Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Sony α7R II váz

Sony α7R II váz

Sony α7R II váz

Gyártói cikkszám: ILCE7RM2B.CEC

MILC cserélhető objektíves

graystargraystargraystargraystargraystar

- Teljes pixelszám: 43,6 millió


688 900 Ft
nettó: 542 441 Ft

darabot Kosárba
1800

Rendelésre

Rögzíthető valóság


Bemutatjuk a Full Frame, tenyérnyi méretű α7R II készüléket – egy „R” készülék, amely a felbontás terén elért forradalmi fejlődést nagyobb érzékenységgel és kifinomultsággal párosítja.

Új, hátulról megvilágított Full Frame CMOS-érzékelő


Az α7R II a világ első és kiemelkedően halk működésre képes. A fényképezőgép nem alkalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, mely ronthatná a képek élességét, így minden egyes képkocka minden egyes pontja tökéletesen tiszta és részletes lesz.

Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor


A részletvisszaadást segítő technológia a lehető legvalóságosabb képeket rögzíti, az elhajláscsökkentő technológia még kisebb blende esetén is élességet biztosít, a területspecifikus zajcsökkentés pedig okosabban csökkenti a zajt és nagyobb részletgazdagságot nyújt – a BIONZ X™ képfeldolgozó processzor úgy finomhangolja a képérzékelő 42,4 megapixelnyi adatát, hogy valósághűbb, élesebb képet kapjon.

FE objektív – max. felbontás


Az egyre több pixelt alkalmazó Full Frame képérzékelőkhöz fejlesztett FE objektívek (35 mm-es Full Frame kompatibilis E-bajonettes objektívek) egyre növekvő választéka segítségével a lehető legjobban kihasználhatja a 42,4 megapixeles α7R II nagy felbontású teljesítményét.

A Fast Hybrid AF még többre képes


A nagy teljesítményű képérzékelő tovább javítja a Fast Hybrid AF működését, mely a hagyományos AF-rendszerekhez képest átfogóbb, gyorsabb és alacsonyabb válaszidejű fényképezést tesz lehetővé. A 399 fókuszsík-fázisérzékeléses AF-pont a kép területének 45%-át lefedi – ennél jobb teljesítményt egyetlen másik, Full Frame képérzékelővel ellátott digitális fényképezőgép sem nyújt. A fényképezőgép 25 pontos kontrasztérzékelős AF lefedettséget is tartalmaz.

5 tengelyű képstabilizálás


Ezt a stabilizálási rendszert nagy felbontású képérzékelőkhöz finomhangoltuk, így öt különböző típusú fényképezőgép-rázkódást képes pontosan korrigálni, melyek egyébként megnehezítenék a kézi felvételkészítést a 42,4 megapixel rögzítésére képes fényképezőgéppel. A fényképezőgép-rázkódás korrekciója olyan teljesítményre képes, mintha 4,5 lépéssel gyorsabb zársebességet használna, így zársebességek szélesebb skálája áll rendelkezésére.

Magasabb felbontású 4K videofelvétel


A Super 35 mm-es formátumot használó, pixel binning nélküli teljes pixeles kiolvasást biztosító 4K videofelvétel magasabb felbontást és lényegesen nagyobb tisztaságot kínál, mint az átlagos 4K videók. Az XAVC S formátum ezenfelül 100 Mb/s bitsebességen történő 4K felvételkészítést tesz lehetővé, így a legfinomabb mozgásokat is videóra veheti.

Az XGA OLED Tru-Finder™ kereső látomássá változtatja a látványt


A digitális fényképezőgépekben található képkeresők között a világon a legnagyobb, 0,78-szoros nagyítással rendelkező XGA OLED Tru-Finder™ csúcsminőségű, kiemelkedő kontraszttal és mélységgel rendelkező képeket tár Ön elé a kijelző egész területén. A ZEISS T* borítás minimális tükröződést biztosít a képkeresőn, így az α7R II rendkívüli 42,4 megapixeles teljesítménye minden esetben szemmel látható.

Erőteljes, magnéziumötvözetből készült váz


Az α7R II kompakt házát a stabil megbízhatóság és a biztos kezelhetőség jegyében alkották meg, belső szerkezetének és erős, merev magnéziumötvözetből készült felső, első és hátsó borításának köszönhetően pedig a terepen történő fényképezés mostoha körülményeit is elviseli.

Tartós, csökkentett vibrációjú zár


Az új zár fékezési mechanizmusa mintegy 50%-kal alkalommal is használható.

Csendes felvételkészítés


A csendes felvételkészítés elektronikus zárkioldással rendelkezik, amely nem okoz rezgéseket, így a nagy felbontású képek fényképezőgép-rázkódás nélkül rögzíthetők. Ez az üzemmód ráadásul hangtalanul működik, így rendkívül hasznos, ha nem akar megzavarni például egy beltéri előadást vagy egy vadállatot, illetve bármilyen helyzetben, ahol fontos, hogy ne adjon ki hangot.

