlegesen hozzárendelheti a 89 felvételkészítési és lejátszási funkció bármelyikét, a Saját tárcsa menüpontot használva pedig a gyakran használt funkciókat rendelheti hozzá a vezérlőtárcsához. A Saját menü 30 menüelem rugalmas hozzárendelését teszi lehetővé, az egyéni beállítások képernyő pedig segít mindent nyomon követni. A Súgó-kijelzőt a menü képernyőjéről érheti el egyetlen gombnyomással.

Továbbfejlesztett felhasználói felület a hatékony beállításvezérlésért

Egy új funkció megjeleníti a gyakran használt ISO-tartományokat az ISO-beállítások képernyőjén, egy másik funkció pedig a gyakran használt fókuszterület-típusokat jeleníti meg az AF területbeállítási képernyőjén. A Rugalmas spot módot használva fel, le, jobbra és balra is mozgathatja az AF területet, amely hasznosnak bizonyulhat, ha olyan sportjelenteket örökít meg, amikor az alany gyakran mozog az AF területen belül. 

A fehéregyensúly-beállítások kiváló szabályozhatósága

Ha az automatikus fehéregyensúly előre be van állítva, bármikor zárolhatja és fel is oldhatja azt, ha több fényforrásnál szeretne egyenletesebb színárnyalatok létrehozni. A fehéregyensúly egyéni beállítása egyszerűbb lett, így már az AWB elsőbbségi beállítást is választhatja, ha izzólámpák fényénél szeretne dolgozni – választhatja a melegebb színeket adó Hangulat prioritást vagy a Fehér prioritást a tisztább fehér színekért.

Sokoldalúbb vakubeállítások

A kompatibilis vezeték nélküli vakukkal való fényképezéskor már a hátsó redőnyre történő szinkronizálás és lassú szinkronizálás is választható, tehát bővül a kreatív megvilágítási lehetőségek tárháza.

Könnyebb osztályozás és törlésvédelem

A fotókat osztályozhatja, vagy törlésvédetté is teheti őket, és mindkét funkciót elérheti az előre hozzárendelt egyéni gombokkal.

Továbbfejlesztett fényképezőgép-távvezérlés

Ha az Imaging Edge asztali alkalmazások közül a Remote alkalmazást használja távfényképezéshez, az átfedéses kijelző segítségével precízen beállíthatja a fókuszt és a kompozíciót, miközben asztali számítógépének képernyőjén ellenőrizheti az előnézetet.

Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás, helyadatok csatolása

Az Egyérintéses távvezérlés funkcióval képkeresővé és távvezérlővé alakíthatja mobilkészülékét, míg az Egyérintéses megosztás funkció lehetővé teszi a képek saját eszközére történő átvitelét, ahonnan aztán megoszthatja azokat a közösségi médián. A fényképezőgép helyzeti adatokat is le tud tölteni Bluetooth®-on keresztül. (Ezek a mobilkészülék-funkciók a Sony Imaging Edge mobilapplikációján keresztül érhetők el.)

Strapabíró, masszív kialakítás az erőteljes működésért

A fényképezőgép alacsony vibrációjú zármechanizmusát úgy tervezték, és tesztelték, hogy az akár 200 000 zárási ciklust is kibírjon, a váz, a felső és az elülső fedél pedig egy könnyű, mégis nagy merevségű magnéziumötvözetből készült. A fontosabb gombok és tárcsák tömítést kaptak, a burkolat elemei pedig egymáshoz kapcsolt kétrétegű szerkezetből készültek, hogy ellenállók legyenek a porral és a nedvességgel szemben.

Imaging Edge asztali alkalmazások

Emelje képeit a következő szintre az Imaging Edge asztali alkalmazások segítségével. A „Remote” segítségével vezérelheti és követheti élőben a fotózást a számítógépe képernyőjén; a „Viewer” segítségével villámgyorsan megtekintheti, értékelheti és kiválaszthatja a képeket óriási képtárakban is; az „Edit” alkalmazással pedig a RAW-adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet Sony RAW fájljaiból, és kezelje hatékonyabban felvételeit.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony α6400 váz Sony α6400 váz Sony α6400 váz Sony α6400 váz
GyártóSony
Felbontás24,2 megapixel
Teljes pixelszám25 millió
Objektív rögzítéseE-bajonett
Zársebesség min.1/4000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorNem
Memóriakártya típusMemory Stick PRO Duo
Micro SD
Micro SDHC
Micro SDXC
SD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteAPS-C
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMicro HDMI
Micro USB
Automata időzítőIgen
Sorozatfelvételakár 11 képkocka/mp
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
Méret120,0 × 66,9 × 59,7 mm
Súly403 g
KiszerelésCsak váz
GaranciaGarancialeveles 1 év
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 III váz
  • - Teljes pixelszám: 25,3 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
737 900 Ft
MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 III + 28-70mm kit
  • - Teljes pixelszám: 25,3 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
849 901 Ft
Pendrive
Emtec D250 Mini 2.0 16GB
  • - Csatoló felület: USB 2.0
  • - Kapacitás: 16 GB
3 121 Ft

Akciós termékek


Kompakt fényképezőgép tok
Manfrotto Piccolo 3 fekete
  • - Típus: Fényképezőgéptok
1 688 Ft
Állványtáska
Manfrotto állvány táska bélelt 100cm
  • - Típus: Állványtáska
  • - Anyag: Szintetikus
50 890 Ft
Kérem várjon!