A Wi-Fi®/NFC leegyszerűsíti a megosztást


Az α7R II beépített Wi-Fi® és NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) támogatást tartalmaz, így fotóit vagy MP4 formátumú videóit azonnal, mindössze egyetlen érintéssel viheti át Android™ okostelefonjára vagy táblagépére, majd töltheti fel azokat kedvenc közösségi oldalára.

A PlayMemories Camera Apps egyediséget kölcsönöznek képeinek


A Sony alkalmazásletöltő szolgáltatása révén új funkciókat és képességeket kölcsönözhet fényképezőgépének. Egyes alkalmazások fotó- és videoeffektusok segítségével segítenek kifejezni kreativitását, míg mások például lehetővé teszik, hogy okostelefonja a fényképezőgép távvezérlőjeként szolgáljon.

Továbbfejlesztett Eye AF


A mostantól AF-C fókuszüzemmódban is elérhető Eye AF automatikusan észleli és követi a szemet, még akkor is, ha a tárgy mozgásban van, így Ön szabadabban komponálhatja meg a képet.

Kiterjesztett rugalmas spot


Amennyiben a kiválasztott AF-pont nem a tárgyon helyezkedik el, az α7R II a pontos fókusz beállítása érdekében automatikusan a kiválasztott pont körüli AF-pontokat fogja használni.

Bajonettes objektívek széles körével kompatibilis


Az 5 tengelyű képstabilizálással a kézben tartott géppel történő felvételkészítés páratlan szabadságát élvezheti, melyhez mostantól még több kedvenc objektívét használhatja. A bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően az E-bajonettel rendelkező α7R II objektívek szélesebb skálájával kompatibilis.

Stabil kép a képkeresőben


Fotók készítésekor a kioldógomb félig történő lenyomásával, videók rögzítésekor pedig a „movies” üzemmódot választva figyelheti meg a fényképezőgép rázkódását ellensúlyozó funkció stabilizáló hatását a képkeresőben vagy az LCD kijelzőn. A komponálás és a fókuszbeállítás ráadásul még teleobjektív és makróobjektív használata esetén is könnyedén elvégezhető, anélkül, hogy aggódnia kellene a stabilitásért.

Képprofil


A színátmenetek, színbeállítás és részletek beállításával lehetőség van a videók rögzítés előtti finomhangolására. A beállított paraméterek a további beállításokkal együtt egy adott profilként menthetők, és akár 7 profil (PP1-PP7) létrehozására is lehetőség van.

S-Log2 gammabeállítás


Ez a kereskedelmi professzionális videokamerákban található, szabadalmaztatott Sony beállítás 1300%-kal szélesebb dinamikatartományt hoz létre az egyenletes színátmenetek érdekében, mindezt kevesebb kifehéredett vagy elsötétített résszel. A színátmenetek utólagos beállításával a legtöbbet hozhatja ki az alacsony zajszintű és szuper részletgazdag képekből a változatos típusú képi kifejezés érdekében. Az ISO 800 vagy ennél magasabb opciók az S-Log2 Gamma kiválasztása esetén érhetők el.

Tiszta HDMI-kimenet


Ez a funkció a 4K és Full HD rögzítést is támogatja, valamint lehetővé teszi a tömörítetlen videó egy külső felvevőkészülékre vagy monitorra történő továbbítását. A képet akkor is rögzítheti a fényképezőgépen , ha a funkció használatával éppen jeleket továbbít az eszközön kívülre. A csomagban található kábelvédő védi a jack dugókat, illetve megakadályozza a kábelek véletlen kihúzódását, így nagyobb biztonságban fényképezhet.

Precízebb fehéregyensúly-beállítás


Az α7R II a korábbiaknál több fehéregyensúly-beállítási lépést (kétszer annyit a borostyánsárga-kék tengelyen, négyszer annyit a zöld-bíbor tengelyen) tartalmaz, így precízebben határozható meg a fehéregyensúly, ami természetesebb színeket eredményez.

Fényerőfigyelés


Ez a funkció a zársebesség módosításával növeli a kép fényerejét: rendelje hozzá egy testre szabható gombhoz, így egyszerűen férhet hozzá, amikor például csillagos égboltot vagy más sötét jelenetet fényképez.

Minimális zársebesség ISO Auto üzemmódban


Kerülje el az elmosódottságot mozgó tárgyak fényképezése esetén: állítson be olyan zársebességet, melyen az ISO érzékenysége automatikusan módosul, ha kiválasztja az ISO AUTO lehetőséget (P vagy A üzemmódban, illetve Többképes NR használata esetén).

1200 zónás értékelési fénymérés


Az 1200 zónás fénymérés és a fókuszsík-fázisérzékeléses AF pontok által szolgáltatott nagy mennyiségű adatnak köszönhetően pontosabban meghatározhatja a természetes fényt kiegészítő külső vaku által kibocsátott fény mértékét. Válasszon a többszegmenses, középsúlyozású vagy spot fénymérési módok közül.

Prioritások beállítása az AF-C/AF-S üzemmódban


AF-S (egyszeri AF) és AF-C (folyamatos AF) üzemmódokban fókuszban lévő tárgy esetén válassza az AF prioritást, ha a tárgy nincs fókuszban, használja a Release (Kioldás) fókuszt, míg amennyiben mozgó tárgyakat fényképez, és pontos fókuszra vágyik, ám nem szeretne lemaradni a fontos pillanatokról sem, a Balanced Emphasis (Kiegyensúlyozott hangsúly) opciót vegye igénybe.

AF-A üzemmód


Ebben az üzemmódban nyomja le félig a kioldógombot: a fényképezőgép automatikusan megállapítja, hogy a tárgy mozog-e vagy sem, majd ennek megfelelően állítja be az AF üzemmódot, mely lehet AF-S (egy, már fókuszban lévő tárgy követéséhez) vagy AF-C (a fókusz további beállításához). Ez kellő rugalmasságot biztosít több különböző tárgy egyidejű fényképezése esetén, illetve, ha nem szeretne manuálisan AF üzemmódot választani.

Kreatív stílus


A „Kreatív stílus” beállításai felszínre hozzák a jelenet valódi karakterét. Válassza a 13 beállítás egyikét (pl. Élénk, Portré stb.), a fényképezőgép automatikusan beállítja a kép paramétereit. A kontraszton, a telítettségen és élességen is végezhet finomhangolást saját ízlése szerint.

Auto HDR (magas dinamikatartomány)


Az Auto HDR funkció három különböző felvétel legjobban sikerült részleteit egyesíti, így képei a legsötétebb árnyaktól a legvilágosabb fényes részekig terjedő, szélesebb dinamikatartományt kapnak, így a szabad szemmel megfigyelt összes tónusátmenetet képes lesz rögzíteni.

Dinamikatartomány-optimalizáló (DRO)


Komplikált fényviszonyok között a DRO úgy korrigálja a képeket, hogy azok gradációja simább, természetesebb legyen, illetve a fényes és az árnyékos részeken egyaránt több részlet váljon láthatóvá. Ezt a funkciót sorozatfelvétel és mozgó tárgy fényképezése esetén is használhatja.

Többképes NR (zajcsökkentés)


Ez az üzemmód négy felvételt egyesít, így jelentősen csökkenti a képzajt, és növeli az érzékenységet, hogy állvány és vaku nélkül rögzíthessen éjszakai jeleneteket. Emellett a fényképezőgép rázkódása miatti elmosódottság is csökken, ugyanakkor nő a kontraszt és a részletgazdagság.

Fókusznagyító és Csúcsérték funkció


A kép egyszerűen nagyítható, így fotók és videók készítése esetén egyaránt egyszerűbbé válik a fókusz manuális finomhangolása. Kapcsolja be a Csúcsérték funkciót, amennyiben gyorsan szeretne információt kapni a kép legélesebb fókusszal rendelkező részeiről azok beszínezéséhez.

Fókusznagyító és Csúcsérték funkció


A kép egyszerűen nagyítható, így fotók és videók készítése esetén egyaránt egyszerűbbé válik a fókusz manuális finomhangolása. Kapcsolja be a Csúcsérték funkciót, amennyiben gyorsan szeretne információt kapni a kép legélesebb fókusszal rendelkező részeiről azok beszínezéséhez.

Capture One Express (Sony)


A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítóeszközök széles választéka és gyors, érzékeny teljesítmény egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban. * A használattal és a támogatással – beleértve a Capture One Express (Sonyhoz) funkcionális kompatibilitásával – kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One szakértőihez.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X


Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony α7R II váz Sony α7R II váz Sony α7R II váz Sony α7R II váz Sony α7R II váz Sony α7R II váz
GyártóSony
Felbontás42,4 megapixel
Teljes pixelszám43,6 millió
Objektív rögzítéseE-bajonett
Zársebesség min.1/8000 mp
Zársebesség max.1/4 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusMemory Stick PRO Duo
SD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMicro HDMI
Micro USB
Automata időzítőIgen
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
Méret126,9 x 95,7 x 60,3 mm
Súly582 g
KiszerelésCsak váz
GaranciaGarancialeveles 1 év
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!
A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 II váz
  • - Teljes pixelszám: 24,7 millió
  • - Optikai zoom: 0 x
369 900 Ft
MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 III váz
  • - Teljes pixelszám: 25,3 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
623 900 Ft
MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 III + 28-70mm kit
  • - Teljes pixelszám: 25,3 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
699 900 Ft
Kérem várjon!